Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukarıda bir rkadaş bahsetmiş babasının durumundan..katılıyorum ona. bambaşka psikolojisi vardır eşinin
sen yüklenme fazla, şimdi dışarı çıkamadı için çalışmana izin vereceğini sanmıyorum
dışardayken izin vermiyorsa biraz zor gibi, damarını bulmak lazım işte baskıyla değil de
Yasca buyursunuz benden ablacim diycem. Benim babam da 18 ay hapis yattı senin kayınvalideyle olan sorunlardan annemde cok çekti. Bizi sokağa atmak istemeler kendi evimizi satmaya çalısmalar falan. Annem bunların hepsini babama yansitti ceza evine 90 kilo giren adam 65 kilo çıktı. Hastalandı üzüldü yıprandı sacları bembeyaz oldu. Cezaevi koşulları cok kötü Allah düşmanıma yaşatmasın babamin bu denli çökmesinde Cezaevi'nin yüzde 40 etkisi varsa bizim yüzde 60 vardı. Onu cok üzdük her görüşte kavga çıktı Ağlayarak donduk eve. Babam çıktı neler yaşadığını hep anlattı. Biz onla ettigimiz kavgaları hep icine attığını yaşadığı zorlukları vs. Bana bunu neden yaşattınız dedi ben burdayken hiç bişey yapamamanin caresizligindeyken beni daha büyük sıkıntılara soktunuz dedi. Kısaca babam çoktu.....
Ablacim sen sen ol on simdi bişey yansıtma. Orda durumlar kötü zaten kim bilir kimlerle muhattap oluyo. Bu donemde sen onun suyuna git ki çıktığında karşılığını alasin derim ben.
Allah kavuştursun.
Bence esiniz bu durumdaykem bu sekilde bi konusma yaparsaniz gozunden cok duzersiniz
En kotu zamanlari allah kurtarsin
Ciksin bi kendini toplasin oyle konusursunuz
aslında şöyle baktığında çok probleminiz yok gibi, hani bilemem tabi de boşanacak kadar yok
adam çalışıyor diyorsun evine bakıyor sonuçta seni de ihmal etmemiş
ama tabi madalyonun öbür yüzü var onu sen bilirsin
görümcen de patavatsızmış, bazı insanlar vardır canı sıkkınken başkasının gülmesi batar, görümcen o tip sanırım
onu salla takma yani, eşine bak sen önemli olan o
evet bır taraftan böyle düşünüyorum dediğin gibi bir taraftanda zaman su gibi akıp gecıyor olan benım yıllarıma oluyor yaşta gecıyor ama bir adım ilerleme bile yok...ne olacak?
Kaybetmeyi goze alabiliyorsan konus
Yani soyle dusun esimle bu hayatmi beni mutlu eder
Esimsiz ozgur bi hayatmi
Hangisi seni dah mutlu edecekse o yolu sec
Ama iyi dusun...
Bazi tercihler vazgecisleride kabul etmektir
Bu arada sucu ne kotu bisimi
ahh işte bılmıyorum kı bende pişman olurmuyum onsuz yapabılırmıyım hıc fıkrım yokolayın içinde olmayanlara yani sizlere sorayım dedim sağlıklı cevaplar almak adına:44: tarafsızca yorum istedim
bir taraftan böyle evlılık olmaz olsun eşimle kavgalarımız sorunlu annesi kardeşleri tuz biber oluyorlar
bir tarftanda ya pişman olursam,ya özlersem geri dönüşü olmayacak ,ya onu unutamazsam ilk gözağrım
suçuna gelıncede eşim barda güvenlık görevlısıymış,evlenmeden önce olmuş karşı tarafta şikayetci değil,ama kamu davasına dönüşmüş...
ben kayınvalıdeme sordum suçu ne eşimin yaralama ama ne için? barda dansçı kızlara laf atmışlar buda karşılık vermiş beni böyle doldurdu moralım o kadar bozulmuştu ki...
en son görüşe gittiğimde öğrendim ki barın sahibinin hasımları gelmiş silahla basmışlar buda patronu koruyacam dıye guvenlık oldugu ıcın sılah patlamıs..karşı taraf sonra şikayetını geri çekmiş..eski işinden başına gelmiş bunlar ,bende normal karşıladım bar zaten sıkıntılı ortam..avukatındanda öğrendım aynen böyle olmuş..
yalancı kayınvalıdeme ınandım o kadar üzüldüm ki aptal kadın şu durumda bile biizimle uğraşıyor![]()
İyi kaynana yoktur bunu bikere unut
Kimsegelinim ayrilmasin oglumdan demez ayrilsindaoglum bana baksin der onu gec bi kere
Ewde otrup canin sikiliyosa kendine hobi bul kurslara katil derneklere uye ol
Aliswerise cik bi araba al gez...
