Eşimle boşanma aşamasındayız sizce ne yapmam gerekiyor?

Bu adamlarda hiç cinsel istek de yok haa.ben 2 gün dayanamıyorum adamlar haftalarca, aylarca küs kalıyor.vayy arkadaş.bir ben mi böyleyim anlamadım ki.en güzel çağlarınızı küslükle geçireceğinize sevişsenize.yok bazı insanları anlamak mümkün değil.

Hayır geçmez. Genceciksiniz yıllarımızı böyle biriyle heba etmeyin. Çocuk yokken güle güle.

Biz de ne şekillerde büyüdük ama şimdi esamesi okunmuyor.bu herifler niye bizim gibi kendini yetiştiremiyor sinir oluyorum.sanki hiç kötü yetişmiş kadın yok memlekette.çocuk yetiştiriyoruz resmen hee.

Kaybetme korkusu kalmamış rest çekmeniz gerekiyor.bence evi terket.eşimden başka kimse yok kimse yok diye de kendinize acıyıp durmayın.ıssız adada mahsur kalmış değilsiniz abartmayın.bence sizin özgüveniniz düşmüş.bu da eşine yansıyor bu yüzden bu kadar üstüne gelebiliyor.yalnızlık mi kalmış her yer 1 uçaklık mesefede.ya da otobüs tren her neyse.fazla fedakarlık yapmışsın adam haketmeyince de ne yapacağını şaşırmış.

Biz de ne şekillerde büyüdük ama şimdi esamesi okunmuyor.bu herifler niye bizim gibi kendini yetiştiremiyor sinir oluyorum.sanki hiç kötü yetişmiş kadın yok memlekette.çocuk yetiştiriyoruz resmen hee.
Ya bu aslında isteme meselesi. Adam karşısındakine Kıymet verip onun için bir şey yapmak isterse değişiyor. Ama biz yaratılış mizacından dolayı çok daha yatkınız karşıya uyum sağlamaya. Halbu ki adamlar bize ayak uydursa dünyaları cennete dönecek haberleri yok

Aynı evin içinde haftalarca küsen adama ben şahsen dayanamazdım, sinir hastası olur insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…