Eşimle bu aralar çok sık tartışıyoruz

ezgimm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
141
3
46
Erzurum
arkadaşlar benim eşimle aslında iyi giden bir evliliğim var. ama bu aralar cok sık tartısıyoruz,yani son 3 gündür. adet dönemindeyim ve biraz gerginim,geçen gün tatlı yemeye cıkalım dedim. beni alakasız bi yere götürdü,ben arabadan inmedim buraya girmek istemiyorum dedim,sen benimle dalga mı geçiyorsun bastan desene diye bi bağırdı bana. basladım ağlamaya. neyse o aksam uzatmadık gönlümü aldı barıstık. bugün de aksama kadar ugrastım güzel yemekler yaptım sofrayı kurdum salatayı yaptım 5te geldi,hazırlan arkadaslara söz verdim dedi. ama sofra hazır dedim. aaa ben sana haber vermeyi unuttum özür dilerim dedi. bosver sen hazırlan söz verdik artık dedi. yani o kadar emek vermişim bosver demesi cok sinirlendirdi beni. ben de gideriz ama tatlı yeriz hazırladım o kadar diye ısrar ettim,yoruldum cünkü baya. tamam dedi oturdu sofraya,bana az ye demeye basladı,orda yicez diyo hala.ben de bağırdım yemeyelim o zaman diye. cektim gittim içeri,arkamdan bağırdı ne biçim insansın sinirlisin bilmem ne bi ton laf etti. sonra gittim tekrar mutfağa. ya su an yazmaya bile utanıyorum dediği seye,zıkkımlan da gidelim hadi dedi bana! ben de aldım yemekleri cöpe döktüm salatayı döktüm. hiç biyere gitmiyorum sen defol git gerizekalı dedim. ağladım ağladım. kendisi hazırlandı gitti. yani böyle iğrenc bir gün yasıyorum su anda. kendimi son derece kötü hissediyorum,hatalı ben miyim? özür dilemeli miyim? ya da ne yapmalıyım bi akıl verin...

bence biraz agresif davranmışsın bırak yemekleri ertesi gün yersiniz ne olacakki.

eşin gelmiş haber veremediği için özür dilemiş zaten neden bu kadar tepki veriyosunuzki
bende öyel çok yemekler yapıp masalar kurup beklediğim zamanlar oldu eşim arayıp daha çıkış vermediler gece 12 1 i bulur dediği zamanlar oldu
koydum yemekleri çıkardım üstümü oldu bitti
eşinin zıkkımlan demesi hoş olmamış evet ama sende ona defol git gerizekalı felan demende kendimce çok ayıp birşey
saygınızı bu denli kaybetmeyin derim zira saygının olmadığı yerde sevgide olmaz

canım adet gunlerınde kadınalr boyle gergın olabılıyor ama bıraz abartmıssın gerceekten

dolaba koysaydın yarın yerdınız hem butun gun yatar dınlenırdın akşama yemek kaygın olmazdı (bir sonrakı gun ıcın )

zaten gıdecegınız mekan yemeklı davetmışş orda yerdınız kafanda dagılırdı
yorgunlugunda gıderdı

ama sen regl sınırını eşinden cıkarmıssın tatlım

bence özür dilemelisin en azından eve gelınce gulerek karsıla ne bıleyım öp kusura bakma hayatım işte bılıyorsun adet donemlerımde asabı oluyorum falan deyın ..

eminim eşiniz hemen barısacaktırr olayı buyutmeyın yaa canlar :)

Tatli yemege gittiginiz yeri begenmediginizi tatli dille soyleyip baska bir yerlere daha bakalim hayatim diyebilirdiniz.
Cocuk gibi girmiyorum ben buraya arabada oturcam ne demek?

Yemeklerin sucu ne bu arada?Dökmüsün hepsini cöpe.Yazik...
Tamam regl donemlerinde hassas oluyoruz fakat abartmamak gerek.

hadi hazirlan gidiyoruz / diye baslayan emir vakileri bende sevmem.
Orda kizmakta haklisin fakat tepkini begenmedim canim.
sakin ol ilimli ol biraz..sevgiler.

abartmışsın..hele de getirdiği yeri beğenmemek falan...

ayy bende çok fena oluyorum o dönemlerimde eşimi dünyayı zindan ediyorum ama hiçbir zaman aramızdaki saygıyı kaybetmedik eşinin sana söylediğini yazarken utanıyorum demişsinde senin dediğin laf nasıl sence bence esas utanman gereken nokta orası canım neyse sinirlendin tamam ama bence fazla uzatma eşin gelince bir şekilde gönlünü al canım bak benimki yarın görev için şehir dışına gidecek 2 günlüğüne aklım çıkıyor şimdiden Allah başımızdan eksik etmesin onları..

