- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Benimde profilim ifşa olduda benimmi haberim yokAllahım şu lafa bak şu lafa benim takipçim sana dert olmuş sanki . Ben haysiyetli ve gururlu bir insanım. . Kendinle karıştırma istersen
Görsem kaldırırdım sus artık boş konuşmaBenimde profilim ifşa olduda benimmi haberim yokbanane sizin takipcinizden yalandan 20k takipciniz var gerçek olanlarda saçma sapan yorum yapmış sizde kaldirmamissiniz. Populer olmak ne zor
YouTube SAN bahşediyorsun kusura bakmayın ama aktıf olarak kullanamıyorum . Takipçi fazla olur dert abone az olur dert sağlıksız empatiler sağlıksız diyaloglar sizinle normal arkadaşlık bile yapılmazİşte bu yüzden 5 aboneye layık görülüyorsunuz!!!! deyip, Demet Akalın gibi bir cevap verip tekrar kaçıyorum. Anlayan anladı.
Ben gormediginize inanmıyorum. Konuşacağım ayrıca sizemi soracağım bu uslupla nasıl kitap yazdiniz ayrica?Görsem kaldırırdım sus artık boş konuşma
Konu sahibi ifsa etti kendiniKonu silinmis mi??
Sizin iftiranıza karşı bu üslup sizi fazlasıyla karşılar hemşirecikcikBen gormediginize inanmıyorum. Konuşacağım ayrıca sizemi soracağım bu uslupla nasıl kitap yazdiniz ayrica?
Ben olanı söyledim neresi ıftira gerçek yüzünüz ortaya çıktı diyemi sinirlendinizSizin iftiranıza karşı bu üslup sizi fazlasıyla karşılar hemşirecikcik
Ah hemşiremBen olanı söyledim neresi ıftira gerçek yüzünüz ortaya çıktı diyemi sinirlendiniz
Bende çocuklarınız ve kitabınızı bir şey sanıp alacaklar için üzülüyorumAh hemşirem ☺ Damar yolu açarken bu kafada olma ne olur ? İnsanlar adına üzüldüm bak şimdi
DevamBende çocuklarınız ve kitabınızı bir şey sanıp alacaklar için üzülüyorum
Konuştukça batiyorsunuz daha çok ifşa ediyorsunuz kendinizi farkında mısınız?Ah hemşirem ☺ Damar yolu açarken bu kafada olma ne olur ? İnsanlar adına üzüldüm bak şimdi
Ağzına sağlıkYüksek lisans yapan yazar birinin "Kocamda muska mı var" demesini anlayamıyorum. Demek ki eğitim herşey değilmiş.
Önüne gelen kitap yazıyor zaten yadırgamıyorum. Kelin ilacı olsa anladınız sizYüksek lisans yapan yazar birinin "Kocamda muska mı var" demesini anlayamıyorum. Demek ki eğitim herşey değilmiş.
Hayır birde çocuklara kendi bakamıyormuş ama annelik adına kitap yazmışÖnüne gelen kitap yazıyor zaten yadırgamıyorum. Kelin ilacı olsa anladınız siz
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?