Evet maalesefGünde 150 km yol toplamda mı? Öyleyse en az İki saat eder yanılıyor muyum
Belki de zevkli gelmiyordur. Hani olur ya, "haaa bu muymus onca beklediğim sey?" Moduna girmis olabilir.
Sonucta bazi iliskiler gerçekten zevk vermiyor.
Bence ilk olarak kendin icin-sonra da esin icin farkli pozisyonlar falan bul. Internette kamasutra diye aratirsan bir sürü sonuc cikar. Incele onlari,yapılacak gibi olanlari dene...zamanla sevdigin-onun sevdigi pozisyonlari daha iyi ogrenir ona gore ilerlersiniz.
O zaman belki (her ikiniz de) gerçek zevke ulasir- heyecanla beklemeye baslarsiniz bu anlari
29 yaşinda.Ama sürekli yoruluyorum diyor.Eşinizin yaşı kaç.eger yirmili veya otuzlu yaşların başında ise ve durum buysa ileriki yaşlarda ayda bir falan olur.yani erkeklerde otuzların sonu ve kırklı yaşlarda bariz bir yavaşlama oluyor.
Ya ben de öyleyim. Konum da vardı hatta. Seviyorum keratayı. Ama iş cilveleşme boyutunda kalsın modundayım. Cok fazla ilgi şefkate sevmem. Şimdi benim işim dolayısıyla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 1 hafta oldu ayrılalı. Cinsel Bi özlemim yok. Ama sarılıp öpesim var ya özledim yani. Bu ayrı kalacağımız dönemde tam bir rahibeye dönecemEvet dokunur sever el şakasi yapar.Hani böyle erekte problemi falan da yok.Adam bildiğin üşeniyor, eriniyor, yoruluyor bence töbe yarabbim
İnanin ben de öyle her an her gün olalim demiyorum çaliştiğim evde de ev işleriyle çaliştiğim için ben de yoruluyorun zaten.İnsaniz.Ben yeni sürülmüş ojeyi abdest için çikarma pahasına yanaşinca reddetmemişimYa ben de öyleyim. Konum da vardı hatta. Seviyorum keratayı. Ama iş cilveleşme boyutunda kalsın modundayım. Cok fazla ilgi şefkate sevmem. Şimdi benim işim dolayısıyla farklı şehirlerde yaşıyoruz. 1 hafta oldu ayrılalı. Cinsel Bi özlemim yok. Ama sarılıp öpesim var ya özledim yani. Bu ayrı kalacağımız dönemde tam bir rahibeye dönecem
Haa başkalarına zaman ve enerji harcıyorsa iş değişir. Sana gelince yoruluyorsa sağlam bir azarı hak ederİnanin ben de öyle her an her gün olalim demiyorum çaliştiğim evde de ev işleriyle çaliştiğim için ben de yoruluyorun zaten.İnsaniz.Ben yeni sürülmüş ojeyi abdest için çikarma pahasına yanaşinca reddetmemişimYani şöyle adam maça vakit ayiriyor, gün aşiri karseşiyle ps seanslari yapiyor, yarın anneme gidelim diyor.ailesinin gönlünü ve kendi gönlünü yapiyor ama ne bileyim hiç bizim özelimiz aklina gelmiyor.
Haa başkalarına zaman ve enerji harcıyorsa iş değişir. Sana gelince yoruluyorsa sağlam bir azarı hak
Haa başkalarına zaman ve enerji harcıyorsa iş değişir. Sana gelince yoruluyorsa sağlam bir azarı hak eder
Aynen.Kalktim ben de duşuma girdim.Konuşmadan geçtim yatağıma ki öpmeden iyi geceler demeden yatmam.O da tv izlemeye devam.Bu konuya sinirlendiğim belli yahu mübarek sevişmesen de gel yatağa bi gönül al.İnanin önceden olsa sinirlenir gider yanına insan bi gönül almaya gelir falan der kendimi yorardim.Artik takıyorum kulakliği müzik dinleyip bir şeyler okuyorum.
Çok güldüm gece gece bu yorumaValla ben adam yorulmasın diye sürekli üste cikip kendimi yoruyorum.Ekstra çabadan da sıkıldım.O denemeli biraz da değil mi?
Muhafazakarlikla cinselliğin bir alakası tune bence..yemek içmek neyse cinsellikte odurBence çok düşük bunun muhafazakarlıkla alakası olduğunu sanmıyorum.
Kısıtlanmak daha fazla düşkünlük bile yapabilir ama daha az yapacağını sanmıyorumMuhafazakarlikla cinselliğin bir alakası tune bence..yemek içmek neyse cinsellikte odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?