- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Hayır birde çocuklara kendi bakamıyormuş ama annelik adına kitap yazmış
Hayır birde çocuklara anladık bakmak kolay değildir o zorlukta YouTube instagramla uğraşmakta ne biliyim saçma ama annesi bakıyor adamda normal olarak uzak duruyor bi sene ne demek ya kv olsa 2 ayda evden kovulur adam iyi sabretmişHayır birde çocuklara kendi bakamıyormuş ama annelik adına kitap yazmış
Benim gibi çocuğu olsa ümüğünü sıkacaküstelik sabır hakkında yazması da ayrı bi ironi geldi burdaki cevaplarını gördükten sonra..
Eşi için telefonla ilgileniyor sürekli demiş ne yapsın adam karısıda insta fenomeni sonuçtaHayır birde çocuklara anladık bakmak kolay değildir o zorlukta YouTube instagramla uğraşmakta ne biliyim saçma ama annesi bakıyor adamda normal olarak uzak duruyor bi sene ne demek ya kv olsa 2 ayda evden kovulur adam iyi sabretmiş
Benim gibi çocuğu olsa ümüğünü sıkacak
Zaten benide yerdi burda farkettiyseniz işimi gücümü bilmediği profilimi hepsine yorum yaptıkadın reklam yapmak için sayfasına boy boy fotoğraflarını koyduğu kocasını harcadı burda,
valla çiğ çiğ yerdi sanırım sizi de
Boğazında kalırızkadın reklam yapmak için sayfasına boy boy fotoğraflarını koyduğu kocasını harcadı burda,
valla çiğ çiğ yerdi sanırım sizi de
Ben hazımsızlık bile yaparımBoğazında kalırız
Olmadı bir damar yolu açarsınBen hazımsızlık bile yaparım
Herkese benden damar yoluOlmadı bir damar yolu açarsın
Reklam falan degildir niyeti ya. Eski konularina bir goz gezdirdim. Resmen eltisinin esine asik oldugunu falan dusunmus konularinda.Herkese benden damar yolu
Eski konularda baya heyecanlı desenizeReklam falan degildir niyeti ya. Eski konularina bir goz gezdirdim. Resmen eltisinin esine asik oldugunu falan dusunmus konularinda.
Insan kendi ipini kendisi nasil ceker? Bu konuyla gormus olduk. Allah vere de kocasinin ailesinden biri gormese
Dip not: 2 cumleyi bir araya getirebilen herkes kitap yaziyor. Edebiyat yerlerde yani
Inanilmaz heyecanli hem deEski konularda baya heyecanlı desenize
Konu annesi yarın gelir hepimize haddimizi bildirir gülmeyin tabikiInanilmaz heyecanli hem de
Ay neyse gülmeyim
Sabir ile ilgili kitap yazan birisi asla cocuklarina bakamiyormus. Ben de buna hayret ettim.Konu annesi yarın gelir hepimize haddimizi bildirir gülmeyin tabiki
Atalarimizin bir sözü var .. cesareti diye bilir misin ?Sabir ile ilgili kitap yazan birisi asla cocuklarina bakamiyormus. Ben de buna hayret ettim.
Bakamayabilir. Yorulabilir. Yetisemeyebilir. Ben bazen bir tane cocuguma yetisemiyorum.
Ama kitap yazip cumle aleme sabir ve cocuk yetistirme hakkinda ahkam kesemem yani
Bu buyuk cesaret helal olsun
Bilmem mii ?Atalarimizin bir sözü var .. cesareti diye bilir misin ?
Açar yarın obur günBilmem mii ?
Yazik oldu valla ifsa etti kendini. Hesabini gizlemis ama nereye kadar yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?