Esimle birbirimize girdik

angelina 34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.609
1.633
133
Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.

alınganlık mı yaptınız? Kara olmak kötü bir şeymiş gibi bilinçaltınıza işlemiş sanki. Kara kızım iyice karardı çok normal şeyler. Günden güne de esmerleşebilir her gün değişir. Beyaz ten takıntısı sizde varmış gibi duruyor. Ben de kızım esmer olursa kara kızım diye severim.

Esiniz bos konusmus ve bunun sizde neyin tetikledigini anlamiyor bile. Zamaninda bizimle dalga gecilmisse, mesela görüntümüzle o icimizde bir yerde yara kalabiliyor. Esiniz laflarinin sizin o yaralariniza dokundugunu bilmiyordur bile. Sizde otomatik olarak kizinizi koruma refleksine girmissiniz böyle laflarin önünü kesmek icin. Sizi iyi anliyorum, ama esinize neden bu sekilde tepki verdiginizi de anlatin yeri geldiginde. Bizim millet hala cocugun saglikli doduguna sükretmek yerine bos yorum yapmaya bayilir. Hepimiz pamuk prenses dogmuyoruz ki. Hakaret ettigi ise özür dilemeli. Tartismanin da bir adabi var

Kızın demese daha iyi olurmuş ama çok büyütülecek bişey yok bence burda, bence sizin biraz hassasiyetiniz var esmerlikle ilgili. Ben çok beyaz tenliyim eşim de buğday tenli ama bebeğimiz esmer doğdu eşimin tarafına çekmiş :) Biz de kara kızım diye seviyoruz ama hiç kötü anlamda düşünerek söylemedik bunu ben hiç öyle düşünmemiştim daha doğrusu

Senelerce karabiberim diye sevildim babam tarafından. Çok hoşuma giderdi. Ama zayıf kara oluşum akrabalar tarafından çok laf edilirdi. Kara kuru bir şey derlerdi. Şimdi çocuklarım sarışın. Eşim kumral ama küçükken o da sarıymış. Bazen dalga geçiyor benimls. Nasıl böyle sarı çıktı bu çocuklar senden diye. Gülüp geçiyoruz. Siz de çok takmayın. Muhtemelen eş tarafı güzel anlamda söylüyordur kara kızı. Eşinize de çikolata gibiyim daha ne istiyorsun deyin gitsin

Valla ben esmer degilim ama (esmer olmak isterdimo ayri konu) eşim kara kız diyor benim nerem kara dedigimde dalgasina soyluyorum diyor kendi benden daha acik tenli degil ama gıcıklığına soyluyo. Kizimizada iyice karardi ha dedigimizde oluyo. Bunlar buyutecek seyler degil alinmayin :) alingan bir doneminizdeyseniz esiniz alttan alir umarım.

Kizmamda kendi yaşadığım şeylerin etkisi var haklısınız.kaynanam bir kaç kere bana biz seni ilk gördüğümüzde daha beyazdın sanki falan dedi.yani hep bi ığneleme var.simdi aynı şeyi kızıma yaparlar diye beynim artı.insan evladına söyleneni kaldıramıyor..kara kızım deyip sevmekte bisey yok elbette ama benim yaşadıklarımdan sanırım ben çok alınıyorum.

Büyüdükçe ten rengi belirginleşir yani iki gün görmediğim yeğenime ben de ayy beyazlamış diyorum. Doğduklarında biraz kırmızı oluyorlar genellikle. Esmer olunca da kararmış dersin ya bence üzücü bi durum yok. Ayrıca esmerlik sarışınlık mühim değil takılmayın. Kızın demesi yanlış olabilir o da aranızdaki konuşma üslubuna bağlı, burdan yorum yapmak doğru olmayabilir. Eminim kızınız da siz de harika görünüyorsunuzdur, sağlıkla büyüsün❤

Evlenirken esmer olduğunuzu bilmiyor muydu? Dangoz herif ya
Biliyordu dangoz.gozu kör değildi sanırım.ustelik bir kere bana hediye almıştı.altin bileklik sonra bana dönüp dediki altin bileklik beyaz tenlilere yakışıyor.o kadar uzuldumki hala o bileklik takamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…