Mergaba hanimlar 24 yasindayim 7 yillik bir evliligim var esimle severek evlendik fakat esimin evliligin ilk yillarinda kotu huylari cikti grup s..ks yapmak istedi v.s bu davranislari beni kendinden soguttu bi tane oglum var ayrilmak istiyorum ama esim birakmiyor kendimi oldurcem v.s diyor o beni operken sarilirken tiksiniyorum insan sevdiginin sacinin telini kiskanir bu nasil bi tekliftir cahildim dior ben 17 yasindayken o 24 yasindaydi namusun cahilligi olurmu hanimlar calistim cabaladim duzelir belki isinirim dedim olmadi sacma sapan borclarini odedim yillarca elin islerinde calistm yapamiyorum dayanmiyorum ailem kabul etmiyor annemin bilgisi bar konudan fakat gecmise sunger cek diyor o zamanda istemedi annem gelme dedi cikmaza girdim birikimim yok cocuga ve kendime nasil bakarim bilmiyorum yoruldum tukendim bu yasta babam zaten sorumsuz ve siddete meyilli bi adamdi sirf ondan kacayim derken erken yasta evlilik yaptim basima neler geldi ha esim simdi cok iyi davranior onceden dayagida vardi simdi ben ne yapacagimi bilmiyorum kopek gibi pisman ama benkm icimde bise kalmadi operken dokunurken tiksiniyorum ona bakarken hersey cehennem gibi oldu siz olsaniz yasarmiydiniz boyle biriyle