Eşimle bayram gerginliği

Benim eşimde cok deger verir boyle ilk seylere yeri zamani gelincede takini da alir bence gerginlik cikarmayin

Evlilik teklifi tektaşımı, söz alyansımı ve eşimin hediyesi küpemin tekini kaybeden ve gelinliğimi düğünde maytaba kaptırıp yakan biri olarak seni ruh eşim ilan ediyorum ;)
Bunların yerine aldığı tektaş ve alyansı da yakın zamanda keyfime göre bozdurup yeniliyecem..:P
Sana da şiddetle de tavsiye ederim.
Kocan çok bozulduysa ona aldır seti.
Değilse geç bile kaldın bozdurmak için bebeyim :)

Eşiniz haklı sizde kendinizce haklısınız ama fazla tepki göstermiş.şahsen evlilik yüzüğü gelinlik benim içinde önemli maneviyatı var.Satmayın tabikide takı seti almak istiyorsanız eşinizin size almasını söyleyin .

Birkaç gun evvel annemle konuştukta ondan sonra olmaya başladı böyle
Bence 3. Kişilerin evliliğinizi etkilemesine izin vermeyin, anneniz bile olsa . Sonuçta onlar sizin ne yaşadığınızı / durumunuzu bilemez, birde "iyiliğimiz için " derken abartıyorlar pozitif ayrımcılık işini

Zaten bu Konuşmayı yapınca annenle mi konuştun dedi

bana kalırsada satabilirsin gelinliği saklamanın ne anlamı var ben çözemedim hala ancak sen yine yeniden annenin ağzıyla mı hareket ediyorsun?
daha öncede söyledim annen iyi kalpli bir kadın değil.. ve sende fazla gazına geliyorsun.

Senin gibi kızı bulmuş da üzüyor.Kim böyle anlayışlı olur.Evli kadının kolunu boynunu boş bırakırken maneviyatı düşünmüyorlar.Gayet de makul bişey söylemişsin.Kaynanan yurtdışı gezer gelinine bir bilezik takmaz.Boşuna dememişler varlı yapmaz arlı yapar diye.
Evli kadınım kolum boynum boş böyle hafif hafif yaşıyorum ne güzel. Keşke kayınvalidemle annem de yurtdışı yurtdışı gezseler hayatın tadını çıkarsalar ahir ömürlerinde. Bundan güzel şey var mı ya. Size kalsa ekmekle kefen parasını ayırıp kalan bütün paralarıyla kocaman insanlara altın almaları lazım galiba

Merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle ,
Dün akşam eşimle bir konu Yüzünden tartıştık bunu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim sadece lütfen Kırıcı olmadan yorumlar yapın

Biz evlenirken ben eşimden maddi herhangi birşey talep etmemiştim biz ailelerden de pek fazla talepte bulunmadık kendimiz çalışıyorduk kendimiz evlendik öyle Takı Nişan vs o Tür prosedürler uygulamadık hiç onun ailesi Bilezik dahi takmadı ki durumu olmayan bir aile de değil annesi her ay turlarla farklı ülke gezer kısacası Düğüne misafir gibi geldiler gittiler herneyse elimde düğünden kalan sadece bana aldığı yüz görümlüğü Yüzük vardı eşimin ben biraz kilo aldığım için olmuyor artık bana neredeyse 2 senede hiç takmadım diyebilirim dedim ki onu bozdurayım gelinliği de bi modaevine vereyim satayım kendime onların parasıyla uygun bi Takı seti alayım o sonradan başladı vay işte sen gelinliği manevi hatırası var nasıl satarsın o Yüzük evlenirken almıştım onu nasıl bozdurursun sende hiç mi maneviyat yok çok mu Lazım set bi Sürü söylendi söylendi anlatamam konuşmuyor hatta şu anda da benimle bende kırıldım konuşmaya yanaşmıyorum ki bu zamana kadar yemin ederim yalan söylüyorsam gelinlik için bile maddi olarak zor olacaksa Pahalı olacaksa ya kiralayalım ya da elbise falan da giyebilirim gelinlik yetine demiştim o kabul etmemişti ..

Kalbim çok kırık içimi dökmek istedim sadece

"Senin aldığın hediyeyi satmak isteyince üzülebileceğini düşünemedim. Haklısın. Hiç takı setim yok. Bir tane olsun istiyorum. Onları satmak istememe rağmen anca öyle bir yol bulabilmiştim. Gelinliğimi ve yüzüğümü saklayacağım. Takı setini de ilk fırsatta alalım" deyin.

Evli kadınım kolum boynum boş böyle hafif hafif yaşıyorum ne güzel. Keşke kayınvalidemle annem de yurtdışı yurtdışı gezseler hayatın tadını çıkarsalar ahir ömürlerinde. Bundan güzel şey var mı ya. Size kalsa ekmekle kefen parasını ayırıp kalan bütün paralarıyla kocaman insanlara altın almaları lazım galiba
Takın olur bozdurursun ev alırsın mal alırsın o başka.Kadının düğünü derneği olmuş bir takı takılmamış,içinde heves kalmış ve bunu sorun etmiş kendine.Yokluk başka ama önemsememek almamak başka.Kadın tatilde gezmekte diyo sen kefen parası,ekmek parası bilmemne konuyu ajite ediyosun.Başka yere çekiyosun.Madem o kadar üzülüyosun sende yap gelinliğini de kv.ni gönder yurtdışına kadın bugünlük yarınlık bir gezsin şu ahir ömründe.Çok zor çok pahalı birşey değil yani.

Evlilik teklifi tektaşımı, söz alyansımı ve eşimin hediyesi küpemin tekini kaybeden ve gelinliğimi düğünde maytaba kaptırıp yakan biri olarak seni ruh eşim ilan ediyorum :KK66:
Bunların yerine aldığı tektaş ve alyansı da yakın zamanda keyfime göre bozdurup yeniliyecem..:p
Sana da şiddetle de tavsiye ederim.
Kocan çok bozulduysa ona aldır seti.
Değilse geç bile kaldın bozdurmak için bebeyim :)
Iyiymiş seninkiler maceralı olmuş :)

bana kalırsada satabilirsin gelinliği saklamanın ne anlamı var ben çözemedim hala ancak sen yine yeniden annenin ağzıyla mı hareket ediyorsun?
daha öncede söyledim annen iyi kalpli bir kadın değil.. ve sende fazla gazına geliyorsun.
Annem iyi bir insan ama biraz maddiyata fazla Önem veren biri ve bende etkileniyorum ister istemez

"Senin aldığın hediyeyi satmak isteyince üzülebileceğini düşünemedim. Haklısın. Hiç takı setim yok. Bir tane olsun istiyorum. Onları satmak istememe rağmen anca öyle bir yol bulabilmiştim. Gelinliğimi ve yüzüğümü saklayacağım. Takı setini de ilk fırsatta alalım" deyin.
Aynen bunları söyledim konu kapandı sonradan

Back
X