- Konu Sahibi angelina 34
Evet ya olmadı bu, istersen geri verilelim beyazından alalım, de bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dangoz aptal ya evlenmeseydin o zmn bok herif şükret bi evladın olmuş esmer beyaz ayrımı nedir yaBiliyordu dangoz.gozu kör değildi sanırım.ustelik bir kere bana hediye almıştı.altin bileklik sonra bana dönüp dediki altin bileklik beyaz tenlilere yakışıyor.o kadar uzuldumki hala o bileklik takamıyorum.
Esmer kadınları çok beğenirim ya keşke ben de esmer olsaydım. Bebek kaç günlük? Belki belirgin bir renk değişimi vardır. Sarılık olabilir mi?Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Sizle neden evlendi peki görücü usulumuBiliyordu dangoz.gozu kör değildi sanırım.ustelik bir kere bana hediye almıştı.altin bileklik sonra bana dönüp dediki altin bileklik beyaz tenlilere yakışıyor.o kadar uzuldumki hala o bileklik takamıyorum.
eski esin annesi bana derdiki sen cocugun olursa ayni senin gibi cirkin olur esmer olur ben sevmem onu derdi halbuki esmer degilim.. her neyse yillar sonra Rabbim bana bir evlat nasip etti teni bembeyaz gozleri renkli.. yuzune bakmaya doyamazsin.. umarim bir gun o soylenen kotu sozlere ilahi adalet tecelli edecek.. bebek uzerinden bu tarz konusmalar cok cirkin.. ayrica esmer olmanin nesi cirkin oluyor anlamis degilim..Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
6 ay önce bende doğum yaptımKızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Biraz sarılığı var.elleri pamuk gibi beyaz.allah biliyor hiç bana benzesin istemedim.cocukken çok dalga geciyolardi benle ama rabbimin takdiri.babasi bile böyle yapınca sanki eski günlerime döndüm.Esmer kadınları çok beğenirim ya keşke ben de esmer olsaydım. Bebek kaç günlük? Belki belirgin bir renk değişimi vardır. Sarılık olabilir mi?
Ben de kızımın doğduğu günki resmine bakınca sarılık olduğunu anlamıştım
Aslında kendi değil eşinin ve ailesinin yaklaşımından böyle bir durum oluşmuş. Evlenene kadar bence böyle bir derdi yoktu onların tavrı bilinçaltında yer etmiş.Bence siz esmerliği kötü birşey gibi düşünüyorsunuz bilinçaltında, bende baya esmerim bayılıyorum bu duruma nerde bahsi açılsa ne kadar şanslı olduğumu söylüyorum kimseden de aksini ima edicek birşey duymuyorum. Eşiniz size benzediği için kızın diye espri yapmış gibi hissettim; aksi durum çok manasız
Eminimki söylerken kimsenin kötü niyeti yok ama birde karşı taraftan bakmalı karşı taraf ne hissediyor.bizim aile beyaz tenli, eşimin ailesi komple esmer.. kuzenim de esmer biriyle evlendi çocuk esmer oldu.
hepimiz kara çocuğum diye severiz. bence böyle şeylere takılmayın kimsenin sevmediğinden ya da kötü niyetinden dediğini düşünmüyorum sonucta biri babannesi biri babası..
Biliyordu dangoz.gozu kör değildi sanırım.ustelik bir kere bana hediye almıştı.altin bileklik sonra bana dönüp dediki altin bileklik beyaz tenlilere yakışıyor.o kadar uzuldumki hala o bileklik takamıyorum.