Eşimle boşanmak üzereyim çok mutsuzum ...

hazan_gulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
1
0
1
İstanbul
mrb arkadaşlar

Yaklaşık 7 ay önce evlendim ve 1 aydır da eşimle ayrıyız.Onu hala seviyorum ne yapmalıyım ikimizde gururumuzdan barışmaya yanaşmıyoruz...

Son düzenleme:
Nedeni neydi bilmiyorum ama telafisi olmayan hatalar dişinda kücük bi sebepse ve sevginizden eminsen ayrılmayı izlemek yerine sen adım atmalısın. Cok buyuk seyler disinda zamanla hersey unutulur inan buna. Umarim tekrar birlikte ve cok mutlu olursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gururunuzu bi kenara atıp gecin karşısına konuşun. boşandıktan sonra pişman olmamak adına.

burada boşanmaktan bahseden bayanların çoğunluğu henüz bir yılını doldurmamış evlilier..

öncelikle bunun dikkatini çekmesini isterim..

Evlilik ve ilişki, her şeyden önce yeni bir süreçtir. İlk konuşulması gereken konu, bu yeni süreci kabullenmektir. Evliliğin ilk yıllarında yaşanan sorunların başında ; işbölümü, uyum süreci, bekarlıktan, evliliğe geçişi kabul edememek ve kendi hayal ettiği evliliği yaşayacağı beklentisidir.
Evliliğin ilk 2 yılında olası yaşanabilecek sorunlar:
İş bölümü sorunu
Sosyal yaşam ortaklığı
Duygusal- cinsel uyum ve beklenti sorunu
Ekonomik harcamalar sorunu
Tarafların ailelerine ilişkilerinde mesafe sorunu
Hayal ettiği evliliği yaşayamama. (reel yaşam geçiş)
Çocuk sahibi olma-olmama sorunu
Güvenmek- emin olmak sorunu
Doğru insan mı ? kaygısı ve acabalar

Ne kadar doğru söylemişsin.Biz de aynen bu nedenlerden dolayı boşandık..
Ama sonrası benim için daha kötü oldu.
Çaktırmadan gururunu bir kenara bak..

mrb arkadaşlar

Yaklaşık 7 ay önce evlendim ve 1 aydır da eşimle ayrıyız.Onu hala seviyorum ne yapmalıyım ikimizde gururumuzdan barışmaya yanaşmıyoruz...

Evliliklerin 1. 3. 5. yılı en kritik zamanlar. Bu zamanları anlayışla çözenler 10.yılını da 20.yılını da görebilmeyi başarıyormuş.Bilimsel açıklamaydı ve inanıyorum buna. Bence gururu bırakın, en çok kadının elinde ne yazık ki, kadına iş düşüyor, evet adalet lazım ama bu böyle.

Ne kadar doğru söylemişsin.Biz de aynen bu nedenlerden dolayı boşandık..
Ama sonrası benim için daha kötü oldu.
Çaktırmadan gururunu bir kenara bak..

ben de aynen bu gibi nedenlerden ötürü boşanmıştım.
ve bunları yaşarken gözümde ağrı dağı gibi büyük
nedenlerdi..halbuki evlilik değil evcilik oyunuymuş..
bir oyunu bile beceremedim diyiveriyorum bazen
kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…