- 14 Ağustos 2024
- 343
- 925
- 23
- 38
Eşiniz size kadınlık dersi veriyor ama kendisinin kocalıktan haberi yok. Tam bir çöp. Erkeklik/kocalık sorumluluğu hakkında zerre haberi yok ama kendini çok iyi bir erkek görüyor. Asgari ücret kazanıp eşinin çocuğunun gönlünü yapan, elinden geldiğince isteklerini karşılayan, sevindiren erkekler de var. Kendisinin ederini bildiği için sizi aşağılayarak bitirmeye çalışıyor.Çocuğumun tüm okul giyim vs masraflarını ben karşılıyorum ne bana ne oğluma çöp almıyor işten çıksam tek gideceğim yer evin yakınındaki park onu dışında evden çıkamayan iyice asosyal birine dönüşürüm
Çocuktan çocuğa fark var. Çocuğunuzla bağınızı güçlendirmeye çalışın. Babası ile ne yapıyorsa sizde onları yapın. Balkondan atmak ne demek.Ben çocuğum için ne yapabilirim kendimden vazgeçtim onun ruh sağlığı için bişeyler yapmam gerekiyor babası o kadar kötü davranıyor iki saat geçiyor babamı özledim Diye ağlıyor
Adam olası bir boşanmayı kafasında planlamış , bence seni bırakacak şartlar oluştuğunda. En azından ikinci çocuğu yapmaMerhaba arkadaşlar evlendiğimizden beri eşimle hiç bir zaman mükemmel bir ilişkimiz olmadı her türlü şeyi yaşadım yaşamaya devam ediyorum ciddi öfke problemi var ehliyetimi zar zor 5 yıl önce aldım bana arabayı vermiyor erkek gibi araba sürmeye hevesleniyor muşum babamın evinde araba mı varmış defalarca tartıştım ve artık pes ettim çocuğu okula götürürken binbir zorluk çekiyorum arabasına binip rahat rahat işe gidiyor geçen sene burnumdan geldi yine okul açılıyor yine servisle okula gitme çilem başlıyor düşündükçe çıldırıyorum.
evladım artık 4 yaşına girdi ve babasının davranışlarını örnek alıp onun gibi davranmaya başladı ve bu beni çok çaresiz bırakıyor olabildiğince sakin tepki vermeye çalışıyorum bak sana kızarım sana vururum anne, seni atarım balkondan gibi gözlerini bile onun gibi sinirli yapıyor çocuğa da yapmadığını bırakmıyor 4 yaş sendorumunda olan bir çocuk haliyle inatlaşmaları huzursuzlukları vs olacak ama buna tahammülü yok çocuk öfkelendiğinde o ondan daha beter öfkeleniyor sanki öfkesini yarıştırıyor araya girdiğimde çocuğa sarıldığımda beni tartaklayıp uzaklaştırıyor
en son 5 gün önce böyle bişey yaşadık annemlere gittim bugün geldim çocuğu uyuttum duş alıp yattım geldi yatağa cinsellk istedi istedi dediysem bi seni özledim istiyorum vs değil direk hiç bişey söylemeden dokunmaya başladı bir gram istek yok bende bana dokunduğu an tüylerim diken diken oluyor nefret ediyorum yapmadım beni kadınlık yapmamakla suçladı sen adamlık yap dedim üstüme yürüdü ben adamım evden işe işten eve gidiyorum evime helal ekmek getiriyorum bilmem ne adamlık bumu ya ailem boşanmamı istemiyor asgari ücret işim var birikimim yok beni işten çık diye tehdit ediyor evde oturup hanımlık yapacakmışım evi temizleyip yemeğini ütüsünü dört dörtlük yapacak mışım ki evin bütün yükü bende hiç bir işe elini sürmez yardım et dediğimde niye evlendin der üstün körü yapıyormuşum temizliği detaylı yapmıyormuşum yaptığım önünde bir yemek koymakmış
Benim niyetim onu boşayıp arabayı almak tazminat almakmış çocuğumu bana vermezmiş arabayı da babasının üstüne yaparmış çöp alamazmışım ya nelerin hesabını yapmış yok böyle bişey gerçekten beynimin içinde konuşmaktan ağlamaktan helak oldum
Merhaba arkadaşlar evlendiğimizden beri eşimle hiç bir zaman mükemmel bir ilişkimiz olmadı her türlü şeyi yaşadım yaşamaya devam ediyorum ciddi öfke problemi var ehliyetimi zar zor 5 yıl önce aldım bana arabayı vermiyor erkek gibi araba sürmeye hevesleniyor muşum babamın evinde araba mı varmış defalarca tartıştım ve artık pes ettim çocuğu okula götürürken binbir zorluk çekiyorum arabasına binip rahat rahat işe gidiyor geçen sene burnumdan geldi yine okul açılıyor yine servisle okula gitme çilem başlıyor düşündükçe çıldırıyorum.
