Eşimle bana "defol git " dedi :(

Zamanında bana söylendiği zaman çıkıp gitmediğim için çok pişmanım. Düşünsene bi. Sana seni kaybetme korkusu olmadan defol git burası benim evim diyebiliyor. Ve sen al evini de başına çal deyip pilini pırtımı toplayıp çıkıp gitmiyorsun. Bunlar kavgada bile söylenmez vence dediğim gibi bende çıkıp gitmedim şimdi pişmanım. Bir daha böyle bir şey yaşarsam asla kendimden taviz vermeyeceğim.

Sen gidersen kocan ne yeyip içecek sana muhtaç o yüzden geri adım attı. Sen bütün konularda haklısın umarım eşin seni durumunu düzeltince gerçekten hayatından çıkartmaz.

Eşinin ağzından çıkan cümleler bence çocuk gibi, diğeri zaten çocuk döker saçar ayrı...

Evcilik oynarken anlaşmazlığa düşen çocuklar gibi söylediği cümle " bu oyuncaklar benim seninle oynamak istemiyorum" aynen bu cümle ile denk benim gözümde..

Birde Ufacık bir şeyde seni evden kovmaya kalkan adamı baba yapmak için kendini yiyorsun. Bence acele etme.

Salsa dertler bitmiyor dimi ... Hep birşeyler çekiyoruz.

Eşinin yaptıgı hiç hoş değil , pişman olmasını sağla burnu sürtülsün ama çekip gitme...

Salsa dertler bitmiyor dimi ... Hep birşeyler çekiyoruz.

Eşinin yaptıgı hiç hoş değil , pişman olmasını sağla burnu sürtülsün ama çekip gitme...
Bitmiyor canım malesef,beddualı miyim neyim..eve geç gidicem tutuşsun biraz

Bu ev benim biliyorsun !
Defol git !
Bu cümleleri sarf edebilen adamla on dakika durmam, evini alıp.... la havle ...

valla onu bunu bilmem de istikrarlı olarak 1 yılı doldurmadan yeni bir bebek işine girmeyin derim.

Başlık ve konu apayrı,
Çocuk size etti bu lafları sandım,
Dediği lafları yedirmeden,kalmayın yanında.

Ben de kahve fincaninin dibinde kalan birseyi pc ye doksem esim anlik olarak tepki gosterebilirdi. Bende hic sesimi cikarmazdim konu kapanirdi. Ayrica ben de pc me x bir cocuk kahve dokse kizmam ama yasca buyuk biri doktugundr kizarim. Cocugun idrak etme gucu ile bizimkiler farkli. Bir de esinizin cocukla ilgili olk soylemi cocuk da bilerek yapmiyor oldu ise sanki siz onceden de cocugun pc yi bozmasina laf soylemissiniz gibi.

Başlık ve konu apayrı,
Çocuk size etti bu lafları sandım,
Dediği lafları yedirmeden,kalmayın yanında.
Yarı uykulu açtım konuyu kafam yerinde değildi "eşim bana defol git dedi olacaktı Haklısınız .şu an Komşuda oturuyorum evde beni ilk kez bulamasın ve tutuşsun diye ama ses yok.işten gelmiş olması laxım

Bazen böyle Tartışmalar olur tamam sözü hoş değil ama insanız hepimiz kırıldığınızı Açıkça ifade edin konu kapansın

Birakin dostu dusmani. Kendinizi dusunun. Ben bosansim. O zaman o insanlar yoktu. Sizi sizden baskasi kurtaramaz. Denedik olmadi dersiniz olur biter. Kimseye de birsey demek zorunda degilsiniz. Hem bosanmak suc da degil ki.

Size yazik degil mi? O kadar saf ve masumsunuz ki? Adamin ucuncu evliligi. Buna ragmen burnundan kil aldirmiyor. Sizse ille de yurusun diye herseyi ustleniyorsunuz. Kole degilsiniz. Gerceklere uyanin biraz. Ezik degilsiniz niye bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi. Eksik de degilsiniz. Adamin sizin kicinizda donmesi gerek. Oysa siz donuyorsunuz. Ne gerek var ki? Ufak bir sevgi kirintisi, kucucuk bir sefkat beklentisi icin deger mi kolelige?

Son olarak tum kadinlara sunu soylemek istiyorum: eger bir erkek kadininin melek olmasini istiyorsa once ona cenneti sunmali bence cunku cehennemde olmaz melekler...
Konu sahibi siz hayatinizi paylasacaginiz adami bulmak icin 37 yil beklemissiniz. Seveceginiz adam karsiniza 37 yil sonra cikmis ama sizin bu yaptiginiz hayatinizi paylasmak degil hayatinizi vermek. Arada fark var. Umarim gercekleri fark edersiniz. Adam sizi sőműrűyor.

Bu sefer haddini iyice aştı evde yokum ark tayım şu an düşünmeye aldım kendimi eve gitmicem burdayım bu gece

Defol git tarzı cümleler kavga anında hiç düşünülmeden söylenir çoğunlukla ama "burası benim evim biliyorsun" cümlesi özellikle düşünülüp söylenmiş bir şey. Eşinizin kalbi kirli biraz. Siz bilirsiniz.

Arkadaştan çıkıp eve geldim,konuşalım mı dedi konuştuk.Özürler diledi ,gece uyuyamadım ,günüm çok kötü geçti,çok kızıyorum kendime vs vs bi daha bu Sınırlar aşılmayacak vs vs dedi .kırgınlığım geçmedi ama şimdilik devam bakalım ne olacdk.Bu arada ağzındaki baklayı çıkardı.Çocuk en son gelişinde yani iki gün önce ,nafakayı artırmasını istedi ona cani sıkılmış.Annesi çocuğu 1.650 tl aylık ödemeli özel okula yazdırmış,paraya sıkışmış! 700 den 1000 e çıkarılmasını istiyor.red cevabı Aldı yakında dava açar diyor çocuğa bunları neden yaşatıyorlar dşye canım sıkılıyor diyor .Bana da yansıyo ama bunlar.Of çocuklu adamla evlenmesin kimse !

Bak ben sana söyleyeyim eğer kocan olacak o adam senden para koparmak için yanaşmadıysa ben de sinope değilim.. Çıtlatmış adam besbelli işte.. Nafaka falan filan..gelme oyunlara. Aklını kullam biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…