Bitti ya yok dün geceden beri hiç uyumadım düşündüm kâğıda yazdım suya konuştum bu sefer yalvarsada geri dönmek yok bittiBu ne terbiyesizlik ya? Saygısız herif.
En doğru kararı vermişsiniz, benim de kayınvalidem isim soyisim olarak kayıtlı bir sorun göremiyorum
Kararınızdan dönmeyin, çirkinleşecektir. Hatta erkeklerin büyük çoğunluğu çocuğu almakla tehdit ediyor, bilin ki boş tehditBitti ya yok dün geceden beri hiç uyumadım düşündüm kâğıda yazdım suya konuştum bu sefer yalvarsada geri dönmek yok bitti
Artık neler yapacağını öyle iyi biliyorum ki ben bu kitabı birkere daha okudum ve bu sefer kapandı o kitapKararınızdan dönmeyin, çirkinleşecektir. Hatta erkeklerin büyük çoğunluğu çocuğu almakla tehdit ediyor, bilin ki boş tehdit
Iyyy iğrenç. Daha önce yalancı psikopat bir sevgilim olmuştu. Ondan ayrıldım diye beni takip edip sokağın ortasında yüzüme tükürmüştü. O kadar iğrenç hissetmiştim o kadar kötü olmuştumki anında polise gittim. Cezasını da aldı pislik. Kurtulun bu adamdan.Merhabalar 6 yıllık evliyim 1 çocuğum var ve 1 tane kalacak çocuk meselesi benim için net olarak kapandı çünkü her neyse dün eşimle yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve boşanmaya karar vermemi.. dün akşam oturup film izliyorduk daha sonra eşime kayınvalidem bir durum paylaşmış telefonda eşime göstererek aa bak annenler yapmış halletmişler klima takmışlar onu dedim o arada kayınvalidemi ismi ve soyismiyle kaydettiğimi gördü ve durup dururken tribe girdi ama anlatamam hal ve hareketlerini sonra ayaklarım karıncalandı ayağa kalkamıyorum çocukta su istiyordu anneciğim sen kendin suyu içebiliyorsun gidip içermisin dedim hayır illa sen vericeksin dedi o arada ayağa kalktım eşimde ters ters bana bakıyor bende noldu ne bu hal dedim yok bisey falan dedi bende yok yok var bisey dedim vay efendim ben sesimi yükselterek konuşmuşum sesini kes dedi noluyor ya demeden geldi bardaktaki suyu yüzüme attı sen anneni o şekilde kaydettim diye tribe girip bu hale girdin öylemi dedim lan sus diyip yüzüme tükürdü oğlumu direk odaya götürdüm suyunu verdim hemen kendimi banyoya attım ama o tükürük bana öyle bir dank etti ki öyle bir dank etti ki anlatamam bu adamla olmayacağının bu adamdan bir tane daha çocuk yaparsam hayatımın mahvolacağının ve bu evililiğe devam edersem kendimin yok olucağının farkına vardım daha önce bir kere daha boşanma aşamasından döndük yalvar yakar barıştık ama yok bir yapan bir daha yapar bir daha yapacak sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
Kendiniz ve evladınız için doğru olanı yaparsınız. Eşinin yüzüne su fırlatıp sus lan diyerek tüküren bir adamla üstelik bunu 6 yaşında çocuğun gözlerinin önünde yapan bir adamla ömür falan geçmezArtık neler yapacağını öyle iyi biliyorum ki ben bu kitabı birkere daha okudum ve bu sefer kapandı o kitap
Benim çocuğumu alamaz çünkü ona bakacak kadar bir babalık yapmadı yani evet sevdi gezdirdi ama bir kere bile ne altını temizledi nede çocuğun kakasını temizledi miğdesi bulanıyormuşKararınızdan dönmeyin, çirkinleşecektir. Hatta erkeklerin büyük çoğunluğu çocuğu almakla tehdit ediyor, bilin ki boş tehdit
Midesi mi bulanıyormuş? İçinde zerre kadar babalık yok orası zaten açık.Benim çocuğumu alamaz çünkü ona bakacak kadar bir babalık yapmadı yani evet sevdi gezdirdi ama bir kere bile ne altını temizledi nede çocuğun kakasını temizledi miğdesi bulanıyormuş
Direk kendimi banyoya attım ve kendi derimi soymuş gibi kese yapmışım ben ona yapmasını bilirdim ama çocuğumun önünde yapmak istemedim zamanında çok kavga ederdik onun önünde şimdi kendimi dizginliyorumIyyy iğrenç. Daha önce yalancı psikopat bir sevgilim olmuştu. Ondan ayrıldım diye beni takip edip sokağın ortasında yüzüme tükürmüştü. O kadar iğrenç hissetmiştim o kadar kötü olmuştumki anında polise gittim. Cezasını da aldı pislik. Kurtulun bu adamdan.