evladım artık 4 yaşına girdi ve babasının davranışlarını örnek alıp onun gibi davranmaya başladı ve bu beni çok çaresiz bırakıyor olabildiğince sakin tepki vermeye çalışıyorum bak sana kızarım sana vururum anne, seni atarım balkondan gibi gözlerini bile onun gibi sinirli yapıyor çocuğa da yapmadığını bırakmıyor 4 yaş sendorumunda olan bir çocuk haliyle inatlaşmaları huzursuzlukları vs olacak ama buna tahammülü yok çocuk öfkelendiğinde o ondan daha beter öfkeleniyor sanki öfkesini yarıştırıyor araya girdiğimde çocuğa sarıldığımda beni tartaklayıp uzaklaştırıyor
en son 5 gün önce böyle bişey yaşadık annemlere gittim bugün geldim çocuğu uyuttum duş alıp yattım geldi yatağa cinsellk istedi istedi dediysem bi seni özledim istiyorum vs değil direk hiç bişey söylemeden dokunmaya başladı bir gram istek yok bende bana dokunduğu an tüylerim diken diken oluyor nefret ediyorum yapmadım beni kadınlık yapmamakla suçladı sen adamlık yap dedim üstüme yürüdü ben adamım evden işe işten eve gidiyorum evime helal ekmek getiriyorum bilmem ne adamlık bumu ya ailem boşanmamı istemiyor asgari ücret işim var birikimim yok beni işten çık diye tehdit ediyor evde oturup hanımlık yapacakmışım evi temizleyip yemeğini ütüsünü dört dörtlük yapacak mışım ki evin bütün yükü bende hiç bir işe elini sürmez yardım et dediğimde niye evlendin der üstün körü yapıyormuşum temizliği detaylı yapmıyormuşum yaptığım önünde bir yemek koymakmış
Benim niyetim onu boşayıp arabayı almak tazminat almakmış çocuğumu bana vermezmiş arabayı da babasının üstüne yaparmış çöp alamazmışım ya nelerin hesabını yapmış yok böyle bişey gerçekten beynimin içinde konuşmaktan ağlamaktan helak oldum
Zaten o kadar iyi değilim ki hem psikolojik hem bedenen çok kötüyüm aynaya baktığım da kendimi o kadar çirkin ve bitkin görüyorum ki hayatta kalmak için evladım için yiyorum çok zayıfladım çevreme bakıyorum kocasının değer verdiği el üstünde tuttuğu kadınlar hep ışıldıyor çevresine ışık saçıyor birde kendime bakıyorum yüzüm de kocaman bir boşluk hissiŞu kısacık hayatta huzur çok önemli. bu herifi çekmek zorunda değilsin. bak ciddiyim gerçekten zorunda değilsin. seni bu mutsuz evlilikte tutan nedir bilmiyorum ama buna mecbur değilsin. aklını başına topla. korkma ve ayağa kalk. bu adam senin ömrünü çürütür. seni kanser eder. bunu bırak.
Sakın işten çıkmayın.Sizi sürekli manipüke etmeye çalışıyor.Cocuğunuzla tehdit ediyor.Tamam çocuk sende kalsın diyin .Korkmayın asla çocuğu almaz bakamaz çünkü.Ki zaten küçük mahkeme size verir. Kafanızda bitirme kararı almışsınız gibi.Biraz daha gizli birikim yapın.Bu süreçte çocuğunzula ilgilenin.Yazık nasıl bş ortanda büyüyor.Merhaba arkadaşlar evlendiğimizden beri eşimle hiç bir zaman mükemmel bir ilişkimiz olmadı her türlü şeyi yaşadım yaşamaya devam ediyorum ciddi öfke problemi var ehliyetimi zar zor 5 yıl önce aldım bana arabayı vermiyor erkek gibi araba sürmeye hevesleniyor muşum babamın evinde araba mı varmış defalarca tartıştım ve artık pes ettim çocuğu okula götürürken binbir zorluk çekiyorum arabasına binip rahat rahat işe gidiyor geçen sene burnumdan geldi yine okul açılıyor yine servisle okula gitme çilem başlıyor düşündükçe çıldırıyorum.
