Bana söylediği Cümleler,resmen kovdu.Dilinin kemiği yok.Küçük şeylerde büyük laflar ediyor,bu da en büyüğüydü...daha büyüğü var mi acaba SıradaBence bir şeyin yarım kaldığı filan yok.
Karı koca elbette tartışacaksınız, karşılıklı sinirleneceksiniz vs.
Bir laptop kapağı ve tartışma tüzünden ne diye modunuzu düşürüyorsunuz hemen.
Haklısınız üzülmekte ama gitmeyi düşünmeyin öyle hemen.Herkese günaydın arkadaşlar,
Eşimle artık tartışmıyorduk,bebek sorununu da çözmüştük,hatta bu sevincimi arkadaşım ile de paylaşmıştım dün ama neyazıkki dün geceki olay beni yedi bitirdi...kısa tutmaya çalışacağım..
Biz yan binaya taşındık,taksitle eşyalar aldık,çok hevesliydik bu ev bize çok iyi gelmişti.eski lojman henüz boş.internette acil ve 4-5 saat sürecek bir işim vardı,işle ilgili.yeni evimizde internet olmadığından eski evimize pc ile gitmem gerekiyordu,evde elektriği Çoktan kapatmıştık pc fişe takılı Çalışıyor sadece..Eşim eski evin anahtarını verdiği kişiden geri aldı,kabloyla elektrik çekti pc,masa sandalye ayarlayıp bana çalışma ortamı oluşturdu ara ara da beni yokladı,kahve getirdi vs ..buraya kadar güzel.
Odada işim bittiğinde eve getirdiklerimizi ellerimize aldık çıkıyoruz.Fincanın dibinde kalan kahve pc nın kapağına döküldü.zaten Öncesinde eşimin oğlu iki defa üst üste pc yı bozmuştu zor yapıldı benimki de 3.mü oluyor gibisinden çıldırdı beni azarladı git şurdan vs Cümleler kullandı.biletek mi oldu dedim çocuk da bilerek yapmıyor dedi.Beni çocuğa eş tuttu yani,ben de dedim çocuk iki kere bozdu ama ona şefkat gösterdin aferin demediğin kaldı sadece dedim.Beni çocukla eş tutunca kendimi savundum ben de,yoksa Aklımda değildi.Bu arada çocukla da çok iyiydik daha dün burdaydı X abla diye Peşimde dolanıyordu,neyse o başka konu.
Tartışma böylece Başlamış oldu ve uzadı uzadı "defol git " e geldi,"hem de hemen dedi çık git burası benim evim biliyorsun" dedi.Diyalogları tek tek yazıp sizi sıkmak istemiyorum.Ben aşırı üzüldüm ve söylene söylene içeri geçtim,ağladım filan.Yarın beni burda göremeyeceksin,artık bitti soğudum dedim.Geldi bağırarak kendini haklı göstermeye çalıştı önce,sonra da arayı yapmaya çalıştı.Seni seviyorum ben ne güzel gidiyordu herşey ne hale geldik birden seni sevmesem Aklım sende kalır ni yanına gittim geldim dedi. Güya kendini parçaladı.
Ah benim yarım kalan hayallerim,sizleri bu evde bırakıp gitsem mi şimdi ha ?
Napim ben şimdi kızlar içim daralıyor,bunalıyorum...
Bana söylediği Cümleler,resmen kovdu.Dilinin kemiği yok.Küçük şeylerde büyük laflar ediyor,bu da en büyüğüydü...daha büyüğü var mi acaba Sırada
Insan karısına gece gece kapı gösterir mi..kendini Savunması da sen de bana cevap verdin
Çocuğu ilk örnek veren kendisiydi ,belirtmiştim.Defol git demesi sacma oldugi kadar kendinizi cocugu ornek gostererek savunmanizda sacma.
Ev lojman ,yasal sahibi o olduğu için böyle söyleyebiliyorHaklısınız üzülmekte ama gitmeyi düşünmeyin öyle hemen.
siz o evin hanımısınız çok meraklı ise once eşiniz gitsin ona yolu tarif edin lütfen
burası benim evim dediginde ben gelmeden öncesin de senindi şimdi benim demeyi ögrenin.
Tamam bu sorunu eşinizi karşınıza alıp konuşun.Bana söylediği Cümleler,resmen kovdu.Dilinin kemiği yok.Küçük şeylerde büyük laflar ediyor,bu da en büyüğüydü...daha büyüğü var mi acaba Sırada
Insan karısına gece gece kapı gösterir mi..kendini Savunması da sen de bana cevap verdin
Gece konuşmalarına olumlu cvp alamayınca pes etti yattı.Sabah işe gitti,ben de gidiyorum şimdi ne kadar verimli olacaksam ? Ondan erken dönüyorum bakalım ne hamle yapacak.eminim kendini yiyordurTamam bu sorunu eşinizi karşınıza alıp konuşun.
Ilk deyişi ..7 aylık Evliyiz dahaÇocuk da bilerek yapmıyor deyince, insanız hepimiz istemeden hata yapabiliriz, bunun büyüğü küçüğü yok deseydiniz keşke. Ona kızmadın bana kızdın diyeceğinize. Burda yanlış yerden girmişsiniz.
Ama evden kovulup, defol git diyecek kadar büyütülecek bişey yok burda.
Eşiniz çok abartmış.
Her seferinde böyle defol git diyor mu?
Bir yerde gerçekten gitmek lazım.
İkincisi olmasın mümkünse. Bir daha bu sözü duyarsanız tereddüt etmeden gideceğinizi bilsin.Ilk deyişi ..7 aylık Evliyiz daha
Oooo paşazadeye bak ! Ne bekliyormuş , o hakaretlerden bir buket yapıp sana sunacak , sen de erimdir beyimdir diyip susacaksın öyle mi ?Bana söylediği Cümleler,resmen kovdu.Dilinin kemiği yok.Küçük şeylerde büyük laflar ediyor,bu da en büyüğüydü...daha büyüğü var mi acaba Sırada
kasteddigim betonerme yapı degildiEv lojman ,yasal sahibi o olduğu için böyle söyleyebiliyor
Doğru ..kasteddigim betonerme yapı degildi
aile olarak yaşadıgınız yuvanızdı
aile birliginizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?