Çok iyi biliyorum teşekkür ederim değerli yorumlarınız içinMidesi mi bulanıyormuş? İçinde zerre kadar babalık yok orası zaten açık.
Tabi ki alamaz ama erkekler boşanma aşamalarında kadına karşı çocuğu koz olarak kullanabiliyor, yaparsa da bilin ki anca konuştuğuyla kalır
Onun seviyesine inmeyin. Çocuğunuzu kurtarın bu adamdan.Direk kendimi banyoya attım ve kendi derimi soymuş gibi kese yapmışım ben ona yapmasını bilirdim ama çocuğumun önünde yapmak istemedim zamanında çok kavga ederdik onun önünde şimdi kendimi dizginliyorum
Daha öncede eşinizin bu tarz hakaretler edip öfke patlamaları yaşadığına yüzde yüz eminim.Bununla yaşamak ya da koparıp atmak iki şık var başka yok ....Merhabalar 6 yıllık evliyim 1 çocuğum var ve 1 tane kalacak çocuk meselesi benim için net olarak kapandı çünkü her neyse dün eşimle yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve boşanmaya karar vermemi.. dün akşam oturup film izliyorduk daha sonra eşime kayınvalidem bir durum paylaşmış telefonda eşime göstererek aa bak annenler yapmış halletmişler klima takmışlar onu dedim o arada kayınvalidemi ismi ve soyismiyle kaydettiğimi gördü ve durup dururken tribe girdi ama anlatamam hal ve hareketlerini sonra ayaklarım karıncalandı ayağa kalkamıyorum çocukta su istiyordu anneciğim sen kendin suyu içebiliyorsun gidip içermisin dedim hayır illa sen vericeksin dedi o arada ayağa kalktım eşimde ters ters bana bakıyor bende noldu ne bu hal dedim yok bisey falan dedi bende yok yok var bisey dedim vay efendim ben sesimi yükselterek konuşmuşum sesini kes dedi noluyor ya demeden geldi bardaktaki suyu yüzüme attı sen anneni o şekilde kaydettim diye tribe girip bu hale girdin öylemi dedim lan sus diyip yüzüme tükürdü oğlumu direk odaya götürdüm suyunu verdim hemen kendimi banyoya attım ama o tükürük bana öyle bir dank etti ki öyle bir dank etti ki anlatamam bu adamla olmayacağının bu adamdan bir tane daha çocuk yaparsam hayatımın mahvolacağının ve bu evililiğe devam edersem kendimin yok olucağının farkına vardım daha önce bir kere daha boşanma aşamasından döndük yalvar yakar barıştık ama yok bir yapan bir daha yapar bir daha yapacak sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
Evet sanki gözümden perde kalkmış gibi hissettim ve nedense çok huzurluyumKendiniz ve evladınız için doğru olanı yaparsınız. Eşinin yüzüne su fırlatıp sus lan diyerek tüküren bir adamla üstelik bunu 6 yaşında çocuğun gözlerinin önünde yapan bir adamla ömür falan geçmez
Çok kez oldu çok kez hemde hatta boşanma davası açtım mahkemeye gitmeden yalvardı yakardı bir daha yapmam etmem affettim o zaman psikolojimde çok iyi değildi ama şimdi kendimi çok güçlü hissediyorumDaha öncede eşinizin bu tarz hakaretler edip öfke patlamaları yaşadığına yüzde yüz eminim.Bununla yaşamak ya da koparıp atmak iki şık var başka yok ....
onun seviyesine inmem mümkün değil buz gibi oldumOnun seviyesine inmeyin. Çocuğunuzu kurtarın bu adamdan.
Evlenecek kızlara konunuz örnek olsun, yapıp yapıp yalvarmalarına bakıp aldanmasınlar Katranı kaynatsan olur mu şeker? cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.Ne yaparsan yap bin kere de affet aslına döner bu adamlar.boksa bok,Gülse gül.........Çok kez oldu çok kez hemde hatta boşanma davası açtım mahkemeye gitmeden yalvardı yakardı bir daha yapmam etmem affettim o zaman psikolojimde çok iyi değildi ama şimdi kendimi çok güçlü hissediyorum
O huzur hissini aldıysanız tamamdır sizin için bu evlilik kafanızda bitmiştir. Böyle iğrenç bir adamdan kurtulmanızın zamanı gelmiş hakkınız da hayırlısını diliyorum.Evet sanki gözümden perde kalkmış gibi hissettim ve nedense çok huzurluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?