Esimle bagim iyice koptu

619D0A99-FFFC-46DB-B243-35FF748744E4.webp

Önceden açtığın konuyu silmişsin ama alıntılardan gördüm. Söylenen hiçbir şeyi takmıyorsun, ısrarla bu adamla evliliğine devam ediyorsun. 22 yaşındasın daha ailenin evine git eğitimine devam et. Ekonomik özgürlüğün olsun. Şiddete boyun eğmek, hala seviyorum demek nasıl bir akıl tutulmasıdır?

hadi siz seviyorsunuz da , bu adam sizle neden evlenmis olabilir ?? yazdıklarınıza bakacak olursak zerre sevmiyor sizi hatta nefret ediyor evde istemiyor ...daha beş aylık karısına bukadar adice davranan adamın yanında boşuna sığıntı gibi durmayın .
Zaten sigitin gibi hissediyorum ki daha dun esylarida zordan aldim zaten dedi

Evet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyiz
İnşallah fakesindir...

O el bir kere kalkarsa bir daha inmez. Once bir tokatla baslar. Sonra giderek siddetin dozu ve sıklıgi artar. Vuruyir demissin. Salliyor demissin. Siddet goruyorsun yani. Ilk vurdugunda onu evden gondermeliydin ya da hemen kapiyi vurup cikmali ve darp raporu almaliydin. Bu adamin gecinmeye gonlu yok. 5 ayda siddeye baslamis. Sense bu evlilik duzelir mi diye bekliyorsun. Duzelmez. Adamin cabasi yok cunku. Caba tek tarafli olmaz. Aksine adam bitirmek icin ugrasiyor. Baksana siddete de baslamis. Bir daha vurursa polisi ara. Tutanak tuttur ve darp raporu al, ki elinde delil olsun. Yoksa yedigin dayaklar yanina kalir. Yaptiklarinin cezasini bosanirken tazminat odeyerek odesin ki kadina el kalkmamasi gerektigini anlasin.

Duzgun konusursaniz sevinirim burda derdimi paylasiyorum sizinle insan gibi
Gayet düzgün konuşmuş. Eşinizden daha düzgün konuştuğu kesin. Önce bu dayakçı, sadakatsiz heriften kurtulun, sonra tedavi olun.

Duzgun konusursaniz sevinirim burda derdimi paylasiyorum sizinle insan gibi
Pardon da halka arz edilmiş bir konu açıyorsunuz cevap begenmıyorsunuz. Küfür ve hakaret etmedım. Anlattıklarınız kadarıyla tespitte bulundum. Dayak yiyiyorsunuz küfür işitiyorsunuz hala sevıyorum dıyebılıyorsunuz ben sıze bravo olması gereken de buydu mu demelıydım?

Küfür, hakaret, aşağılama, şiddet... Ne sevgisi? Kafanız mı güzel? Lütfen boşanın!!!

Gayet düzgün konuşmuş. Eşinizden daha düzgün konuştuğu kesin. Önce bu dayakçı, sadakatsiz heriften kurtulun, sonra tedavi olun.
Nekadar guzel konusuyorsunuz gerckten cok morel veriyorsunuz zaten caresizligimi anlamisim burda kotu kalpli insansiniz bazilariniz.

Arkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
Eşinizin tavırlarına karşılık böyle bir konu başlığı açmanız, aynı yatakta yatma isteğiniz, belli ki Evliliğinizi de devam ettirmek istiyorsunuz 😶 siz şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz maalesef.. Bence yardım alın aklınızı biraz toparlayın kendinize gelince zaten sizi hiçe sayan, döven bir b.ka yaramayan bu adamı terkedeceksiniz.. Bu anlattıklarınız hiç normal şeyler değil..

Nekadar guzel konusuyorsunuz gerckten cok morel veriyorsunuz zaten caresizligimi anlamisim burda kotu kalpli insansiniz bazilariniz.
Sinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.

Back
X