Eşimle bana "defol git " dedi :(

olay sirasına koyacak olursak ilk önce : biletek mi oldu dediğimde " çocuk da bilerek bozmamıştı ona bakarsan "dedi.Gerekli bir cümle miydi bu ?daha ilk baştaki cümle bu olayım başı ,uzamasına sebep olan cümle .Burda kıyası kim yapmiş başlatmış oldu sizce ?

Siz cocuk bozdugunda hicbir sey soylememis miydiniz? Yada hic tepki vermediniz mi? Bu 2 anlama geliyor. Ya cocukta bilerek bozmadi ama onada sinirlendim. Yada cocukta bilerek bozmadi ama sen ona tepki vermistin demek istiyor. Durup dururken niye boyle bir sey soylesin ki.

asla cocugu ıle kendınızı kıyaslamayın bu statude erkekler cocuklarına karsı asırı hassas oluyorlar bır tane de benım basımda var , kazayla oldu olacagı varmıs gıbısınden cocugu katmadan mevzuya gırseydınız keske ve bence esınız hassas noktasına degındıgınız ıcın asırı tepkı evrmıs bende zaman zaman yasıyorum bunları ama bızde s.. ceken hep ben oluyorum

Aynen öyle çocuğuna iki kete kızamadıklarını benden çıkardı.sanki iki kete bozan bendim bu da 3.sü..bu arada bozulmadı da zaten ,kapağına döküldü onu da o saniyede üzerime sildim sıkıntı çıkmasın diye..
Son cümlelerinizi ons söylemiştim saç baş yoldu nereden çıkarıyorsun diye..anlamıyorum bu erkekleri erkekleri tanımadan evlebmeyeceksin !! Çok sevgilim olmadı olsaydı keşke

Önce s...çekiyo sonra tükürdüğünü yalıyor

Pc eşimin,benimkini kullanmıyorum.Kırk yılın başı işim düştü.Onun oldupu için bişey dememiştim

Gidersen vicdanını rahatlar bence gitme kal derim
ama fazla yüz göz olma üzgün ol ama telafi etmesine izin verme
vicdanını rahatlamasını izin verme

sinirlenerek söylenen sözler sizde çok alınganlık yapmışsınız birdaha sinirlendiğinde saygısız olmaması söyleyin evde saygı biterse herşey biter koskocaman adam bunu bilmeli

sinirlenerek söylenen sözler sizde çok alınganlık yapmışsınız birdaha sinirlendiğinde saygısız olmaması söyleyin evde saygı biterse herşey biter koskocaman adam bunu bilmeli

Havaya atıp al sana Laptop demediğinize dua etsin. Gülün geçin bişey yokmuş gibi. Yazık olur giderseniz bu yüzdende.

Ah canım tanisan ne olacaktı kader işte.
Insandan çok esyaya değer veren erkeklerden nefret ediyorum bir tane de benim başımda var.
Hiç altta kalmıyorum sende kalma pcsini bir yerine yerlestirsin çok sinirlendim.
Ölümlü dünya ya kalp kornaya deger mi bozulsaydi yapılırdı dunyanin sonu degil ya

Çocukla kendinizi kıyaslanamanız olmamış. Ama bu eşinizin tavrının da doğru olduğu anlamına gelmiyor. Ben bilemedim sizi

Biraz burnunu sürtün sonra affedin bunun için evi terketmeye gerek yok ki hemen çocuğu da örnek göstermeyin hiçbir olayda araya bulmaya geldiğinde haksız olduğu yeri söyle birdaha tekrarlama de yeter abartmaya gerek Yok elbet tartışma olacak hep güllük gülüstanlık olmayacak ya

Ben sizi geçmiş konularinizdan hatırlıyorum. Sizin bekar halinizle iki kere evlenmis cocuklu bir adamla evlenmeniz basta yanlis zaten. Babasi da şükretmeli sizin gibi birini bulduğu icin. Hem masraflara ortak oluyorsunuz hemde çocuğuna bakiyorsunuz. Utanmadan sizden tablet istememis miydi birde? Bastan hatalı evlilik bu, ayrica çocuğunuz olmasini cok istiyordunuz bu adam sizden çocuk falan yapmayacak emin olun.

Üff defol git lafi bizim kavgalarimizdaki rutin bi laf artik.. hatta bi ust seviyesini bile dyoruz. Bagirmali cagirmali kavgalarimiz oluyo..bosancam gorursunler falan ucusuyo.. bi kah ben küsyorum kah o. 2 gune barisiyoruz en gec..
Bence bisey yok,ama bence yok. Bi baskasi icin cok fazla olabilir bu laf ne biliyim...