Ahh canım ya.Gidecek yeriniz olmadığını bilmesin şu erkekler.Aileniz destek gibi davranın,lütfen kolay kolay yazmam ama ayrılın bu adamdan.Kıymet bilmeyene denk gelmişsin.Merhaba arkadaşlar evlendiğimizden beri eşimle hiç bir zaman mükemmel bir ilişkimiz olmadı her türlü şeyi yaşadım yaşamaya devam ediyorum ciddi öfke problemi var ehliyetimi zar zor 5 yıl önce aldım bana arabayı vermiyor erkek gibi araba sürmeye hevesleniyor muşum babamın evinde araba mı varmış defalarca tartıştım ve artık pes ettim çocuğu okula götürürken binbir zorluk çekiyorum arabasına binip rahat rahat işe gidiyor geçen sene burnumdan geldi yine okul açılıyor yine servisle okula gitme çilem başlıyor düşündükçe çıldırıyorum.
Vermemek için beni manipüle ediyor babamın evinde de arabam yokmuş hiç bişeye sahip değildin baba evinde yine değilsin diyor kaldı ki o araba benim düğün altınlarımla alındı"Erkek gibi araba kullanmaya hevesleniyorsunda" ne demek oluyor? Erkekler yolların bekçisi değil bunu bilmiyor mu şuursuz eşiniz?
Size verebileceğim en önemli tavsiye işten işten çıkmamanız olacak. Eşiniz gibi adamlarla kendi ayaklarınız üzerinde durmadan baş edemesiniz. Birikim yapın sonrada ayrılın.
Inanırmısınız bana nafaka vermemek için elinden geleni yapar zerre bişeyini istemiyorum gerçiTutacak yeri yok Olumlu tek şey olmazmi bulamadım ben mikroskopla gören yazsın varsa bu kocada.İnsallah bir şekilde ayrilirsiniz yani gitseniz aile evine işiniz tamam asgari ücret nafaka da alırsınız çocuğa bununla evli kalmak hasta edecek sizi işten çıkmanızı da tamamen ona muhtaç olun diye istiyor .Fakat gerçekten ayrılmak istiyorsanız çocuğun psikolojisi kötüyse ona size kötü davranıp sadece karnınızı doyuruyorsa aç mezarı yok derler bilemiyorum ki yani bi cesaret gitmekmi uygun olur yani o kadar berbat ki yazdiklariniz ben ne diyeceğimi bilemiyorum ne bu eziyet
Çocuğum da o kadar düşkün ki babasına hani ilgilenmiyor falanda neden bu kadar düşkün anlamıyorum o işteyken bile babamı özledim diye ağlıyorSakın işten çıkmayın.Sizi sürekli manipüke etmeye çalışıyor.Cocuğunuzla tehdit ediyor.Tamam çocuk sende kalsın diyin .Korkmayın asla çocuğu almaz bakamaz çünkü.Ki zaten küçük mahkeme size verir. Kafanızda bitirme kararı almışsınız gibi.Biraz daha gizli birikim yapın.Bu süreçte çocuğunzula ilgilenin.Yazık nasıl bş ortanda büyüyor.
Ve işin kötüsü de şimdi ayaklansam boşanmak için kimse onun bana yaptıklarına inanmaz çünkü dışarda o kadar iyi birisi ki evde bambaşka bir kişilikTutacak yeri yok Olumlu tek şey olmazmi bulamadım ben mikroskopla gören yazsın varsa bu kocada.İnsallah bir şekilde ayrilirsiniz yani gitseniz aile evine işiniz tamam asgari ücret nafaka da alırsınız çocuğa bununla evli kalmak hasta edecek sizi işten çıkmanızı da tamamen ona muhtaç olun diye istiyor .Fakat gerçekten ayrılmak istiyorsanız çocuğun psikolojisi kötüyse ona size kötü davranıp sadece karnınızı doyuruyorsa aç mezarı yok derler bilemiyorum ki yani bi cesaret gitmekmi uygun olur yani o kadar berbat ki yazdiklariniz ben ne diyeceğimi bilemiyorum ne bu eziyet
Vermemek için beni manipüle ediyor babamın evinde de arabam yokmuş hiç bişeye sahip değildin baba evinde yine değilsin diyor kaldı ki o araba benim düğün altınlarımla alındı
Koca yoktu da orda da tam anlattığınız gibi bir baba vardıEe! Babamın evinde, beni kimseyle kıyaslayan da yoktu, çocuk yerine koyan, aşağılayan, kontrol eden, yaptığım herşeyi küçümseyen bir kocada yoktu deyin o zaman.
Rabbim yardımciniz olsun. Sakın işten çıkmayın . Sakın !Koca yoktu da orda da tam anlattığınız gibi bir baba vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?