onun seviyesine inmem mümkün değil buz gibi oldunOnun seviyesine inmeyin. Çocuğunuzu kurtarın bu adamdan.
çok teşekkür ediyorum yorumlarınız da iyi geliyorO huzur hissini aldıysanız tamamdır sizin için bu evlilik kafanızda bitmiştir. Böyle iğrenç bir adamdan kurtulmanızın zamanı gelmiş hakkınız da hayırlısını diliyorum.
Kesinlikle asla değişmiyorlar ben gördüm ben yaşadım yaEvlenecek kızlara konunuz örnek olsun, yapıp yapıp yalvarmalarına bakıp aldanmasınlar Katranı kaynatsan olur mu şeker? cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.Ne yaparsan yap bin kere de affet aslına döner bu adamlar.boksa bok,Gülse gül.........
Bu adamları nerden buluyorsunuz birde baba yapıyorsunuz anlamıyorum. Çok korkunç yüze tükürmek ne demek ne okudum ben? 7 yıllık evliyiz ses yükselmez durduk yere surat asılmaz kötü bir söz söylenmez, tutki annesiyle aramda bi sorun var ve adıyla kayıtlı eşimi ilgilendirmez koskoca kadınlarız kendimiz konuşuruz çözeriz. Eşime anlatsam benim annemse seninde annen ara konuş der. Bence boşanın saygı yoksa zaten sevgi de olmaz. Nefret ediyorum böyle iğrenç adamlardan. Bir erkeğin evlendikten sonra ilk çocuğu karısı olmalı diye bi söz okumuştum, o sabırla yaklaşmalı, o şevkatle merhametle sevmeli bi erkek karısını. Aksi durumu yaşıyorsanız bunu okuyan tüm kadınlar o adamla ayırsın yollarını. Hayat bunları çekecek kadar uzun değilMerhabalar 6 yıllık evliyim 1 çocuğum var ve 1 tane kalacak çocuk meselesi benim için net olarak kapandı çünkü her neyse dün eşimle yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve boşanmaya karar vermemi.. dün akşam oturup film izliyorduk daha sonra eşime kayınvalidem bir durum paylaşmış telefonda eşime göstererek aa bak annenler yapmış halletmişler klima takmışlar onu dedim o arada kayınvalidemi ismi ve soyismiyle kaydettiğimi gördü ve durup dururken tribe girdi ama anlatamam hal ve hareketlerini sonra ayaklarım karıncalandı ayağa kalkamıyorum çocukta su istiyordu anneciğim sen kendin suyu içebiliyorsun gidip içermisin dedim hayır illa sen vericeksin dedi o arada ayağa kalktım eşimde ters ters bana bakıyor bende noldu ne bu hal dedim yok bisey falan dedi bende yok yok var bisey dedim vay efendim ben sesimi yükselterek konuşmuşum sesini kes dedi noluyor ya demeden geldi bardaktaki suyu yüzüme attı sen anneni o şekilde kaydettim diye tribe girip bu hale girdin öylemi dedim lan sus diyip yüzüme tükürdü oğlumu direk odaya götürdüm suyunu verdim hemen kendimi banyoya attım ama o tükürük bana öyle bir dank etti ki öyle bir dank etti ki anlatamam bu adamla olmayacağının bu adamdan bir tane daha çocuk yaparsam hayatımın mahvolacağının ve bu evililiğe devam edersem kendimin yok olucağının farkına vardım daha önce bir kere daha boşanma aşamasından döndük yalvar yakar barıştık ama yok bir yapan bir daha yapar bir daha yapacak sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
Hayatım bu adam yüzünden hayat değil zaten onu anladımBu adamları nerden buluyorsunuz birde baba yapıyorsunuz anlamıyorum. Çok korkunç yüze tükürmek ne demek ne okudum ben? 7 yıllık evliyiz ses yükselmez durduk yere surat asılmaz kötü bir söz söylenmez, tutki annesiyle aramda bi sorun var ve adıyla kayıtlı eşimi ilgilendirmez koskoca kadınlarız kendimiz konuşuruz çözeriz. Eşime anlatsam benim annemse seninde annen ara konuş der. Bence boşanın saygı yoksa zaten sevgi de olmaz. Nefret ediyorum böyle iğrenç adamlardan. Bir erkeğin evlendikten sonra ilk çocuğu karısı olmalı diye bi söz okumuştum, o sabırla yaklaşmalı, o şevkatle merhametle sevmeli bi erkek karısını. Aksi durumu yaşıyorsanız bunu okuyan tüm kadınlar o adamla ayırsın yollarını. Hayat bunları çekecek kadar uzun değil
Öyle maalesefYa bu annesinden göbek bağı kesilmemiş erkekler yüzünden ne evlilikler böyle harap oluyor.Bunun için huzur bozacak adam gitsin anasıyla yaşasın.yüze tükürmek nedir? İğrençlik,saygısızlık
Şu an çalışmama gerek yok evde biriktirdiğim altınlarım ve biriktirdiğim para var zaten ailemle yaşarım bir süre daha sonra il bulup çalışıp kendi düzeniöi kurarımDaha öncede şiddet görmüşsünüz bu adamla olmayacağı belli fakat boşanmak istediğinizi söylemeden önce ne yapacağınıza karar verip öyle boşanın. Çalışmıyorsanız iş bulup öyle boşanın. Burada bir çok konu açılıyor, gidecek yeri olmadığı için yada aile sonradan kabul etmediği için eşine geri dönen bir çok kadın var.
