Eşimle barıştım ama annem bana küstü haklı olarak

Nuynuydila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
59
0
86
İstanbul
Herkese merhaba ...
Daha öncede konu açmıştım boşanıyorum diye..bir aylık bir süreçten sonra eşime son bîr şans daga verdim bugün...o kadar çok yıprattı ki o kadar canımı yaktıki bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum ama son kez denemek istedim.annem eşimle barıştığım için bana küstü bi daha bizi arayıp bize ağlama seni üzen küfreden yıpratan aylardır değişmeyen bi adamla mı barıştın dedi( çok kötüyüm şuan anneme hakveriyorum çok haklı güvenemiyorum belki yine acı çekicem ama yalnız olarak artık!bana destek olucak bir ailem de kalmadı..kızamıyorum anneme eşim onların güvenini de çok sarstı yaptıklarıyla...şimdi ben napıcam bilmiyorum bi tarafta ite kaka giden evliliğim bi tarafta aîlem..eşim akıllanmışmıdır artık...düzelir mi herşey bilmiyorum...

Eşin düzeldiyse bi kaç hafta sonra gidip ellerini öpersiniz, düzelmezse yine gidiceksin tabi ailene bağırlarına basarlar tekrar merak etme..
Eşinle sorununuz neydi?

Eşim aşırı derecede kıskanç hastalık boyutunda..çok ağıt laflar etti beni iğrenç şeylerle itham etti ailemde bunu kabullenemîyor haklılar..çünkü eşim kaç oldu yapmıycam dîyo yîne yapıyo..ağzı bozuk(

Paranoyanın Bazı Klinik şekilleri

e)Kıskançlık paranoyası: tehlikeli klinik tablolardan biridir. Hasta, eşinin "ihanetini" ispat için çeşitli deliler arar, bulur. Sokakta geçen şahısların bakışları, aralarındaki konuşma, sokak satıcının malını methi, gazetede neşredilen ve kocasını aldatan bir kadının maceralarını mevzu olarak almış bir romanın neşri dahi ona göre karısını baştan çıkarmak veyahut etrafına, karısının ihanetini ima etmesi şeklinde tefsir edilebilir.
Bu paranoyaklar eşlerine tam bir işkence hayatı çektiriler. Cinayetlerde işlenebilir. Paranoyak hastalar işledikleri suçlardan dolayı TCK' nın 46. maddesine mes'ul değildirler. Çünkü muhakemeleri yanlış işlenmektedir...
Paranoyaklarla hezeyanları konusunda mantıki tartışmaya girmek doğru değildir. Boşa nefes tüketilir. Bu insanlar hezeyanlarıyla beraber "mezara girerler", kesinlikle hasta olduklarını kabul etmezler. Fazla üzerine varırsanız sizi de"düşman" bellerler.... bu insanlara karşı açık ve dürüst olmak gerekir. Kesinlikle yalana tevessül edilmemelidir.

eşine dikkat et son şans senın son şansın olmasın?

eski konunuza baktım işyerinde birisiyle konuştun aranda ne var diyen karısına iftira atan insan
yarın öbür gün kendi yazdığı senaryoya inanıp size zarar verirse ne olacak kim koruyacak sizi
keşke boşanmaya kadar gelip geri dönmeseydiniz

O kadar kötüyüm ki şuan ..yanlış mı yaptım doğru mu bilemiyorum..herşey düzelsin istiyorum ama bi tarafı düzeltirken diğeri yıkılıyor...bu sefer de yanılırsam tutunacak dalım yok!

O kadar kötüyüm ki şuan ..yanlış mı yaptım doğru mu bilemiyorum..herşey düzelsin istiyorum ama bi tarafı düzeltirken diğeri yıkılıyor...bu sefer de yanılırsam tutunacak dalım yok!

tedavi olması lazım olacak mı böyle birşey istedin mi eşinden?

Düzeleceğim dedi haklısın yaptıklarım çok ağırdı dedi sinirle yapıyorum diyo..daha tedavi konusunu konuşmadım..bir daha bana en ufak birşey yaşatırsan yanında olmuycam dedim bu son dedim ..

aşırı kıskanç bir erkekle yaşamak zordur kaldı ki eşinin kıskançlığı hastalık boyutuna gelmiş sana iftira bile atmış.keşke dönmeseydin canım en azından eşin tedavi olmadan barışmasaydın.yine de hakkında hayırlısı olsun umarım pişman olmazsın bu arada geç kalmış sayılmazsın eşini tedavi için mutlaka ikna et

Herkesin yorumlarından anladığım yanlış yaptım...yine üzülen ben olursam burda yine paylaşıcam o zaman aileme bile söylemeden boşanıp kendi ayaklarım üzerinde durucam ..

İçinizde bir yerde bir ümit var demek ki şans vermişsiniz.
Keşkenizin kalmaması adına doğru bir karar aldığınızı düşünüyorum.
Umarım eşiniz gerçekten düzelir ama anlattığınız derecede kıskançlık hastalıktır.
Tedavi olması gerekir. Bu şartla şans verin bence.
İnşallah her şey düzelir de birlikte el öpmeye gidersiniz.
İnsan evladını tüm hatalarıyla affediyor. Evlat başka bir şey üzülmeyin..

keşke önce doktora gidip tedavi olsaydı da sonra barışsaydınız.hakkında hayırlısı tatlım.bol bol ayetel kürsiyi oku .

Düzeleceğim dedi haklısın yaptıklarım çok ağırdı dedi sinirle yapıyorum diyo..daha tedavi konusunu konuşmadım..bir daha bana en ufak birşey yaşatırsan yanında olmuycam dedim bu son dedim ..

Bende bu sinirle yaptım lafını anlamıyorum.

Heralde sinirle yaptın ve demekki ruh hastasısın.sanki insanlar en sakin ruh halleriyle böyle manyaklıklar yapıyolar.

Kusura bakmayın ama size değer vermiyor bence bu adam.Nişanlıyken veya flört ederken de böyle manyaklıklar yapmıyordu heralde,o zaman sinirlerine hakim olabiliyordur mutlaka.Evlenince ne değişmiş.

Son düzenleme:

ney yap yap doktora götür başka türlü olmaz öbür türlü bu dedikleri boş laf fasa fiso.

sinirle seni öldürürse arkandan yazarız artık,başına iş mi arıyosun nedir

Kompleksleriyle boğuşur durursun artık.

Bıçak kemiğe dayanmadan harekete geçmeyen tek tür galiba kadın türü, bazıları bıçak kemiğe dayansa da kıpırdamıyor ya neyse.

Seni daha fazla aşağılamasına izin verme, sana güvenmeyerek sana ne büyük hakaret ettiğinin farkındasındır umarım.

ben esimden 3 aydir ayriyim dondugum icin ailem bagirlarina basti sagolsunlar ama sunu söyliyim ki ben kocam olacak herife azicik inansaydim dakika düsunmem ailem karsimda da olsa donerdim ama şoyle bir durum vardı ki ben onceden velveleye vermeden 2 kez affetmistim, artık kararimin kesin oldugunu düsundugum anda ailemin yanina gittim cünkü gittigimde artik dönüsü yoktu...yani evlilikte sorun yasadiginizda kararinizdan emin olmadan kimse ailesine yansitmamali sonuclari sizinki gibi olabiyor bi yandan düzeltirken diger taraf dağılabiliyor. hakli olarak annenizde size kizacak cunku canı yanmıs yavrusunun yine caninin yanmasindan korkuyor..umarım esiniz gercekten duzelmistir anneniz hakli çıkmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…