Eşimle bana "defol git " dedi :(

Çocuk Aklımda bile yokken niye çocuk konusunu Açıyor ki o açarken kusur değil mi ? Oğlan sorun olmuyordu halbuki aramızda .durduk yere nefret tohumları ekiyor içiime çocukla ilgili ..zaten sorun çocuk değil eşimdi aslında baştan beri

çocuk konusunda çok fazla konuşuyorsanız belki

Cocukla beni bir tuttu diye de bozulmussunuz. Genelde zaten cocuklarin yaptiklari hosgorulur, buyuklere tepki verilir. Adi ustunde cocuk.

Bi sinir anidir cikmistir agzindan esinizin. Her kavga da evi terketmeyi dusunuyorsaniz bencede bitirin bu iliskiyi.

Çocuk hakkında en az bir aydır konuşmuyoruz .konu kapanmıştı her şey yolundaydı yeni evde onun Odası'nı özenerek hazırlamıştım hatta
işte kırmızı ile işaretlenen nokta,çocukla çok yarışmışsınız çocuk hakkında çok konuşmuşsunuz bir aya yakın süredir susmuş olmanız patlama noktasını değiştirmez o zamanla oturacak bir mevzu

Evi terk etmeyi düşünmedim,kovulunca böyle oluyor.Bi de bu çocuk ortak Çocuğunuz değil hassas olması gerekmez mi ?

Evi terk etmeyi düşünmedim,kovulunca böyle oluyor.Bi de bu çocuk ortak Çocuğunuz değil hassas olması gerekmez mi ?
Bu ciddi bir durum degil ki. O an sinirler gerilmis. Anlik cikmis agzindan. Sonrasinda da pisman olmus zaten hemen.

Cocuk konusuda hassas tabi ki. Ama hassas davranmasi gereken taraf sizsiniz bence. Esiniz cocugunun istenmeme ihtimalinden, cocugun yaninizda mutsuz olma ihtimalinden korkuyordur. En ufak bir tepki "iste korktugum basima geldi" dedirtir ona. Cok uzucu ve zor bir durum bence bir baba icin.

Daha önceki hareketlerinizden dolayi adam sizin kendinizle çocuğu yarıştırdığınızı, kıskandığınızı düşünüyor yüksek ihtimalle. Burada yazılanları biraz ciddiye alın, kimse size art niyetle bir şey yazmıyordu. Bakın olan size oluyor, canınız sıkıldı küçücük bir olay yüzünden.

Hiçbir şey o tarz cümle kurmasını haklı gösteremez.Üç kere Evlrnmiş biri olarak bunu iyi bilmesi gerekirdi.Ciddiye alıyorum tabiki de ,dedim ya çocuk Sıkıntımız yoktu gibi artık

Sıradan bir tartışma çocuğa girme demişsin ama konuda dikkatimi çeken ve sıradanlığı bozan tek ayrıntı o bence sizin çocukla bir probleminiz olmasa ve o da bozdu aferin demediğin kaldı falan demeseydin konu bu kadar uzamazdı bile diye düşünüyorum

Çocuk yanımızda kalmıyor,annede kalıyor.Çocuk problem değildi Saçma sapan bir şekilde konusunu açmış oldu

Çocuk yanımızda kalmıyor,annede kalıyor.Çocuk problem değildi Saçma sapan bir şekilde konusunu açmış oldu
Cocugun yaninizda kalmadigini anladim zaten. "Cocuga bi aferin demedigin kalmisti" demeniz bile cocuga karsi samimi olmadiginizi gosteriyor. Esiniz bunu rahatlikla anlayabilecek icgudeye, zekaya ve babaliga sahiptir eminim ki.

Tartisma icin esiniz ozur dilemis. Sizde gitmeyi dusunmek yerine hatanizi kabul edip, cocuk icin ozur dileyebilirdiniz. Cocuklar en hassas konulardir. Daha anlayisli olun.

Çocuk değil mevzu,başka konu olunca da eşim sivri dilli ..pc ye kahve dökülür dökülmez başladı saydırmaya ve beni orda bırakıp hızlı hızlı gitti..çocuk konusunda asla özür dilemem kusur işlemedim çünkü..çocukla aramızda benzerlik Kurduğu için kendi dilesin .Zaten ego tavan bi de ben mi pohpohlayayım
Bi de ben kızdım gidiyorum Yapmıyorum şu an,eşiniz size defol hem de hemfn dese oturup kendinizde mi kusur ararsınız tepki mi gösterirsiniz

Bunu anlatmaya calisiyorum. Mevzu cocuk degil. Niye kendinizi cocukla kiyasladiniz ki? Ona kizmiyorsun bana kiziyorsun diyip tartismayi fitilleyen sizsiniz. Biraz ego sizde var bence. Adam ozur dilemis. Cocugu hakkinda da kizdirmissiniz ona ragmen. Hala ozur dilemem diyorsunuz. Ego bu maalesef.

bence sıradan bi kavga, sadece eşin anlamsız bi öfke patlaması yaşamış, herhalde canı başka bişeye sıkkındı ya da çocuğuna çok sinirlenip içine atmıştı iki defa bozduğu için onun öfkesini de sana patlamış oldu, yoksa neden çocuk lafını açsın

bu arada arkadaşlar kıyas kıyas demişte bu aile içinde olan bişeyki, bazen baba der, oğlun daha kıymetli tabii diye karısına, bazen kadın kocasına, oğluna daha hoşgörülüsün ama der yani öz çocukları için bile söylenir bunlar, olabiliyo yani böyle şeyler
benim genel gözlemim de erkekler çocuklarına daha hoşgörülü
yani senin kızın işte, işte bu benim oğlum, şakasına ya da ciddi herkesin evinde bunlar oluyordur ufak ya da büyük

ama bilmiyorum eşinin bu ev benim defol git demesi çok masum değil, bu kahve dökülmesi, sana söyleyemediği bazı şeylerin ağzından çıkıvermesine sebep olmuş, demekki sana normalde söyleyemediği bi birikim var arka planda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…