Eşimle birlikteliğimiz

E adam haftaici hergun 150km git gel yorulur hftasonlarida dinlenmek ister bence adamda hal kalmiyodur

Herkesin dinamiği, yapısı farklıdır. En başından beri böyleyse yapısı öyledir belki de . Bunu eşinizle konuşun, ayıp değil açık açık konuşmak en mantıklısı. Beklentilerinizi anlatın ki bilsin. Belki ona göre normal gelen bu duruma daha farklı bakar. Ki anormal de değil, dediğim gibi yapısı ile ilgili olabilir.

Benim eşimin de yapısı böyledir cinselliğe düşkün sayılmaz, hep bizimledir bizden ayrılmaz yanlış bişey yapacak zamanı bile yoktur ama cinsellik olmasa aramaz baştan beri böyle olduğu için böyle kabul ettim bütün erkekler bu işe düşkün değilmiş onu öğrendim.

Haftada 1 normal geldi bana, arkadaşlar yazmış zaten eskiden tv internet vs yoktu tek eğlence seçti. Ama artık öyle değil ve çalışma şartları da eskiye göre zorlaştı. Yani öyle karalar bağlayacak bir durum yok 4-5 aydabir desen çok acil doktora götür dersin ama hafta da bire doktor da bir şey demezbence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…