Kendine bi hayat yarat o zaman esin ewe geldginde sende yorgun olacaksin ve c
Dir dir etmiceksin..
Ama cekilmez durumdaysa artik hayat bu dediklerimde seni kurtarmazsa iyi dusun esin suan yok ne hissediosn ozluyomusun rahatmiain...
Sucunu su yuzden sordum kotu bisimi kotu bi insanmi die ona gore bosan diyebilirdim ama isi geregi bi suc onemsiz...
evet canım öyle doğru yazmışsın ki kaynanın tek derdi bu,haa bana diyor ki oğlum cıksın aynı evde yaşayacağız ona göre dıyor evlerı bırlestırecegız..ooff offf bu kadın düzelmez..
eşime gelıncede içinde Allah korkusu var ,duygusal türk filmlerine bile ağlıyor
bir zamanlar o dediklerini yapıyordum eşim arabamıda almıştı arkadaş cevremde vardı,ama o cadoloz kaynana verdi gazı verdi gazı,yaşadığımız yer kücük bıryer oğlum herkesin dilinemi düşücen gelin hep geziyor orda burda tamam gelıne güvenıyoz ama etraf kötü çıkacaksa senınle cıksın
bu kadın öyle bır kadın ki kimse başedemez herşeye bır kulp buluyor benı düşünüyor ayağından
şuan evet özlüyorum özellıkle yanına gidince kalbim güm güm atıyor çok heyacanlanıyorum![]()
Esin cikinca aynen bu seklde anlat bana bi hayat ver ve bana guven annene kulak asma eger boyle yaparsan senle sonsuza kadar yasarim ama nefes alamazsam olurum falan se baglama yap yani kandir erkekler cok kolay
Annesine soylemesin ve sakin ayni ewe cikma mahvolursun bi seklde esini kandir
bu hesabı üc arkadas kullanıyoruz girip konu acıyoruz takıldıgımız zaman,o ben değilim arkadasımın cocugumaasallah
1 yaşına basacak konum dağılmasın
evet benım konuma yorum alayım![]()
evet haklısın keşke olmasa bunlar ,keşkeeee,,kayınvalıdem bır adım atsa on adım gıdeceğım ama hep bi istememezlık cekememezlık dul görumcem yüzüme sizin mutlu olmanızı istemıyorum,ben dulum siz böyle güldükce benım gücüme gidiyor dedi![]()
annemlerın evınde rahatım çalışmama izin verıyorlar,bu kavgalardan onlarda cok üzüldü sen bilirsin kızım ister boşan ister devam et hayat senın,ama çocugunda yokken kararını ver ilerde dahada zorlaşır dıyorlar..
eşimle maddi sıkıntılar oluyor kredili birsürü birşeyler aldı onları ödemeye çalışıyor bu yüzden çok çalışıyor gece gündüz üstü başı çamur içinde geldiği bile oluyor sonra bak bırde senın gönlunu yapıyorum bu yorgunlukla sabah kadar oturuyorum sohbet edıyoruz vs.,bunların hepsi gelecek için diyor ama anasının üzerinde herşey mal mulk
ben aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu evlilik için çok çaresizim ,ilerisini düşünemıyorum..boşanmak yada boşanmamak bilmiyorum..
1- Egem ablada sormuş bir hesabı neden 3 kişi kullanıyorsunuz.
2-Eşiniz çalışmanız izin vermiyor ama siz annenizin evinde çalışıyorsanız bunu söylemiyorlarmı eşinize.
3-Birsürü olan kredi borcunuzu eşiniz ceza evinde çok çalışarakmı ödüyor.
4-Adam 18 ay ceza evine girdi,sizde annenizin evindesiniz ama eviniz duruyor,kirasını kim ödüyor ve kaynananın niyeti madem evleri birleştirmek şimdi birleştirmek daha mantıklı değilmi?
Bu yazdıklarım bana çok tutarsız geldi açıkçası..
Ek olarak 37 yaşına gelmiş bir adam annesinin dolduruşuyla sizi dövüyorsa,bu kayınvalidenin cadaloz olduğunu değil,eşinizin karaktersiz olduğunu gösterir.
Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz birini bıcakladığı icin cezaevine girmişti. Sıkılmaktan/işe girememekten/görümceden/kayınvalideden ziyade daha önemli problemleriniz var.