Esimle bagim iyice koptu

Cok dusundum ama evleneli daha 5 ay oldu tekrsr bi duzen baba evine git of biiyorum seviyorum nasil biseyse sevgimde bitmiyor
Normalde azalması lazım diyelim ,destek alın objektif düşünceye ihtiyacnz var o zaman buraya hiç yazmayacak kendi yolunuzu çizeceksnz inşallah

Sinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.
Bir de boşanmak ağzınıza sakız oldu gibi bir şey diyor. İnsanlık da yaramıyor. İtilip kakılıp dövülüp aşağılanıp bir de buna tahammül etmek büyük bir marifet sanki. Altı üstü bir imza, değer mi şu heriflerin ağız kokusunu çekmeye? Ne dememizi bekliyor ben de merak ettim, dişini sık kocandır döver de sever de mi diyelim?

Bir de boşanmak ağzınıza sakız oldu gibi bir şey diyor. İnsanlık da yaramıyor. İtilip kakılıp dövülüp aşağılanıp bir de buna tahammül etmek büyük bir marifet sanki. Altı üstü bir imza, değer mi şu heriflerin ağız kokusunu çekmeye? Ne dememizi bekliyor ben de merak ettim, dişini sık kocandır döver de sever de mi diyelim?
İnanmayacaksınız ama bunu diyen bir iki kullanıcı var bu forumda.bir kaç benzer konuda denk geldim.

Yav ben artık kocalarına sinirlerini burda atıp, onlara daha fazla tahammül edebilmek için deşarj falan olduklarını düşünüyorum.

dayak atan kocaya ses cikarmayip bir de sirin gorunmek icin taktik istiyorsunuz, size tedavi olun diyene de duzgun konusun diyorsunuz. kocaniza niye bana duzgun davran demiyorsunuz?

siz tepki gostermezseniz biz ne yapalim imza kampanyasi mi baslatalim kocaniz size iyi davransin diye? hayret bir sey ya insanin butun siniri tepesine cikiyor. dayak ye otur o zaman belki arada bir hem dover hem sever.

Sinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.
Çocuk yapın düzelir minvalinde yorumlar bekliyordu sanırım :KK51:

Ozaman duzgn bir sekilde asalamadan soyleyin buraya asalayarak ykrum yapma hakkniz yoki bakin insalar ne guzel yorumlar yapiyorlar elestirseler bile duzgunce

Ozaman duzgn bir sekilde asalamadan soyleyin buraya asalayarak ykrum yapma hakkniz yoki bakin insalar ne guzel yorumlar yapiyorlar elestirseler bile duzgunce
İşte, mesele orda. Aşağılamıyor kimse. Tedavi ol demek aşağılamak değil.

Oyle demenizi komse beklemoyor asalamadan elestiri yapmanizi bekliyorum

dayak atan kocaya ses cikarmayip bir de sirin gorunmek icin taktik istiyorsunuz, size tedavi olun diyene de duzgun konusun diyorsunuz. kocaniza niye bana duzgun davran demiyorsunuz?

siz tepki gostermezseniz biz ne yapalim imza kampanyasi mi baslatalim kocaniz size iyi davransin diye? hayret bir sey ya insanin butun siniri tepesine cikiyor. dayak ye otur o zaman belki arada bir hem dover hem sever.
Mamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !

Oyle demenizi komse beklemoyor asalamadan elestiri yapmanizi bekliyorum
Kimse sizi aşağılamıyor ama siz kendinizi aşağılıyorsunuz. Beş ayda üç kere el kalkmış size, siz kendinizde hata arıyorsunuz. Bu normal mi? Tartışmak, ses yükselmesi olur;ama şiddet lamı cimi olmayan bir şey.

Kimse sizi aşağılamıyor ama siz kendinizi aşağılıyorsunuz. Beş ayda üç kere el kalkmış size, siz kendinizde hata arıyorsunuz. Bu normal mi? Tartışmak, ses yükselmesi olur;ama şiddet lamı cimi olmayan bir şey.
Oste acaba sorun bendemi diyorum burda sizlerden yardim almaya calisiyorum tedavi ol demek tabiki de kotu degil ama dalga gecer gibi sen hastasin git tedavi ol bilmem ne cokmu normal

Mamyamisin sen be !sen benim kocama ne tepkiler verrdigiki nerden bilebilirsin kimse sana dayak ye othr yada kocandir doverde soverde gbo seyler demeni beklemiyo insan gbi elestiri yapin diyorum !
Kimse kimseyede sirin gorunmueye calismiyoru sen bnm ne yasadigimi nerdrn bikiceksinde konusuyosun.

kullanıcı nikinizi "boşver" diye seçmeniz bile hayata karşı duruşunuzun bir göstergesi bence. Bakın konu sahibi, eşiniz beş para etmez bir zavallı, sizde de stockholm sendromu olmuş, size iyi davrandığında onu çok seviyorsunuz, size kötü davrandığında onun size iyi davranmasını bekliyorsunuz, eğer eşinizin mutlu olduğunu görmek sizi çok mutlu ediyorsa sendromun dbini yaşıyor olabilirsiniz, bu ve benzer sendromların tıpta yeri var ve öncelikle bu ruh halinden acilen çıkmanız lazım. Evde yaşadıklarınız asayiş şube amirliğinin iştigal alanına giriyor ama bunu göremiyorsunuz. Sizin için üzüldüm, psikologa gitme şansınız yoksa bir an önce o adamdan kurtulmanın başka yollarını bulun. Kimseye dert anlatmayın, size şiddet uyguladığını ıspatlamaya çalışın, bugünde sonra da yatağınıza almayın, evlilik bitti, bitirin kafanızda

Arkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
Sevilmiyorsun.
Bunun çaresi yok. Ama mutlu olmanız için umudunuz var mesela kanserli uzvu kesmek.

ee ne desek begenmiyorsun. psikolojin bozuk diyene kiziyorsun, bosver devam et diyene kiziyorsun. soyle yapalim sen simdi bize soylememiz gerekenleri yaz biz sirayla sana soyleyelim. rahatlar misin o zaman biraz?

Back
X