Eşimle bir türlü halledemediğim sorunum.

Yani bir sorun olduğunda oturup konusurum, görmezden gelmem ben.
Çalıştığı zaman bir şey demiyorum çünkü ağır çalısıyor ve yaz günü dışarıda, buranın sıcağı yakıcı zaten. Gelir gelmez uyuyakalıyor, boş olduğu zamanlar teklif ediyorum zaten ben. Çalısınca anlayıs gösteriyorum
ben sizin için demedim ihtiyaçlarınızı görmezden geliyor eşiniz. sizin yanlış bir tavrınız yok bence. siz sürekli ısrar etmemelisiniz o da bu ihtiyacınızı siz daha söylemeden planlamalı. kendisi sevmese bile. yarın öbür gün çocuğu olsa onunla da mı çıkmayacak hep sen götür mü diyecek?

Yok doğru fazla kız arkadaşı olmamış zaten, keşke olsaydı valla en azından bilirdi az çok 😂😂
Bir tatile gitmiyor musunuz?
Haftasonları bazen gidelim bir canlı müzik dinleyelim iki tek atalım gibi keyifleriniz yok mu?
Ne bileyim bazen çıkıp bir müze gezip kültürel bir gün geçirmek istiyor insan bazen çıkıp eğlenmek müzik dinlemek, bazen sahilde yürüyüp sonra oturup sahil yanı restoranda bi köfte en azından fastfood yemek.
Boğaz tarafına gidip bi pazar kahvaltısı yapmak.
Bunların olmadığı hayat çok sıkıcı ama ya. Arkadaşlarımla çıkıyorum diyorsunuz ama insanın en yakın arkadaşı hayat arkadaşı sonuçta, hep ayrı takılacaksam ne mana sonuçta.

Ben de evlenip Avrupaya geldim, eşimin benden önce gezdiği bir Avrupa şehri yoktu mesela burada doğmasına rağmen. Aileden gelen kültür ve alışkanlıklar meselesi ama bana hemen uyum sağladı ve beraber Avrupanın tozunu attırıyoruz şimdi. Yakın zamanda İstanbula gideceğiz, hiç meyhane eğlence kültürü olmayan adam şimdi çocuk gibi heyecanla gün sayıyor İstanbula gidip gezeceğiz mekan mekan diye.

Belki biraz sizin alıştırmanız lazım, biraz da hayattan keyif alma isteği içinde olması lazım sanırım. Keyifli keyifli başlasanız gezmelere, en keyif aldığı altivitelerden yani mesela. Ama değişmeyecek şekilde despotsa o zaman kötü tabi, bilemedim . 😌

Belli ki biriniz içe, biriniz daha dışa dönük insanlarsınız.
Bu konuyu konuşurken yapılarınızı kabul ederek hareket etmeniz gerekiyor.
Biraz o size biraz siz ona uyarak hareket edeceksiniz.
3 yılda 3-5 kez dışarı çıkmak sizin ona uyduğunuzu gösterir. Ama gün gelir basit gibi görünen sorun bıkkınlık yapıp boşanmaya bile götürebilir. Eşleri birlikte sosyal hayatta da var olmalılar çünkü.
Madid olarak çok kötü bile olsa insan evde bi çay demler bir çekirdek alır hiç bir şey almaya bile gerek yok. Elele tutuşup bi yürümek o bile kafi gelir.
Sakin zamanda ciddi bir konuşma yapmak lazım.

susmak care olsa benimkine olurdu valla konusmaktanda yoruldum gerci ama bir kiziyorsun uc dort gun idare ediyor sonra gene ayni anliyorum seni 😓
Magni ben susamam valla Allah bana bir dil vermis, şükür iyi ki böyleyim valla yoksa kanser olurdum.

Özellikle bu sene daha sıkıntı oldu ya, herşey ateş pahası oldu, etkileniyor o da ama ne bileyim insan eşiyle vakit geçirince en azından bir süre dünyadan uzaklaşır unutur bir şeyleri
Parasiz yapılan onlarca aktivite var.
Maddiyat bence işin kılıfı.
Kendi kocamdan biliyorum çıkıp markete yurusek gelsek yine paylaşım yaparız.
Kadınlar daha istekli bu konuda tamam ama erkelerin de bu kadar odun olmasının haklı sebebi yok bence.
Ya parasını falan geç birlikte zaman geçirmek çok değerli.
Bunu bir şekilde göstermek lazım ama nasıl bilmiyorum 😒

