Eşimle bu aralar çok sık tartışıyoruz

ben kaç kere yaptıgım yemekleri hazırlanan masaları bırakıpta eşim istedi diye dışarı yemeğe gittim ne varki bunda dursun yarın yersiniz nolmuş ki sanki haksızsınız canım bence gönlünü almanın yollarını bulmalısın

kesınlıkle abartmıssın ve haksızsın.bazen boyle asırı tepkı verebılıyoruz ne yazık kı.gonlunu almayı deneyın

ilk defa böyle bir olaylr içerisindeyseniz sen birz fevrisin cnm ama böyle davranma neden o ise bence hemen boşa

:))) yorumunu defalarca okudum şakamı yapıosun ciddimi inan anlamadım ne yani akşam yemeği evdemi dşradamı ysek die tartışan normal bi çiftin çözüm yolu boşanmakmı olmalı:))))))))))))))))

Evlilikler neden kötü gidiyor neden insanlar baska seylere yöneliyor neden boşanmalar bu kadar fazla
Bence herkes iğneyi önce kendine batırmalı
Kusura bakma ama önce hitap şeklini düzeltmelisin bi ilişkide saygı son noktaya gelmişse bilki sonrası felaket
İnsan hiç hayat arkadaşına gerizekalı diye hitap edermi
Siz hiç annenize yada babanıza bu şekilde hitap ettinizmi ?
Eşinide insan böyle görmeli
Yemekleri çöpe dökme olayına hiç girmiyorum.Rabbim onların olmadığı günleri sana hiç göstermesin inşallah...
En azından seni tatlı yemeğe çıkaran bir eşin var karısıyla hiç ilgilenmeyenleri yüzüne bakmayanları düşün birde ?
Fazla kaprislisin..Hımm birde özür dilemelimiyim demişsin sence ?

Son düzenleme:
bu tarz inatlaşmalar abartılı olmadığı sürece evliliğin tuzu biberi..olayı büyütmeden normale dönün..biraz fazla abartmışsınız evde hazırladığınız yemek saraylara layıkta olsa dışarı çıktığınızda simit bile yiyecek olsanız eşinizle birlikte hareket edin..yaptığınız yemeklere emek vermek değil evliliğinize birlikteliğinize emek vermek önemli..bu durum adet döneminizden kaynaklı eşinizle barışın,birde en azından eşinizi arkadaşlarınıza tek gönderdiğiniz için bir özrü haketmiş..

Burnundan getirdikten sonra, özene bezene hazır ettiğin sofranın ne kıymeti var ki?
Beklentiyle yapılanın ne değeri kalır? Sofrayı önceden hazırlamaya ne gerek var?
Yemekler hazır olduktan sonra, o elini yüzünü yıkayana kadar sofrayı kurardın.
İlişkinize salata kadar değer verebilseydin, ağzınızın tadı bozulmazdı.
Umarım bu olaydan büyük dersler çıkarır, avantaja çevirebilirsin.

tepkiniz gereksiz değil ama fazla bence. tabii eşinizin de. herkesin tahammülsüz yada tepkilerini ayarlayamadığı anlar olur. birde söylenmez sözler söylenir olunca insan gerçekten kontrolden çıkıyor. bence bugün konuyu açmayın. uygun bir zamanda konuşun. ikinizin de sakin olduğu bir zamanda... regl döneminizde ruh halinizin nasıl olduğunu anlatın ona. bir yere gidilecekse yada biri gelecekse önceden haber vermesi gerektiğini anlattın bir kez daha bir kez daha ve bir kez daha :) unutmayın karşınızdaki cins, karşı cins. dünyaya bir virüs salınmış ve sadece onların etkilendiği bir cins :)) dilerim; her şey bir an önce yoluna girer.

bence sen eşinin başka davranışlarına bozuluyorsun.orada asıl kızdığın emeğine saygı duymaması değil.altında başka bişeyler yatıyor.ama öyle değilse gerçekten kendini kasma bu kadar yemekleri ertesi gün yersiniiiz:)

bir kadın olarak çok ama çok haklısın demeyi çok isterdim ama maalesef elle tutulur bir davranışın yok tatlım.eşin sana kötü birşey dememiş ki yazık adamcagıza bide soruyorsun özürdilemelimiym diye bunun kararını bizler değil en iyi sen verebilirsin dök kahkülünü önüne ak koyun kara koyun sen karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…