Eşimle bitmek bilmeyen sorunlarım

Eşiniz size kadınlık dersi veriyor ama kendisinin kocalıktan haberi yok. Tam bir çöp. Erkeklik/kocalık sorumluluğu hakkında zerre haberi yok ama kendini çok iyi bir erkek görüyor. Asgari ücret kazanıp eşinin çocuğunun gönlünü yapan, elinden geldiğince isteklerini karşılayan, sevindiren erkekler de var. Kendisinin ederini bildiği için sizi aşağılayarak bitirmeye çalışıyor.
Ben çocuğum için ne yapabilirim kendimden vazgeçtim onun ruh sağlığı için bişeyler yapmam gerekiyor babası o kadar kötü davranıyor iki saat geçiyor babamı özledim Diye ağlıyor
Çocuktan çocuğa fark var. Çocuğunuzla bağınızı güçlendirmeye çalışın. Babası ile ne yapıyorsa sizde onları yapın. Balkondan atmak ne demek.
Ben anneci bir çocuktum, babamla da aram iyiydi ama anneme çok düşkündüm. Pek anlayamıyorum ondan babacı çocukları.

Adam olası bir boşanmayı kafasında planlamış , bence seni bırakacak şartlar oluştuğunda. En azından ikinci çocuğu yapma

Bela bu adamlar ya valla kendi kebabı yapacaklar rahatları bozulmasın diye esir alıyorlar kadınları

Nah alır çocuğu, bu ülkede 4 yaş bebesini çok ciddi bir şey olmadıkça annesi dışında birine vermezler.
Çocuğu alırım mı diyor, al diyin.
Arabayı babasının üstüne yapacağını da mesajla yazdırın, mis gibi kanıt.
Çöp tenekesine bak, kendi erkek olmayı becerebilmiş sanki de kadınlara bilenmiş.
Boşayın gitsin, ananız babanız kolunuzdan tutup sokağa fırlatacak değil en fazla konuşup kafa ütülerler her türlü o evde o adamla kalmaktan iyidir.

Şu kısacık hayatta huzur çok önemli. bu herifi çekmek zorunda değilsin. bak ciddiyim gerçekten zorunda değilsin. seni bu mutsuz evlilikte tutan nedir bilmiyorum ama buna mecbur değilsin. aklını başına topla. korkma ve ayağa kalk. bu adam senin ömrünü çürütür. seni kanser eder. bunu bırak.

Zaten o kadar iyi değilim ki hem psikolojik hem bedenen çok kötüyüm aynaya baktığım da kendimi o kadar çirkin ve bitkin görüyorum ki hayatta kalmak için evladım için yiyorum çok zayıfladım çevreme bakıyorum kocasının değer verdiği el üstünde tuttuğu kadınlar hep ışıldıyor çevresine ışık saçıyor birde kendime bakıyorum yüzüm de kocaman bir boşluk hissi

Ya bugün story atarken 30 Ağustos yerine 19 mayısı kutlamışım kaç saat öyle kaldı arkadaşım uyarmasa asla da farketmiyorum sanki beynim hissizleşti herşeyi ters yapıyorum

"Erkek gibi araba kullanmaya hevesleniyorsunda" ne demek oluyor? Erkekler yolların bekçisi değil bunu bilmiyor mu şuursuz eşiniz?
Size verebileceğim en önemli tavsiye işten işten çıkmamanız olacak. Eşiniz gibi adamlarla kendi ayaklarınız üzerinde durmadan baş edemesiniz. Birikim yapın sonrada ayrılın.

