slm arkadaşlar. eşimle 1yıllık evliğiz .bayramda kavga ettik. aslında bayramın 1.günü ne güzel geçti sabah erkenden kalktık birbirmizle bayramlaştık. sonra geçen bayram olduğu gbi halasına alt kata kahvaltıya indik. kayınvalide kayınpeder halası eniştesi kızları hep beraber kahvaltı yaptık 1, günün onlarla geçti. sonra 2, günü benm annemlere kahvaltıya gittik ardından akrabalar gezildi eşimin teyzesi dayısı bayramlaştık .kvle altlı üstlü oturuyoruz akşam saat 11 de ave geldiğimizde kvmde kardeşinin gelinleri vardı zaten görüşmüş bayramlaşmıştık onlarlada. benim uykum gelmişti onlara merhaba demek ve müsade istemek için kvme geçtim. Ama kv beş karış suratla nereye gdiyorsun cay iç öyle gdersin dedi bende gezmekten yorulmuştum ve başım ağrıyordu müsade istedim ama kv kızdı. yukarıya çıktım eşim arkamdan geldi ve geldiği gbi arkamdan hızlıca boynuma asıldı bende korkudan ne yapacağımı şaşırdım. sen neden böyle yapıyorsun dedi eşim. bende evime geçip dinlenemezmiyim zaten bayramlaştık onlarla bütün günde bayramşalmadan yoruldum başım ağrıdı uzanmak istiyorum dedim. bu altlı üstlü oturma neden kabul ettimki sanki olmuyor. rahatca geçip evimde uzanmıyorum ble.. ben sadece rahat olmak istiyorum yani başka evde olduğun zaman direk evine geçiyorsun. dışarı çıkacağın zaman direk evden çıkıyorsun sadece bu yönde kendimi onlara bağlı hissediyorum. alışmadım bir türlü bu duruma yani aslında başta hata ettim. buda benm akılsızlığımdan insanlar hata yapabiliyor işte böyle.. çok denedim kendimi zorladım ama olmuyor olmayınca olmuyor .. bazı yaşnanlar var beni bu duruma kadar getirdi .. çok kötü şeyler değil kv ve kp me kötü demiyorum ama olmuyor ..arkadaşlar yorumlarınzı bekliyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var. kv beni yönlendirmeye çalışıyor söyle bir yere gelinecekse gelinecek ,gidilecekse gidilecek böyle istediği gbi olsun istiyor . eşimin boğazıma sarılmasını affedemem böyle davranarak kendi ailsine olna düşkünlüğünü göstermiş oldu bana... tabiki anne baba ya herkes gbi düşkünü ama ilk önce eş gelmez mi bir aile olduysak.. ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var lütfen. bu durumda ne yapmalıyım?