valla esim dese disari cikacaz sevinirim yemeklerin kaldigina cunku onlarida ertesi gunu yeriz hic olmazsa dinlenmis olurum ertesi gune yemegim hazir,
tatli yemeye gittiginizdede bi inseydin arabadan otursaydin begenmedinmi derdin ben begenmedim burayi baska yere gidelim,
sanirim adet doneminden dolayi fevri davranmissin biraz

Bence de. yemekler ertesi güne kalır ve 1 gün yemek yapmadan rahhaaaatca keyif yapmıs olurdun.
Dısarıya yemeğe cıkarmaya gelen bir kocaya böyle davranmak büyük haksızlık. İnce bir adam belli ki.
Ya pintilikten ya geleneksellikten ya da miskinlikten karısını asla dısarıya yemege cıkarmayan kocalar var.
Bence böyle kücük sebeplerden birbirini üzmemeli.

Son düzenleme:
yazdıklarınıza göre haksızsınız gibi
ve bu 2-3 günlük bir adet dönemi sinirliliğine benzemiyor ki eşiniz öyle tepkiler vermiş
biraz daha sakin davranmaya özen gösterin

Abartmışsın biraz...
Buna benzer abartmaları ben de adet döneminde yapıyorum.
Sana tavsiyem,eşine açık açık söyle.Adet döneminde çok gergin oluyorum,sinirlerim bozuk oluyor diye...
Zaten bir süre sonra kendiliğinden anlayıp,hayrola adetin yaklaştı galiba diyecektir :)
O zaman gülüp geçebiliyor insan.
Ama gerçekten adet zamanı değilse,öyle söylediği için daha çok sinirlenebiliyor.

ilk defa böyle bir olaylr içerisindeyseniz sen birz fevrisin cnm ama böyle davranma neden o ise bence hemen boşa

disarida bas basa yemege goturmuyor kocasi.
Arkadasina soz vermis onlara gidiliyor.
Ayni sey degiller yani.

çok tepki vermişsin arkadaşım... regli dönemi kadınların hormonlarının dengesiz olduğu zamanlar bir ay diğer ayı tutmaz hatta 1 saat diğer saati tutmaz...alınganlık yapmışsın arkadaşlarına verilen sözü söylememesi kötü olmuş ama bunu da hak etmiyordu...bence gelince özür dile regli dönemlerinde böyle oluyor bundan sonra daha böyle şeyler olmayacak sende bana karşı anlayışlı ol falan de...

konuşunca çözülür herşey

cok gereksız tepki vermıssınız bence regl donemınden kaynaklanıo bende cok sınırlı oluorum cunku gonlunu alın

Evet biraz abartılı olmuş.
Eşinizi yönlendirseydiniz keşke, sizin beğenmediğiniz bir yere götürmüş olması suç değil,
oraya girmek istemediğinizi başka bir yere gitmek istediğinizi söyleseydiniz,
illa orada tatlı yiyin diye sizi zorlamazdı sanırım.
Sizin o kadar hazırlık yaptıktan sonra arkadaşına söz vermesi, biraz düşüncesizlik gibi görünebilir evet ama
üste çıkmamış ve özür dilemiş, düşünemediğini de söylemiş, affedilebilir bir durum yani.
Arkadaşlarında dediği gibi yemekleri ertesi güne bırakabilirdiniz.
Özür dilemesenizde, en azından uzatmamanız ve yakın davransanız iyi olur.

Valla bende her ay adet görüyorum ama hicde psikolojimi etkilemiyor yani.
Esim gelip bana disarda yiyecegiz dicek, bende ona tesekkür olarak gerizekali diyecegim.
Yani cok sacma bir sey yapmissiniz, özür dilemeniz gerek esinizden.

Merhaba canım ;
Benim de eşim ne zaman yemek hazırlayamasam kurt gibi açım der,ne zaman da özenip güzel yemekler yapsam bugün yemeyeceğim,canım istemiyor der.

Ama ben o yemeyecek diye tutup da yemekleri hiç dökmedim.
Çok yanlış bir davranış bu,nimetin ne suçu var?

Haklısın.son anda ortaya çıkan şeyler can sıkıcı olabiliyor ama adama zorla yedirtmeden dışarı çıksaydınız belki daha ii olurdu :)

bende bu kadar sinirli oluyorum ama kendimi tutmak zorunda kalıyorum..
sonra haksız duruma düşmemek için...
sakin olmakta ve eşinin gönlünü almakta fayda var canım...
haklı değilsin ne yazıkki.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…