Eşimle boşanma konusunu konuşmalıyım artık bence..

Onun seviyesine inmeyin. Çocuğunuzu kurtarın bu adamdan.
onun seviyesine inmem mümkün değil buz gibi oldun
O huzur hissini aldıysanız tamamdır sizin için bu evlilik kafanızda bitmiştir. Böyle iğrenç bir adamdan kurtulmanızın zamanı gelmiş hakkınız da hayırlısını diliyorum.
çok teşekkür ediyorum yorumlarınız da iyi geliyor

Kesinlikle asla değişmiyorlar ben gördüm ben yaşadım ya

Daha öncede şiddet görmüşsünüz bu adamla olmayacağı belli fakat boşanmak istediğinizi söylemeden önce ne yapacağınıza karar verip öyle boşanın. Çalışmıyorsanız iş bulup öyle boşanın. Burada bir çok konu açılıyor, gidecek yeri olmadığı için yada aile sonradan kabul etmediği için eşine geri dönen bir çok kadın var.

Bu adamları nerden buluyorsunuz birde baba yapıyorsunuz anlamıyorum. Çok korkunç yüze tükürmek ne demek ne okudum ben? 7 yıllık evliyiz ses yükselmez durduk yere surat asılmaz kötü bir söz söylenmez, tutki annesiyle aramda bi sorun var ve adıyla kayıtlı eşimi ilgilendirmez koskoca kadınlarız kendimiz konuşuruz çözeriz. Eşime anlatsam benim annemse seninde annen ara konuş der. Bence boşanın saygı yoksa zaten sevgi de olmaz. Nefret ediyorum böyle iğrenç adamlardan. Bir erkeğin evlendikten sonra ilk çocuğu karısı olmalı diye bi söz okumuştum, o sabırla yaklaşmalı, o şevkatle merhametle sevmeli bi erkek karısını. Aksi durumu yaşıyorsanız bunu okuyan tüm kadınlar o adamla ayırsın yollarını. Hayat bunları çekecek kadar uzun değil

Hayatım bu adam yüzünden hayat değil zaten onu anladım

Şu an çalışmama gerek yok evde biriktirdiğim altınlarım ve biriktirdiğim para var zaten ailemle yaşarım bir süre daha sonra il bulup çalışıp kendi düzeniöi kurarım

Şu an çalışmama gerek yok evde biriktirdiğim altınlarım ve biriktirdiğim para var zaten ailemle yaşarım bir süre daha sonra il bulup çalışıp kendi düzeniöi kurarım
Ailenizin evi size açıksa bence işi beklemeye gerek yok dediğiniz gibi elbet bulunur. Erkekler affedildikçe dozu arttırır maalesef huyları bu. Hani hatasını anlar veya herkes ikinci şansı hak eder gibi şeyler gerçekten büyük sorunlar için geçerli şeyler değil. O kadar kendini üstün görüyor ki size karşı ufacık şeyde bile zıvanadan çıkıyor.
Benim de kayınvalidem isim soyisimle kayıtlı, çünkü kimse benim annem olamaz benim annem bir tane kimse bunu benden talep de edemez. Canım yandığında nasıl annemi arıyorsam ve ilacını da bana annem sunuyorsa o ünvanı aptal herifleri yetiştiren kadınlara veremem.

Olacaksa oluyor zaten. Siz de baştan hazırmışsınız gibi. Ancak gelecek, bir çocukla daha iyi olacak hissi yanıltıyor insanı. Babasından ayırsanız ayrı ayirmasaniz ayrı dert. Zaten hep yüz göz olacaksınız bu adamla. Bir de bu yönden düşünün

Ay sümüklü ya kıyamam anasını nasıl olur da adıyla kaydedersin incinmiş haspam (!)

Bazen düşünüyorum da bu erkeklerin istisnaları tenzih ederek söylüyorum büyük çoğunluğu gerizekalı. Anneciğim diye kaydetsen ama her gördüğün yerde soksan, entrika çevirsen bunlar bunu yiyecek. Saygı, sevgi ne demek nasıl olur bundan bir haberler. Benim telefonumda da eşim ve annem babam dışında herkes adı soyadıyla kayıtlı. Eşim hiç laf etmedi, onda da benim ailem isim+anne/baba şeklinde bende ona hiç farklı bir anlam yüklemedim. Herkesin kendi telefonu ne karışıcaz. Kocan aşırı hadsiz gerçekten.

Iy hayvan herif ya cocugun gözü önünde bi de kurtul bu adamdan bacim sakin inanma, normal insan yapmaz böyle bi hareket zaten

daha önce de darp etmiş sizi. asıl o zaman ayrılmalıydınız demek ki şiddet göstersem bile affetti beni diyerek kendinde had buluyor ve böyle saygısız davranıyor. sınırınızı çizin

daha önce de darp etmiş sizi. asıl o zaman ayrılmalıydınız demek ki şiddet göstersem bile affetti beni diyerek kendinde had buluyor ve böyle saygısız davranıyor. sınırınızı çizin
Evet haklısınız konuştuk boşanmak istediğimi söyledim kıyamet koptu ama sonunda kabullendi gibi

Kadınla bir derdim yok zaten şu an aramız iyi ama öyle kaydettim numarasını iPhone telefon yeni aldım diye isim soyismiyle kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…