Eşimle birlikteliğimiz

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
34
Merhaba.1 yıllık evliyiz.Eşimle haftada bir baEn 10 günde bir ilişkiye giriyoruz.1 yılı devirmeden de böyleydi.Ben eşime yanaşmadan olmuyor.İkimiz de çalişiyoruz; eşim başka bir ilçede çaliştiği için git-gel 150 km kadar yol yapiyor.Genelde yorgun oluyor.Ben buna bağliyorum ama haftasonlari da haftaiçinin acısını çıkaralım modda olmuyor.
Herkesin ilişki sıklığı kendinin tabi ama burdaji yorumlara da bakıyorum bizde bir anormalitw var gibi.Yani eşim öyle cinsel tercihi farklı olacak biri değil.Porno ya da çiplak resim gibi şeylere baktiğina da denk gelmedim.Aile bakımından biraz muhafazakar bir ailede yetişmiş.Bunun mu etkisi var bilemiyorum.Evde olduğunda da maç izliyor, ps oynuyor vs.Ben yakınlaşmadan kili kipirdamiyor.Ben de çaliştiğim için biraz daha erken yatiyorum; o benden sonra gelir yatağa.Ondan yatak atraksiyonumuz da spontan olmuyor.Tüm atraksiyon salonda tv izlerken benim yakınlaşmamla orda başliyor bitiyor diyeyim.

Ben abartiyor muyum, bilmiyorum.Ben tatillerimde annemin evine şehir dişina gittiğimde de bu adam iki üç hafta duruyor ne bileyim gel aşkim özledim demiyor.Şu an bile birlikte olali bir hafta olmuş düşündüm de ; Yine ben gidersem yanına karşi koltuğa olacak belki de.

Kendi kiz kardeşi de öyle mesela.Gelip annesinin yanında aylarca kaliyor kocasi olmadan.Bu da ona anormal gelmiyor hani.Napacağımı bilemiyorum.Böyle bir şey de arkadaşa anneye falan danışılmaz ya.
 
Eskiden di o kadar aktif erkekler çünkü eskilerin tek eğlencesi oydu günümüzde alternatif çok olduğu için erkekler düşmüyor bu kadar üstüne bariz bir sorun yok herkez öyle benim kocam kaplan diyenlere inanma. Yaptığını denk yapsın yeter
 
Siz bu durumdan rahatsız mısınız,yoksa okuduklarınızdan mı etkileniyorsunuz bu önemli.Rahatsız değilseniz böyle kalsın ne olacak ki ? Belki cinselliğe çok düşkün değildir,bu da yanlış bir şey değil tıpkı düşkün olmanın yanlış bir şey olmaması gibi.Ama rahatsızsanız açıkça sorun sebeplerini.
 
Belki libidosu düşüktür. Bu rahatsızlığınızı eşinizle paylaştınız mı?

Evet söylüyorum.İşe gitmediğin günler neden böyle aşkim libidon mu düşük benim bilmediğim bir sorun mu var diyorum.Hastaneye gidelim diyorum cevap vermiyor.Net bir şey söylemiyor.Şu an tekrar dedim tamam aşkim sus aşkim diyiğ güle oynaya güldür güldür izlemeye devam ediyor.
 
kesinlikle katılıyorum.
Şimdi erkekler inan onu vakit kaybı olarak görüyorlar
 
 
kesinlikle katılıyorum.
Şimdi erkekler inan onu vakit kaybı olarak görüyorlar
Yine de genellemesek bunu vakit kaybı olarak görmeyenlerde var muhakkak

Biikteligin haricinde aranız peki, E edlammm olaya sadece cinsellik olarakta bakmamak lazım, dokunur mu sever mi eşiniz? Bunlarda olmuyorsa can sıkıcı noktaya gelir durum gerçekten.
 
eşiniz cinselliğe düşkün değil demekki.haftada şu kadar olmalı diye bi şart yokki.çok takmayın kafanıza.belki eşiniz sizin başlatmanızdan hoşlanıyodurbizde de durum sizinki gibi.hele araya regl girdi mi allah belamızı verdi derim hep ama durumdan çok şikayetçiyseniz eşinize söyleyin .sonuçta karı kocasınız bu tür şeyleri eşinizle paylaşmalısınız, anneyle ya da yakın çevreden bi başkasıyla paylaşmayın
 
Evet dokunur sever el şakasi yapar.Hani böyle erekte problemi falan da yok.Adam bildiğin üşeniyor, eriniyor, yoruluyor bence töbe yarabbim
 
kesinlikle katılıyorum.
Şimdi erkekler inan onu vakit kaybı olarak görüyorlar
Hep büyüklerimiz yüzünden gençlerin beynini yıkıyorlar evlenince de hop bana anlatılan bu değildi benim adamda sorun mu var hayır sorun falan yok sadece tek aktivite o değil artık birinizde istek olduğunda diğeri cevap veriyor mu ilgili sevgili bir eş mi bunlar okeyse tamam
 
Çaktırmadan bişeyler karıştırıyordur o .Sizden sonra geliyormuş yatağa .
 
Lıbıdosunu bilemem de saygısız.
Hem mahcup olmuyor hem dinlemiyor hem güldür güldür izleyip gülüyor.
Bu sekilde yola gelmez biliyorsunuz dimi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…