• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ciddi bi konuşma

Esiniz hakli. Dengeli olmali. Dedigi gibi bi hafta sizin diger hafta onun istedigi gibi gecsin. Cok ta makul bi sekilde belirtmis zaten

Normalde aldatilma durumunu nefretle elestiren arkadaslar bu konuda konu sahibi esiyle gece disari cikmiyor diye aldatilacaksin ve bunu hakediyorsun imalarinda bulunup duruyorlar. Ayıp size boyle birseye bahane gosterebildiginiz icin.
Cunku her ne kadar oo aldatildin bosan deseler de bilincaltinda erkegin aldatmasinin her zaman icin gecerli bahaneleri vardir gozuyle bakiliyor zannediyorum, erkektir nihayetinde fln. Toplumsal paradoksumuz bu degismez maalesef

Cunku her ne kadar oo aldatildin bosan deseler de bilincaltinda erkegin aldatmasinin her zaman icin gecerli bahaneleri vardir gozuyle bakiliyor zannediyorum, erkektir nihayetinde fln. Toplumsal paradoksumuz bu degismez maalesef
Kesinlikle. Okurken baskasi adina utanmak neymis onu yasattilar resmen. Neymis sen daha otur evinde yakinda bayan arkadas bulur onla gezermis. Diyecek soz bulamiyor insan.

bence eşiniz haklı. çünkü siz evlisiniz sonuçta ve herkesin eşi yanındayken sizin onu yalnız bırakmanız kendisini değersiz de hissettirebilir. sizin kendisiyle vakit geçirmek istemediğinizi de düşünebilir. sadece yalnızlıktan hoşlanan bi asosyal olduğunuzu da düşünebilir. bir sürü olumsuz seçenek var. yani ben sizin neden dışarı çıkmak istemediğinizi anlamadım. sonuçta dışarı çıkıp eğlenmek kötü bi şey değil, size de iyi gelir. eşiniz sizin gönlünüzü çok hoş tutmaya çalışıyor anlattığınıza göre. kendi ailesini bile bi kenara bırakmış sizin için. siz ona 1 gece eğlenmeyi çok görmeyin bence.

Bu konu bana hiiiç samimi gelmedi. Dert diye açılan bi konu ama altında şu yatıyor ; Bakin ne kadar iyi beni seven değer veren bensiz yapamayan bi kocam var bla bla bla

Kızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
Kusura bakma ama haklı ve de cidden çok samimi. Geceleri çıkmayı seviyor ama karısını da ısrarla istiyor. Sence de tatlı değil mi? Başka adam olsa, oh kafam rahat rahat gecelere akarım diye düşünürdü. Bence yanında ol, birlikte eğlenin. Bugünler geri gelmez :)

o çok sosyal dışarda eğlenmeyi tercih ediyor sen tam tersi evde oturmayı seviyorsun peki bu şekilde 8 yıl nasıl sürdürdünüz? sonuçta çıkarken de birbirinizin böyle olduğunu biliyordunuz

Hem esim bu kadar iyi olacak benden de tek istedigi olcak ben onu yapmiyorum diye de boyle tatli tatli uyarcak

Daha allah dan belami isterim heralde

Eşiniz çocuk olunca napcakmış acaba her hafta sonu eğlenmelere nasıl gidecekmiş.ben eşinizi haksız buldum , size saygı duymuyor.evde oturulcaksa beraber oturulur çıkılcaksa beraber çıkılır.senin eşin çocukta istemez...

Adam ne isterseniz yapıyor, sizi başına taç ediyor, siz haftada veya 2 haftada bir eğlenceye gitmek için fedakarlık yapamıyorsunuz. Tabii arada keyifsiz olup çıkmak istemediğiniz günler olabilir, ama bu adam köle değil, o kadar çalışıyor yoruluyor eğlenmek hakkı, ve ne güzel ki bunu eşiyle yapmak istiyor. Siz hala eşim haklı mı diyorsunuz. Evlilik böyle bir şey değil, bence siz boşanın adam kurtulsun.

Back
X