Oluyor canım malesef oluyor böyle şeyler evlilikte bazen 3 maymunu oynamak gerekiyor banada eşim bir kez s.ktir git dedi yüzüme bir kez de bana tavrını eleştiren görümceme sırf kız beni savundu diye s.ktirsin gitsin dedi aldım karşıma konuştum 3.olursa seni bırakır giderim bi daha da dönmem dedim odur budur çok şükür al eşini karşına otur konus rahatsızlıklarını

Eski konularınızdan hatırladım. Eşinizin üçüncü, sizin de ilk evliliğiniz. Eşiniz geçmiş borçlarını ödediği için evin tüm yükü üzerinizde. bir de oğluna laptop aldırma hikayesi vardı, size aldıracaktı. Ve kendi çocuğu olduğu için sizinle çocuk yapma meselesini sürekli öteliyordu.
Belki kızacaksınız ama ben yanlış evlilik olduğunu düşünüyorum. eşiniz hala diğer evliliklerindeki hatalarından payını almamış biri. Sizin gibi birini kırabiliyor, kalbinizin kırılacağını düşünmeden. eleştirime huyu da vardı. Ve en önemlisi e kendini size besletiyor. Resmen sizi kullandığını düşünüyorum ben. Bu evlilikte ortak bir paylaşım yok. Tüm yük sizin üzerinizde. Sadece ufak bir sevgi kırıntısı beklediğiniz ama evde hem erkek hem de kadın olmanıza rağmen o da esirgeniyor sizden. Eşinizin eve katkısı yok, bir de size defol diyorsa bu normal değildir. Çok kolay sizi kaybetmeyi göze alabiliyor. Ben olsam bu sözün üzerine bitirirdim.
Eğer normal bir evlilik olsaydı, yani herkesin görevlerini yerine getirdiği, paylaşımın olduğu, adamın kendini besletmediği..... Böyle bir evlilikte defol dediğinde bir kavga anında söylenmiştir derdim ancak sizin durumunuzda (erkeğin kadını değil de kadının erkeği beslediği durumda) üstüne bir de defol kelimesini duyuyorsam arkama bile bakmadan çekip giderdim. Hadi ilk evliliği hataydı. İkinci evliliği de olmamış. Üçüncü evliliğinde de soruınlar yaşatıyorsa demek ki bu adam da suç... Evliliği yürütmek için hiçbir çabası yok. Anca kendini besletiyor, kullanıyor. Gerçekten bu evliliğin yürümesini isteyen sevdiği kadından çocuk da ister, oysa adam sürekli öteliyor. gözünüzü açmam için ne söylemem lazım bilmiyorum ama bu evlilik adamın borçları bitince de biter. Adamın sizinle işi kalmayınca biter.
Yaşım 37 diye katlanıyorsanız kendinize yazık edersiniz. Çocuk için evlendiyseniz çocuğa da yazık edersiniz.

Evet her konuyu öxetlemişsiniz elinize sağlık.Yeni eşyalar aldık taksitleri onun adına açtırdım bırakıp gidersem 12 binlik borç ona kalacak bunu bile düşünmeden patavatsızlık etti kafam öyle Karışık ki çevremde kimseye de anlatamıyorum dost var düşman var diye kendimi işime de veremiyorum şu an çok mutsuz ve karışığım

Bana "defol git biliyorsun burası benim evim..!" diyen bir insanla asla ömür geçiremem.. O an bırakır giderim.. Al evini, laptopunu başına çal der giderim.. Kaldı ki siz bu admaın 3. karısısınız.. Çocuğuna bakıyorsunuz? Masraflarını karşılıyorsunuz.. Sırf bu yüzden bile sizi yanında tutmak istiyor olabilir.. Allah aşkına kendinize neden böyle bir hayatı reva gördünüz? Aşk mı? Bir yere kadar aşk işte... Saygıyı hiç saymıyorum bile.. Çünkü eşinizin size saygısı da yok anladığım kadarıyla.. Böyle bir imada bulunması bile bunun göstergesi.. Nesiniz siz? O adamın eşi misiniz? Yoksa çocuğuna bakıcı ve eve bankamatik mi? Okur öyle şeyler diyen arkadaşlarım evett tartışırsın, hatta sesini de yükseltirsin.. Ama " defol git burası benim evim biliyorsun" diyemezsin.. Evlilik böyle bir şey değil bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…