Eşimle bitmek bilmeyen sorunlarım

Hakkında kötü şeyler düşünüp leş gibi saygısızca davrandığı kadına cinsellik için yaklaşırken hiç mi utanmıyor acaba böyle ayı oğlu ayılar? Laflara, olanlara, hesaplara bak.
Hakaret var, tartaklama var, bir tane iyi özelliği yok, böyle biriyle evli kalmak hem çocuğunuza hem size haksızlık. Yazık değil mi boşa geçecek senelerinize?

Rabbim yardımciniz olsun. Sakın işten çıkmayın . Sakın !
Amin yok çıkmam işten çıkayım diye her türlü tehditi yapıyor ama direniyorum bu yıl kpss çalışıcam aynı zamanda elimden geleni yapıcam bi çıkış kapısı bulmak için

Bugün akşam oturuyorum gelip gidip bakışlarıyla rahatsız ediyor anladım istiyor yani sonra reglmisin diye sordu evet dedim zaten bilerek yapmıyorsun beni zorla zin*a yaptıracaksın günahı senin boynuna deyip bağırıp çağırdı hakaret etti dolap kapaklarını çaptı hiç neden istemediğimi sorgulamıyor bir erkek neden evlenirmiş evlenmesinin sebebi ilişkiymiş duygusal olarak sevilmediğim yerde diğer ihtiyacım aklıma bile gelmiyor biliyor musunuz benim yanıma yaklaşınca tüylerim diken diken oluyor

Elleriyle işini görsün,ona çok bile terbiyesiz ahlaksız varlık.
Erkeklik tanımı bu galiba cinsellik yaşayınca erkek olduğunu anlıyor olabilir.
Siz de ordan vurun.İstenmediğini bilsin gururu incinsin.Kadınlığınıza istediğini söyleyebilir.Söyleyene bakacaksın,afedersiniz bir bka benzemiyordur eminim.Ama sizi beğenmez.
Konu üzdü beni.Size üzüldüm,çocuğa daha çok üzüldüm.Böyle bir hikayenin kahramanı olmasaydınız keşke.
Dilerim yeni yollar yeni kapılar açılır.Yeni hayatınız eskisinden çok daha güzel olur.

Beni şeyinle cezalandırıyorsun diyor bide çıldıracağım ya asla anlatamıyorum ki hissettiklerimi beni aldatsa yine sorumlusu benim çünkü cinselliğe yanaşmadım bana vuruyor yine sorumlusu benim çünkü kadınlık hanımlık yapmıyorum sonu gelmiyor gelmeyecek
Son cümleniz beni öyle duygulandırdı ki teşekkür ederim

Kadınlık yapsanız da yine suçlamaları,bahaneleri bitmeyecek.En azından sırf o istiyor diye kendinizi zorlamazsınız,kendinize olan saygınızı kaybetmezsiniz.
Onun için çok fazla şey yapmışsınız zaten.Bir evlat vermişsiniz ama ona davranışları da ortada.E çocuğun ne suçu var ozaman?
Ah kuzum benim ya o haldeyken bile babasını özlediğini söylemişsiniz.İçimi deldi geçti.
Lütfen çocuğunuzla bir gün güzel bir hayat kurun ve konuya güncelleme yazın.Biz çok mutluyuz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…