Ailenizin evi size açıksa bence işi beklemeye gerek yok dediğiniz gibi elbet bulunur. Erkekler affedildikçe dozu arttırır maalesef huyları bu. Hani hatasını anlar veya herkes ikinci şansı hak eder gibi şeyler gerçekten büyük sorunlar için geçerli şeyler değil. O kadar kendini üstün görüyor ki size karşı ufacık şeyde bile zıvanadan çıkıyor.Şu an çalışmama gerek yok evde biriktirdiğim altınlarım ve biriktirdiğim para var zaten ailemle yaşarım bir süre daha sonra il bulup çalışıp kendi düzeniöi kurarım
daha önce de darp etmiş sizi. asıl o zaman ayrılmalıydınız demek ki şiddet göstersem bile affetti beni diyerek kendinde had buluyor ve böyle saygısız davranıyor. sınırınızı çizinMerhabalar 6 yıllık evliyim 1 çocuğum var ve 1 tane kalacak çocuk meselesi benim için net olarak kapandı çünkü her neyse dün eşimle yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve boşanmaya karar vermemi.. dün akşam oturup film izliyorduk daha sonra eşime kayınvalidem bir durum paylaşmış telefonda eşime göstererek aa bak annenler yapmış halletmişler klima takmışlar onu dedim o arada kayınvalidemi ismi ve soyismiyle kaydettiğimi gördü ve durup dururken tribe girdi ama anlatamam hal ve hareketlerini sonra ayaklarım karıncalandı ayağa kalkamıyorum çocukta su istiyordu anneciğim sen kendin suyu içebiliyorsun gidip içermisin dedim hayır illa sen vericeksin dedi o arada ayağa kalktım eşimde ters ters bana bakıyor bende noldu ne bu hal dedim yok bisey falan dedi bende yok yok var bisey dedim vay efendim ben sesimi yükselterek konuşmuşum sesini kes dedi noluyor ya demeden geldi bardaktaki suyu yüzüme attı sen anneni o şekilde kaydettim diye tribe girip bu hale girdin öylemi dedim lan sus diyip yüzüme tükürdü oğlumu direk odaya götürdüm suyunu verdim hemen kendimi banyoya attım ama o tükürük bana öyle bir dank etti ki öyle bir dank etti ki anlatamam bu adamla olmayacağının bu adamdan bir tane daha çocuk yaparsam hayatımın mahvolacağının ve bu evililiğe devam edersem kendimin yok olucağının farkına vardım daha önce bir kere daha boşanma aşamasından döndük yalvar yakar barıştık ama yok bir yapan bir daha yapar bir daha yapacak sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
Evet haklısınız konuştuk boşanmak istediğimi söyledim kıyamet koptu ama sonunda kabullendi gibidaha önce de darp etmiş sizi. asıl o zaman ayrılmalıydınız demek ki şiddet göstersem bile affetti beni diyerek kendinde had buluyor ve böyle saygısız davranıyor. sınırınızı çizin
Konuştuk bilerek dısarda konuştuk hatta ilk önce kıyameti kopardı sonra kabullendi annesinde kalıyor şu an ben çocuğumla evdeyimNe zaman konuşacaksınız?
Galiba öyle kaydedicekmişimNe diyecekmissiniz?
"Canim, aşkım, nefesim, ruhum kayinvalidem" mi?
Shhshwh, egosuna tukurdugumun herifi, tek celsede bosayin sunu.
İnancım da kalmadı kırıntımdaIy hayvan herif ya cocugun gözü önünde bi dekurtul bu adamdan bacim sakin inanma, normal insan yapmaz böyle bi hareket zaten
Kadınla bir derdim yok zaten şu an aramız iyi ama öyle kaydettim numarasını iPhone telefon yeni aldım diye isim soyismiyle kaydettimAy sümüklü ya kıyamam anasını nasıl olur da adıyla kaydedersin incinmiş haspam (!)
Bazen düşünüyorum da bu erkeklerin istisnaları tenzih ederek söylüyorum büyük çoğunluğu gerizekalı. Anneciğimdiye kaydetsen ama her gördüğün yerde soksan, entrika çevirsen bunlar bunu yiyecek. Saygı, sevgi ne demek nasıl olur bundan bir haberler. Benim telefonumda da eşim ve annem babam dışında herkes adı soyadıyla kayıtlı. Eşim hiç laf etmedi, onda da benim ailem isim+anne/baba şeklinde bende ona hiç farklı bir anlam yüklemedim. Herkesin kendi telefonu ne karışıcaz. Kocan aşırı hadsiz gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?