- 3 Nisan 2014
- 36.400
- 148.770
- 798
- Konu Sahibi Denizzzz159
Bugun böyle okuduğum kaçıncı konu ya.. memleketin suyundan mi havasindan mi noluyor bu adamlara
ülke sevmeyi sevilmeyi bilmeyen kadın dolu.
yazık üzülüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun böyle okuduğum kaçıncı konu ya.. memleketin suyundan mi havasindan mi noluyor bu adamlara
Duzgun konusursaniz sevinirim burda derdimi paylasiyorum sizinle insan gibiSevgi mi? Sizde kişilik bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Zira ona küfreden ve vuran bırını hala sevebılıyor olmayı baska türlü acıklayamıyorum. Önce bosanın sonra da tedavi olun
Sevmeyemi bilmiyorum sevilmeyimi anlamiyorumülke sevmeyi sevilmeyi bilmeyen kadın dolu.
yazık üzülüyorum.
Zaten sigitin gibi hissediyorum ki daha dun esylarida zordan aldim zaten dedihadi siz seviyorsunuz da , bu adam sizle neden evlenmis olabilir ?? yazdıklarınıza bakacak olursak zerre sevmiyor sizi hatta nefret ediyor evde istemiyor ...daha beş aylık karısına bukadar adice davranan adamın yanında boşuna sığıntı gibi durmayın .
İnşallah fakesindir...Evet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyiz
Bunca şeye rağmen seviyorsan mutluluklar düleriz ne diyelim artıkCok dusundum ama evleneli daha 5 ay oldu tekrsr bi duzen baba evine git of biiyorum seviyorum nasil biseyse sevgimde bitmiyor
Gayet düzgün konuşmuş. Eşinizden daha düzgün konuştuğu kesin. Önce bu dayakçı, sadakatsiz heriften kurtulun, sonra tedavi olun.Duzgun konusursaniz sevinirim burda derdimi paylasiyorum sizinle insan gibi
Pardon da halka arz edilmiş bir konu açıyorsunuz cevap begenmıyorsunuz. Küfür ve hakaret etmedım. Anlattıklarınız kadarıyla tespitte bulundum. Dayak yiyiyorsunuz küfür işitiyorsunuz hala sevıyorum dıyebılıyorsunuz ben sıze bravo olması gereken de buydu mu demelıydım?Duzgun konusursaniz sevinirim burda derdimi paylasiyorum sizinle insan gibi
Degilim malesedİnşallah fakesindir...
peki ciddi ciddi konusmuyormusun neden evlendin benimle diye ? bosanalaim ozaman de ne tepki verir ?Zaten sigitin gibi hissediyorum ki daha dun esylarida zordan aldim zaten dedi
Nekadar guzel konusuyorsunuz gerckten cok morel veriyorsunuz zaten caresizligimi anlamisim burda kotu kalpli insansiniz bazilariniz.Gayet düzgün konuşmuş. Eşinizden daha düzgün konuştuğu kesin. Önce bu dayakçı, sadakatsiz heriften kurtulun, sonra tedavi olun.
Bosanalim lafi zaten agzimiza sakiz oldu kipeki ciddi ciddi konusmuyormusun neden evlendin benimle diye ? bosanalaim ozaman de ne tepki verir ?
Bosanmiyoruzda oyle bosancaz deyip duruyoruzBosanalim lafi zaten agzimiza sakiz oldu ki
Eşinizin tavırlarına karşılık böyle bir konu başlığı açmanız, aynı yatakta yatma isteğiniz, belli ki Evliliğinizi de devam ettirmek istiyorsunuzArkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.
Sinir çıkarmaya mı geldiniz? Nesi kötü kalplilik bunun? Tedavi ol demek kötü kalplilik mi? Eşinizle aranızda sorunlu bir bağlanma var, ne kadar acı çekseniz de bırakmıyorsunuz birbirinizi. Bu tedavi gerektiren bir şey, evet.Nekadar guzel konusuyorsunuz gerckten cok morel veriyorsunuz zaten caresizligimi anlamisim burda kotu kalpli insansiniz bazilariniz.