3 yılda 3-5 kez dışarı çıkmak sizin ona uyduğunuzu gösterir. Ama gün gelir basit gibi görünen sorun bıkkınlık yapıp boşanmaya bile götürebilir. Eşleri birlikte sosyal hayatta da var olmalılar çünkü.
Madid olarak çok kötü bile olsa insan evde bi çay demler bir çekirdek alır hiç bir şey almaya bile gerek yok. Elele tutuşup bi yürümek o bile kafi gelir.
Dediğiniz şeyleri yapsak bana yeter zaten. Evet ben dışa dönük biriyim, o ise fazlasıyla içe dönük. İnşallah orta yolu buluruz, önceki seneler zaten evde önemli değil diye bakıyordum ama artık sıkılmaya başladım

Parasiz yapılan onlarca aktivite var.
Maddiyat bence işin kılıfı.
Kendi kocamdan biliyorum çıkıp markete yurusek gelsek yine paylaşım yaparız.
Kadınlar daha istekli bu konuda tamam ama erkelerin de bu kadar odun olmasının haklı sebebi yok bence.
Ya parasını falan geç birlikte zaman geçirmek çok değerli.
Bunu bir şekilde göstermek lazım ama nasıl bilmiyorum 😒
Kader ortağım 😢
Valla bakacam artık, burdaki önerilerle hareket edecem ben de. Kendim çıktığım yaptığım şeyleri benimle yapsa bile yeter herşey para değil ki

Bir tatile gitmiyor musunuz?
Haftasonları bazen gidelim bir canlı müzik dinleyelim iki tek atalım gibi keyifleriniz yok mu?
Ne bileyim bazen çıkıp bir müze gezip kültürel bir gün geçirmek istiyor insan bazen çıkıp eğlenmek müzik dinlemek, bazen sahilde yürüyüp sonra oturup sahil yanı restoranda bi köfte en azından fastfood yemek.
Boğaz tarafına gidip bi pazar kahvaltısı yapmak.
Bunların olmadığı hayat çok sıkıcı ama ya. Arkadaşlarımla çıkıyorum diyorsunuz ama insanın en yakın arkadaşı hayat arkadaşı sonuçta, hep ayrı takılacaksam ne mana sonuçta.

Ben de evlenip Avrupaya geldim, eşimin benden önce gezdiği bir Avrupa şehri yoktu mesela burada doğmasına rağmen. Aileden gelen kültür ve alışkanlıklar meselesi ama bana hemen uyum sağladı ve beraber Avrupanın tozunu attırıyoruz şimdi. Yakın zamanda İstanbula gideceğiz, hiç meyhane eğlence kültürü olmayan adam şimdi çocuk gibi heyecanla gün sayıyor İstanbula gidip gezeceğiz mekan mekan diye.

Belki biraz sizin alıştırmanız lazım, biraz da hayattan keyif alma isteği içinde olması lazım sanırım. Keyifli keyifli başlasanız gezmelere, en keyif aldığı altivitelerden yani mesela. Ama değişmeyecek şekilde despotsa o zaman kötü tabi, bilemedim . 😌
Bence seviyor ama maddiyatı bahane ediyor. Seninle şuraya buraya gitseydik keşke diye hayal kurdurtuyor, kocacım daha kendi şehrimizi gezemedik sen dünyayı hayal ediyorsun diyorum shsjd
Şu şu sıkıntıları halledeyim neler yaparız diyor ama bilmiyorum daha basit şeyleri bile yapamadık yani

Kader ortağım 😢
Valla bakacam artık, burdaki önerilerle hareket edecem ben de. Kendim çıktığım yaptığım şeyleri benimle yapsa bile yeter herşey para değil ki
Jane bı çözüm bulursan bana da haber et 🥴
Ben yıllardır her yolu denedim ancak küser,konuşmadan 3-5 gün sonra gönül almak için çıkalım der.
Benim kendi adıma anladığımız zor zamanlarda eşler daha çok beraber vakit geçiriyor,rahat olunca iyice salıyorlar gibi.
Beş parasizken eşimle daha fazla gezer, yürür,konuşurduk sanki.
Sizin evliliğiniz daha yeni ama bu sorun aşırı büyük 😔

Kader ortağım 😢
Esasında büyük bir konu değil. Eşinin bekarlıktan gelen böyle bir alışkanlığı yoktur, ihtiyaç duymuyordur. Minnoş minnoş konuştum olmadı diyorsun, harekete geçme zamanı gelmiş. Eşin gelmeden hazırlanıp emrivaki yapacaksın. Termosa çayını koy, yanına bişeyler al, çıkın parka bahçeye. 3-5 kere senin zorlamanla gibi tavır yapar, ısrarla devam edersen alışkanlık haline gelir.

