Eşimle bana "defol git " dedi :(

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ilginç bişey oldu.Eşim son kavgadan sonra bebek fikrini Attı ortaya.Bir an önce Çalışmalara başlayalım dedi.Ne alaka anlamadım da sevindim açıkçası :) Ev değilikliği mi yaradı anlamadım da gelelim esas soruma : doktora gideceğim de önce sizlere sormak istedim :Hamilelik öncesi neler yapmalıyım ? Folik asit içiliyor diye öğrendimbu sitede,yapmalı mıyım ?

dr gıt tavsıyerını uygula ama sadece sunu duyum bazı günler var o günlere dıkkat et ve fıkrını deysıtrmeden hamıle kalmaya bak bence sadec sunu dıye bılrıım hamıle kalmak ıcın bazı yapılması gerekenler vardır kısa ama yapabıleceyın seyler bunları dr sor ve harfiyle yap ve gec kalma bence bır an öncede çalışmalarına basla
senın adına sevındım

En ufak birşeyde "defol git burası benim evim" diyebiliyorsa, siz bu cümleyi daha çoook duyarsınız maalesef.

Ikinci defol git sozune musade etmeyin basiniz dik olsun evlilik karsilikli anlasma.uyum bir birine.saygi ve sevgidir siz ona mahkum olmadiginiz gibi oda size deyil o yuzden kendinizo ona macbur gormeyin emin olunki si dik durursaniz daha iyi olacaktir

Çok şükür mecbur Değilim bunu biliyor.garip olan da bile bile böyle yapmiş olması.Kendinden utandığını söylemişti sözünden dolayı ,görcez

Bakin kavga edin demiyorum aslada.demem ama dik durunki ole birsey yapmas8n anladigim.kadariyla o lemdini vaz gecilmez goruyor

Ovulasyon testleri var onlardan kullanın özellikle ovulasyon gunlerinizi değerlendirin şansı artırın. Gebelik testi gibi kullanımı o gün yumurtlama olduğunu gösteriyor çift çizgi çıktığında. Regl döngünüze göre kullanım günlerini ayarlarınız. Eczaciniza da danisirsaniz detaylı bilgilendirir. Tez zamanda nasip olur inşallah

Çok teşekkür ederim amin

Bir büyüğün olarak söylüyorum, oturmamış bir evliliğe çocuk yapma. Olan sana ve çocuğa olur. Erkek çocuğu bırakıp gider, dördüncüyle evlenir. yaşım 37 diye çocuk işini hemen düşünme.

Teşekkür ederim ama çocuk yapıp anne olmak istiyorum.Yeni maceraya atılamam,yeniden evlenemem çocuk isteğimi iptal edemem.Çocuğu yalnız büyütür müyüm diye bir kaygım yok.Çocuğu lise mezunu olup ayrılanlar da var.çocuğu babalı büyütmenin garantisi yok.Allah kısmet ederse çocuğuma tek bile olsa bakabilecek Güce sahibim çok şükür.Çocuk olursa daha güzel olacağız diye düşünüyorum eşimle,bakalım.fizyolojik olarak bi rahatsızlığım çıkmadan yapmalıyım.İlerde tansiyon vs olmayacağı ne malum

abartcak birsey yok eş değer tutmıuş diyorsunuz ama sizde yapmışsınız aynısnı ama o 2 kere bozdu diyerek..
uzatmaadn barıısn gitsin

abartcak birsey yok eş değer tutmıuş diyorsunuz ama sizde yapmışsınız aynısnı ama o 2 kere bozdu diyerek..
uzatmaadn barıısn gitsin
O eş değer tutunca ben de kendimi savunmak durumda kaldım.Tşk ler barıştık bir iki gün sonra

sadece kendi açından düşünüyorsun bence. Çocuk açısından bakmıyorsun olaya.

sadece kendi açından düşünüyorsun bence. Çocuk açısından bakmıyorsun olaya.
Ben bir anne olayım da mutlu Olmasını sağlarım zaten inş eşim 2 yaşındayken babasını kaybetti,ben ise baba konusunda varlık içinde yokluk Çekerek büyüdüm.olmadık mı ? Tamam arada tartışıyoruz tansiyonlar fırlıyor ama dövmüyor sövmüyor çok şükür.O kadar da vahim değil durum

zamanla hersey gorunur bu hayatta hıc bırseyın garantısı yok belkıde bu çocuk onu daha cok hem sana hem yuvasına bağlayacaktır kaldıkı dedıyınzı gıbı bır cok severek evlenen kısının zmanla boşandıklarını ve bır deyıl bez çocukla boşandıklarına sahıdım o yüzden sızınde dedıyınzı gıbı yas ılerlemeden fızyolıjık aksılıkler rahatsızlıklar çıkmadan gebe kalma ıhtımalının yüksek olduğu donem hem kendı çocuk hasretınızı dındırın hemde evınzıe neşe can getırın
yas ılerlemeden dedıyıme kızmayn sakın sız zaten yorumlarınızdan anladığım kadarıuyla bakımlı ve yasını göstermeyen genç bır bayansınız

İnşsllah canım Dediğin gibi evimize can ,Neşe gelsin:) olsun barışığım yaşımla sorun etmem ben :)

Sorun dovmek degil ki. Sen hala sorunlarini cozememisken bir de cocuk dusunuyorsan ne diyeyim. Sorumluluklarini sana yukleyen, tum evin gecimini sana yaptitan bir adam cocugun sorumlulugunu alir mi? Meselenin anne olmak saniyorsun da mesele bundan daha fazla, gormek istemiyorsun. Ben mutlu ederim cocugu demissin de babasiz cocugu bir yere kadar mutlu edersin. Ne desem bos, bildigini yap. Belli ki cocuk icin katlaniyorsun herseye. Cocuk da olsun, ondan sonra otur kara kara dusun ben ne yaptim diye. Simdi ne desem hikaye sana.

İnşallH çocuk olur biz ayrılmayız analı babalı büyür ... Evliliğin oturmasını beklersem çocuk yaşını geçirmiş olabilirim.kuzenim iki kızını babasız büyütüyo 10 Yıldır .Siz ne gibi Sıkıntılar yaşıyorsunuz kü çocukla ?

Benim yasadigim sIkIntilar onemli degil onemli olan oglumun yasadiklari. Erkek cocugu rol model arar. Baba figuru onlar icin onemli. Neyse ne desem kar etmeyecek. Yasayip gorecekleriniz var belki de. Ne deyim ki. Ben boyle sonunu dusunmeden yapilan ve sonunda da babasiz buyuyen cocuklara uzuluyorum.
Ayrica cocuk kurtarmiyor yuvayi, bunu bilin istedim. Boyle bir dusunceniz de varsa hata edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…