• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle birbirimizi çok sevmemize rağman aile anlaşmazlıkları nedeniyle boşanıyoruz. Yardım lütfen:S

Tabak bardak kırmak falan, hoş değil. Çok gençsiniz kendi kıymetinizi bilin. Eşiniz daha önce evlilik yapmış mı? Bu yaşa kadar ailesiyle mi yaşamış? Evlilik sorumluluğu ağır geldi de aile vb bahane mi ediyor?

maalesef eşim ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeyim, ama benim ailemin en ufak hatasında onlar saygısız senin ailen saygısız görüşmek istemiyorum kafasında. ben onun ailesine surat yapamam, görüşmek saygı göstermek zorundayım ama o benim için ailene tek başına git ben gelmek istemiyorumkafasında, yada gelse bile bütün gün elinde telefonla oynayıp yüzlerine bakmıyor:S
Aynısı bende de var malesef en son geçen kurban bayramında gitti annemlere

öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. aile terapistine gitmeye ikna edebilirmiyim bilmiyorum. kızgınlıkla öfkeyle tartıştık şimdi üzerinden zaman geçtikçe pişmanlıklar başladı ve kendi kafamda çözüm üretmeye çalışıyorum. ailesi benim ailemin saygısız olduğunu ve bizi istemediklerini söyleyip şuan eşimi benden soğutup uzaklaştırıyor. eşim beni seviyor biliyorum ama çok kolay gaza geliyor ve ailesinin her dediğine koşulsuz inanıyor, sözlerini dinliyor. sizce zamanla aşabilir miyiz?

Kişi hemen dolduruşa gelen biriyse yaşı kaç olursa olsun , olgun değildir . 7 sinde neyse 70 inde de o olur , kendi değişmeyi istemediği sürece ..

Bence Yaşınız genç çocuk da yokken , sürekli boşanalım diyen bu ergenden kurtulun ..

Back
X