Eşimle barışmalı mıyım???

adaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
14
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba. Bır sorunum var ama ne yapacagımı bılemıyorum. Eşimle kavga ettık evlerımızı ayıtdık. Bende boşanma davası actım. 15 gun sonra mahkememız var. Ama sımdı barısmak ıstıyor. Sızce ne yapmalıyım aynı sorunlar tekrar yasanırmı bana bır fıkır verın lutfen.:uhm:

valla ne yaşadığınıza sana neler yaşattığına bağlı?boshayallersmile sebebini bilmeden kim ne diyebilirki?
yada en iyi sen bilirsin diyelim

ne sebeple bu kararı aldınız? bunu bilmeden kimse yorum yapamaz.. yorum alabilmek için sorunlarınızı açmanız gerkli..

Bacım biz müneccim miyiz hiç bir detay yazmadan bişe diyelim? Önce bi anlatsan neler yaşadınız da ayırdınız evleri. Ama sen barışmaya karar verdiysen, detayları anlatmaya gerek görmeden onaya ihitiyacın varsa ben verdim gitti. delikafadulden

:lepi: :roflol:

:lepi::lepi:

Kaç senelik evlisin?
Kaç yaşındasın?
Evleri neden ayırdınız?
Çocuğunuz var mı?
Çalışıyor musunuz?
Davayı kim açtı?
vs. vs.

Sen koordinatları ver ki biz de yönümüzü ona göre bulalım.

Ay bi nefes al kız, ardarda sıralamışsın soruları. kafamçokkarıştı Ama haksızda sayılmazsın hani.kaydirigubbakcemile

Arkadaş hiçbi ipucu vermemişki

Kız, barış gitsin, atın ölümü arpadan olsun

Anlatmadığına göre çok önemli bir problem yokkkk
Barış Arkadaşımmmm. . .

barış demezsem catlarım
barış gitsin arkadaşım etrafda erkek nesli tükeniyor:icecream:

vermişsiniz gazı barış diye. o da barışmaya gitti heral

:1rolleyes: Bence eğer bir insan "acaba barışayım mı" diye düşünüyorsa, ortada çok ciddi bir problem yoktur ve kesinlikle barışacak demektir zaten.

Eğer gerçekten altından kalkılamayacak sorunlar olsa hiçbir kadın bunu düşünmez bile... kestirir atar.

bencede vereliniortak

Ben sadece şunu söyleyebilirim.. Neyle ilgili kavga ettiniz yazmamışsın ama,büyük bir problem yoksa yuva yıkılmaz canım ..yani hemen boşanmaya yönelik davranılmaz yasakkelime yinede sen sorununu yazarsan ona göre yorum yaparız...bencede barış

herkes barış demiş bari ben de barışma diyim bikere biten bitmiş napim bu kadar detay verilmeyen konuya da böle yorum yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…