Konu sahibinin çocukluğunda boş yere alınganlık yaptığını sanmıyorum. Bende esmerim ve küçükken bunun sıkıntısını eziyetini çok çektim.Bana da kara kızım diyenler olurdu severek bilirdim güzel bir şey dendiğini ve sevildiğimi. Ama çoğunluk bunu alay etmek ve çirkin hissettirmek için söylerdi. Eğitim olarak alt sınıf olan çevrelerde esmerlik bir kusur ve çirkinlik olarak algılanıyor ve bu da acımasız bir şekilde çocuğa yansıtılıyor.Ben ergenliğe girene kadar esmer olduğum için kendimi çok çirkin sanarak büyüdüm.Ergenliğe girdikten sonra ve karşı cinsten yoğun bir şekilde beğeni aldığımı fark ettiğimde bu beni şaşkınlığa sürükledi hatta. İlk o zamanlar aslında benime eğitimsiz kısıtlı çevremin aslında bana bu kötülüğü yaptığını fark ettim.Hatta büyüyüp evlendiğimde bile "sen nasıl koca buldun karasın" gibi cümlelere maruz kaldım ama artık onları umursamıyor bu ırkçı tutumu fikir olarakta küçümsüyordum ve bana etki edemiyorlardı.İyi bir şey söylerlerken bile "nastasya aslında güzel ama kara işte" gibi saçma cümlelere maruz kalıyordum.Neyse ben bu takıntıyı uzun yıllar önce yenmeyi başardım.Şimdi üç çocuğum var birisi sarışın diğer ikisi esmer ve kumral.Esmer olanı kara oğlum benim diye seviyorum ama biliyor benim ona iltifat ettiğimi.Konu sahibi ben sizin alınganlığınızı anlıyorum.Eğer olumsuz manada bir şey hissediyorsanız uyarın düzgün konuşsunlar.