Bir tatile gitmiyor musunuz?
Haftasonları bazen gidelim bir canlı müzik dinleyelim iki tek atalım gibi keyifleriniz yok mu?
Ne bileyim bazen çıkıp bir müze gezip kültürel bir gün geçirmek istiyor insan bazen çıkıp eğlenmek müzik dinlemek, bazen sahilde yürüyüp sonra oturup sahil yanı restoranda bi köfte en azından fastfood yemek.
Boğaz tarafına gidip bi pazar kahvaltısı yapmak.
Bunların olmadığı hayat çok sıkıcı ama ya. Arkadaşlarımla çıkıyorum diyorsunuz ama insanın en yakın arkadaşı hayat arkadaşı sonuçta, hep ayrı takılacaksam ne mana sonuçta.
Ben de evlenip Avrupaya geldim, eşimin benden önce gezdiği bir Avrupa şehri yoktu mesela burada doğmasına rağmen. Aileden gelen kültür ve alışkanlıklar meselesi ama bana hemen uyum sağladı ve beraber Avrupanın tozunu attırıyoruz şimdi. Yakın zamanda İstanbula gideceğiz, hiç meyhane eğlence kültürü olmayan adam şimdi çocuk gibi heyecanla gün sayıyor İstanbula gidip gezeceğiz mekan mekan diye.
Belki biraz sizin alıştırmanız lazım, biraz da hayattan keyif alma isteği içinde olması lazım sanırım. Keyifli keyifli başlasanız gezmelere, en keyif aldığı altivitelerden yani mesela. Ama değişmeyecek şekilde despotsa o zaman kötü tabi, bilemedim .