Tutacak yeri yok Olumlu tek şey olmazmi bulamadım ben mikroskopla gören yazsın varsa bu kocada.İnsallah bir şekilde ayrilirsiniz yani gitseniz aile evine işiniz tamam asgari ücret nafaka da alırsınız çocuğa bununla evli kalmak hasta edecek sizi işten çıkmanızı da tamamen ona muhtaç olun diye istiyor .Fakat gerçekten ayrılmak istiyorsanız çocuğun psikolojisi kötüyse ona size kötü davranıp sadece karnınızı doyuruyorsa aç mezarı yok derler bilemiyorum ki yani bi cesaret gitmekmi uygun olur yani o kadar berbat ki yazdiklariniz ben ne diyeceğimi bilemiyorum ne bu eziyet

Sakın işten çıkmayın.Sizi sürekli manipüke etmeye çalışıyor.Cocuğunuzla tehdit ediyor.Tamam çocuk sende kalsın diyin .Korkmayın asla çocuğu almaz bakamaz çünkü.Ki zaten küçük mahkeme size verir. Kafanızda bitirme kararı almışsınız gibi.Biraz daha gizli birikim yapın.Bu süreçte çocuğunzula ilgilenin.Yazık nasıl bş ortanda büyüyor.

Ahh canım ya.Gidecek yeriniz olmadığını bilmesin şu erkekler.Aileniz destek gibi davranın,lütfen kolay kolay yazmam ama ayrılın bu adamdan.Kıymet bilmeyene denk gelmişsin.

Vermemek için beni manipüle ediyor babamın evinde de arabam yokmuş hiç bişeye sahip değildin baba evinde yine değilsin diyor kaldı ki o araba benim düğün altınlarımla alındı

Inanırmısınız bana nafaka vermemek için elinden geleni yapar zerre bişeyini istemiyorum gerçi

Çocuğum da o kadar düşkün ki babasına hani ilgilenmiyor falanda neden bu kadar düşkün anlamıyorum o işteyken bile babamı özledim diye ağlıyor

Ve işin kötüsü de şimdi ayaklansam boşanmak için kimse onun bana yaptıklarına inanmaz çünkü dışarda o kadar iyi birisi ki evde bambaşka bir kişilik

Çocuk düşkün falan değil hepimiz oyleydik küçükken aklımız ermedigi için bende sevmezdim husursuzluk düzenim bozulsun istemezdim anne baba diye ağlardım küçük bi kavga etseler ayrılmayın falan olurdum aklım ermezdiki benim
Sonra büyüyünce yetişkin olmaya başlayınca ergenlikte anlıyor çocuk o zamanda keşke ayrilsalar bagirisip durmasalar babam sussa annem bı karar verse artık bıktım kacacagim bu evdene dönüyor iş .Sonra o çocuk o hisursuz evden kaçmak için o ortamdan ya olmayacak bir evlilik ya olmayacak işlere bulaşıyor ya ailesini suçluyor huzursuz mutsuz ortamda büyüdüğü için yada sinirli öfkesine hakim olamayan biri oluyor yada pasif bir karaktere sahip olup kendini insanlara ezdiriyor.Anali babalı çocuk büyüsün diye ayrilmayip çocuk düşkün lafından nefret etme nedenim budur benim.O çocukları düşünen yok inanmıyorum düşünse insanlar bu travmayı yaratmaz efendice yoluna gider.Sacma evliliklerin yürüme nedeni çocuk olamaz

Size kimsenin inanıp inanmamasi değil sorun sorun sizin konuşup konuşup harekete geçmemeniz ister ayrılır ister ayrılmaz siniz bu kimseyi ilgilendirmez fakat yarın ben mutsuzum demeye yada bir hastalık bulup çekmeye başlarsanız kimseyi suclamayacaksiniz o öyle bir koca degisecek falan değil bunu bilerek kabul edip çocuğa hicbirsey yansitmadan polyanna rolü yaparak ömrünüzü tamamlayadabilirsiniz Bunun için size birşey diyemem ben sonuçta hep derim insanlar ömrünü istediği gibi harcayabilir nasılsa bir dahası yok .Bosanin bosanmayin demiyorum cekebildiginiz yere kadar çekmek de bir seçenek .Fakat elinize ne geçecek ömrün sonunda bu soruyu sorun kendinize

Vermemek için beni manipüle ediyor babamın evinde de arabam yokmuş hiç bişeye sahip değildin baba evinde yine değilsin diyor kaldı ki o araba benim düğün altınlarımla alındı

Ee! Babamın evinde, beni kimseyle kıyaslayan da yoktu, çocuk yerine koyan, aşağılayan, kontrol eden, yaptığım herşeyi küçümseyen bir kocada yoktu deyin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…