Jane bı çözüm bulursan bana da haber et 🥴
Ben yıllardır her yolu denedim ancak küser,konuşmadan 3-5 gün sonra gönül almak için çıkalım der.
Benim kendi adıma anladığımız zor zamanlarda eşler daha çok beraber vakit geçiriyor,rahat olunca iyice salıyorlar gibi.
Beş parasizken eşimle daha fazla gezer, yürür,konuşurduk sanki.
Sizin evliliğiniz daha yeni ama bu sorun aşırı büyük 😔

Ben halletmeden durmak istemiyorum ya valla çünkü gerçekten büyük sıkıntı Cemos ne bileyim insan gezdiğinden bile zevk alamıyor ki

Eşinin meşru, makul isteğini karşilamayan kadin ya da erkeği gerçekten anlamiyorum.. Şimdi sevmiyorsa yapmak zorunda değildir diyen çikacaktir!
Evet efendim, yapmak zorunda.
Bir erkeğin gezmek isteyen eşine eşlik etmesi bu kadar zor olmamali..
Konu sahibi kesinlikle haklisin, umarim eşin makul davranir, probleminiz çözülür.
E bu tek problemi değildir diye düşünüyorum eşinin, çünkü çok masumane bi istek.. Maddiyattan dem vuruyor diye parka gitmeyi bile teklif etmişsin ☹️

Esasında büyük bir konu değil. Eşinin bekarlıktan gelen böyle bir alışkanlığı yoktur, ihtiyaç duymuyordur. Minnoş minnoş konuştum olmadı diyorsun, harekete geçme zamanı gelmiş. Eşin gelmeden hazırlanıp emrivaki yapacaksın. Termosa çayını koy, yanına bişeyler al, çıkın parka bahçeye. 3-5 kere senin zorlamanla gibi tavır yapar, ısrarla devam edersen alışkanlık haline gelir.
Evet emrivaki yapacam artık, böyle minnoş minnoş olmuyor cidden. Dün görümceme gittik birlikte yemeğe çağırmıştı, yemekten sonra eve dönmeden çıkar gezeriz diye düşündüm ben. Baktım acele acele çıkmam lazım dedi, isi varmıs gitti. Kaldım öylece, güya birlikte çıkacaktık dedim

Magni ben susamam valla Allah bana bir dil vermis, şükür iyi ki böyleyim valla yoksa kanser olurdum.
Bende susmuyordum da hamilelik doneminde pek umrumda olmuyor acikcasi
oyunmu benmi desem Oyun der diye sormaya cekinirim o derece 😂kavga cikararak da bir yere kadar ama isye insan dayanamiyor gene konusuyor

Eşin biraz tembel biri bence, benim gibi. Tek istediğim iş çıkışı eve gelip yatmak. Yoldayken bile yatağımın hayalini kurarak eve geliyorum. Biri bir yere çağırsa sallana sallana giderim, bir program ayarlasak evde yapalım derim. Uyuz biriyim☹️

ben de bunu söylemek istedim T Tamam hanıma. evlilikle çok zıt yönlerini iki tarafta anlaşabilmek yürütebilmek adına törpülemeli. ki yol devam etsin. taraflar birbirine hayatı zehir etmesin iki tarafın da gönlü olsun...

Eşinin meşru, makul isteğini karşilamayan kadin ya da erkeği gerçekten anlamiyorum.. Şimdi sevmiyorsa yapmak zorunda değildir diyen çikacaktir!
Evet efendim, yapmak zorunda.
Bir erkeğin gezmek isteyen eşine eşlik etmesi bu kadar zor olmamali..
Konu sahibi kesinlikle haklisin, umarim eşin makul davranir, probleminiz çözülür.
E bu tek problemi değildir diye düşünüyorum eşinin, çünkü çok masumane bi istek.. Maddiyattan dem vuruyor diye parka gitmeyi bile teklif etmişsin ☹️
Ya cidden isteklerim çok makul istekler, büyük büyük şeyler teklif etmiyorum. Birazdan konuşayım mı acaba, yorgunsa ertelerim bir kaç gün

Bende susmuyordum da hamilelik doneminde pek umrumda olmuyor acikcasi
oyunmu benmi desem Oyun der diye sormaya cekinirim o derece 😂kavga cikararak da bir yere kadar ama isye insan dayanamiyor gene konusuyor
Ben rahatça istediğimi söylerim, sen daha önemlisin der ama insan fiilen görmek istiyor ya, dille sabaha kadar konuşsun benim için ne anlamı olabilir ki

Back
X