- 17 Kasım 2020
- 208
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
Mal sensin terbiyesiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim arada sesli harfleri kaçırıyordun yazarken. Yardimci olmak istedim...Ne diyosun ya
Sakin ol şampiyon kimse sana mal demedi.Mal sensin terbiyesiz
siz iyi misiniz ya dayağın hakli yani mi var cocuk olmasan kurtarın kendiniziEvet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyiz
Ilginç 5 ay ve bu durum...Bence esiniz pişman ve sizi yıldırmaya calisiyor.Kendinizin pes edip gitmenizi bekliyor gibiArkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
Bence burda sinir çıkarıyorlar, o kocalara katlanabilmek için enerji lazım tabi.Daha yorumu yazıp bitirmeden ban yemiş bazen bazı kadınları anlayamıyorum eşleri etmediklerini bırakmıyor şikayet edip konu açıyorlar sonra burda savunuyorlar sanki biz gomduk kocasını![]()
Esimle 6senedir birlikteyiz 2sene nisanliligimiz oldu ve 3aydie evliyiz.
Ben onu bildim bileli kavga ediyoruz onh boyle kabul ettim ama simdiye kadar sevgiliyken bana hic vurmamisti evlendigimizden beri hep siddete meyilli seyler yapti sarsti kolumu sıktı itti falan ama hic bariz tokat atmamisti.