Eşimle buyuk sorun yasıyorum ne yapacagımı sasırdım

antalya1975

CANIM OĞLUŞUM
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
17
0
86
49
Antalya
evın ıcerısınde olan sorun cok husursuz ve mutsuz edıyor ınsanı her yolu denedım kavga-suskunluk-konusma-kadılıgımı bıle kullandım olmuadı.... fıkır catısması yasıyoruz cogu zaman ben devlet memuruyum cok duzenlı hayatım var esımın ıse ıs hayatı berbat sankı aynı evın ıcınde ayrı 2 hayat var. hırs mı gurur mu yapıo bılmıyorum kendınıde benıde cok yıpratıyo eve gelmemeye basladı 4-5 gun aynı sehırde gelmıyo eve sebep olarak ıs kovalıyorum para ayarlamaya calısıyorum dıyo bosanmaya gıdıyor yolumuz 3 yasında oglum var nasıl davranacagımı bılmıyorum evde yok kı sureklı dusunmekten yoruldum

fikir çatışması derken nasıl yani

bazen çiftler evlendikten sonra farklı hayat görüşlerine doğru gelişip değişmeye başlıyorlar

bu durum, elde dışardan bakınca görünür bi sebep olmasada mutsuz huzursuz evlilikleri getiriyo, öyle bişey mi

aynen öyle bana göre cevresı özgur takılan evlı tıpler evden uzaklastı ama bu duruma ısım var, iş için gidiyorum, iş için gelemedım sürekli böyle konusunca saygısızsın sen bagırıp kavga edıyosun ben ekmek davasındayım dıyo

Bu tür anlaşmazlıkları çözümlemek kadınlığını kullanmamakla,inatla vs. ile olmaz.

Bu tarz hareketlerle işi daha ciddi bir çıkmaza sokarsınız sadece.

Ciddi bir iletişim sorunu yaşıyorsunuz, temelde olan en büyük sorun bu gibi gözüküyor.

Size önerim bir an önce iyi bir evlilik danışmanına başvurmanız...

İlişkinizi yönlendirmek açısından daha sağlıklı bir adım olacaktır.

Son düzenleme:
evın ıcerısınde olan sorun cok husursuz ve mutsuz edıyor ınsanı her yolu denedım kavga-suskunluk-konusma-kadılıgımı bıle kullandım olmuadı.... fıkır catısması yasıyoruz cogu zaman ben devlet memuruyum cok duzenlı hayatım var esımın ıse ıs hayatı berbat sankı aynı evın ıcınde ayrı 2 hayat var. hırs mı gurur mu yapıo bılmıyorum kendınıde benıde cok yıpratıyo eve gelmemeye basladı 4-5 gun aynı sehırde gelmıyo eve sebep olarak ıs kovalıyorum para ayarlamaya calısıyorum dıyo bosanmaya gıdıyor yolumuz 3 yasında oglum var nasıl davranacagımı bılmıyorum evde yok kı sureklı dusunmekten yoruldum

oncelikle gecmis olsun, hayatta her sey olucagina varir. ama onemli olan senin ne istediyin eyer hala esini seviyorsan ve birlikteliyinizin yuruyeceyine bir az gayret edilmesinin gerekliliyine inaniyorsan o zaman onu sevdiyini ve onunla mutlu oldugun gunleri cok ozlediyini ona bir sekilde ilet, ya mesaj cek, ya gitdiyi yerlere git bir yolunu bul konus, onun sana donmesini bekleme sen git bunu qurur meselesi yapma. belki de dediyin gibi farkli is hayatinizi kiskaniyor ola bilir. bazi insanlarin tepkileri farklidir. erkekler kadinlar kadar olmasa bile bazi konularda asiri hassasdirlar. bu onlarin dogalarindan geliyor.
ustelik cocugunuz var. bence ona kavgasiz falan ne yapmak istediyini sor bir cay bahcesinde kafede parkda falan bulusun ve sakin kafayla konusun. inan sonucunun ne olucagini bilmiyorum ama cok faydasi olucak. eyer yapmazsan kafan allak bullak o da sen de yalnis kararlar alicaksiniz. ben de evliyim ailenin nasil korunulmasi gerektiyini hep arastiririm. tum aile danismanlari evin disinda oturulup sakince konusmanin tek cozum yolu oldugunu soylerler. sana ve esine sabir diliyorum. sakin ama sakin dusunduklerini ve duygularini ondan saklama... umarim yardimci ola bildim.

aynen öyle bana göre cevresı özgur takılan evlı tıpler evden uzaklastı ama bu duruma ısım var, iş için gidiyorum, iş için gelemedım sürekli böyle konusunca saygısızsın sen bagırıp kavga edıyosun ben ekmek davasındayım dıyo

ne iş yapıyor eşin canım, gerçekten seyehat gerektircek bi işi varsa bilemem

ama gözlemlediğim kadarıyla, işim var, zamanım yok gibi bahaneleri erkekler sık sık kullanıyor

evliliğinizden beklentilerini kavga ortamında değilde sakinken, suçlayıcı yargılayıcı eleştirici olmadan belirtmeyi denedin mi hiç

sen ne yaptığını düşünüyorsun eve gelmediği zamanlarda

suan aktıf bır ısı yok gece gelmedıgı zaman ne arkadasının ıs yerı var ona yardım edıyorum dıyo aklınıza gelen baska bır kadınsa evden nasıl cıktıysa oyle geliyor yanı kıyafet aynı 3-4 gıyılmıs halıyle yapmaz dıyemıyorum ama kendıne bakar bıraz cok kotu kırlı gelıyor... psıkolojısının bozuldugunu dusunuyorum ben....evde sorun var kavga bunu sebep gosterıyor paramda yok zaten cozum arıyorum dıyor. benım tek derdım para pul ıstemıyorum ısını yoluna koyarken eve gelsın 7 olu 11 olur ama gelsın vakıt ayırsın bana ve cocuga yok ama tek sordugum sorguladıgım neden gec gelıyosun yada neden gelmedın kavga burdan cıkıyo anlamıyosun cok konusuyosun dıyor sureklı

kumar gibi bir alışkanlığı olamaz değil mi, hani para kazanmaya çalışıyorum filan deyip de 3-4 gün gelmeyince aklıma takıldı .

Son düzenleme:
bende dusundum sordumda oyun oynanır ama zarar vererek oynamak sacma dıyo.. gelmemeyı cozemedım bana okadar ters kı aynı sehırde eve gelmeden gecırmek cok mutsuz edıyor bu derum benı 40 adam anlatamıyorum kı tabıkı normal degıl ama keyıf yapmıyorum bende ıstıyorum tv karsısında ayagımı uzatayım dıyor

Back
X