- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.957
- 598
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Annesi yanlarında kalıyormuşAyrıca profilinizi inceledim de ikiztoslar takipçi kazanma takipleselimden başka birşey pek goremedim ben
Anlayamadim da 3 cocuk bunca sorun arasında insta yo.tube çekimleri nasil ilerliyor merak etmedim değil
Evet öyleymiş ama ne biliyim değişik geldi bu konu bana aile hayati açık bir sosyal medyada kitabım var diyor ve en ozel konuyu buraya acıyor bakin herkes buldu anında profilini ama ilginç bir şekilde takipçi için uğraşıyor hee resmin altına gt takipçi vb yazilar var cok değişikAnnesi yanlarında kalıyormuş
Anlayamadigim o kadar çok şey varki hiçbirinin cevabı yokEvet öyleymiş ama ne biliyim değişik geldi bu konu bana aile hayati açık bir sosyal medyada kitabım var diyor ve en ozel konuyu buraya acıyor bakin herkes buldu anında profilini ama ilginç bir şekilde takipçi için uğraşıyor hee resmin altına gt takipçi vb yazilar var cok değişik
Gece gece Allah iyiliğini versin emi haykırdım adamcağız bu deli yine niye kendi kendine gülüyor diye bakakaldiHanımefendi foto paylaşımlarınızın birinin altında "morobo honımofondo çok porom vor tonoşolom mo" diyen bir azman var. Prensesim demiş bir de size. Hayır yani görmediyseniz kocanız yorumu görüp şaapmasın sonra. Ortalık çok bozuldu üç çocuk anasının fotoğrafına bile pis pis şeyler yazıyorlar. Ben uyarayım dedim, görmemişseniz demek.
Çok güldüm yaHanımefendi foto paylaşımlarınızın birinin altında "morobo honımofondo çok porom vor tonoşolom mo" diyen bir azman var. Prensesim demiş bir de size. Hayır yani görmediyseniz kocanız yorumu görüp şaapmasın sonra. Ortalık çok bozuldu üç çocuk anasının fotoğrafına bile pis pis şeyler yazıyorlar. Ben uyarayım dedim, görmemişseniz demek.
Dikkat etmedim . Ama hesap gizlediğim için o azmanla siz göremeyeceksiniz kusura bakmayınHanımefendi foto paylaşımlarınızın birinin altında "morobo honımofondo çok porom vor tonoşolom mo" diyen bir azman var. Prensesim demiş bir de size. Hayır yani görmediyseniz kocanız yorumu görüp şaapmasın sonra. Ortalık çok bozuldu üç çocuk anasının fotoğrafına bile pis pis şeyler yazıyorlar. Ben uyarayım dedim, görmemişseniz demek.
O yorumlar tee ne zaman yazilmis birdeHanımefendi foto paylaşımlarınızın birinin altında "morobo honımofondo çok porom vor tonoşolom mo" diyen bir azman var. Prensesim demiş bir de size. Hayır yani görmediyseniz kocanız yorumu görüp şaapmasın sonra. Ortalık çok bozuldu üç çocuk anasının fotoğrafına bile pis pis şeyler yazıyorlar. Ben uyarayım dedim, görmemişseniz demek.
Eminim görmemişsinizdirBen bile görmemişim siz nasıl birşeysiniz? Düşman gibi birseysiniz ben bu konuya bakmıyorum artık kendiniz devam edin
Siz kafayı yemişsinizEminim görmemişsinizdir
Sen kendinde bu haddi nerden buluyorsun ? HadsizEminim görmemişsinizdir
Doğruları söyledimSen kendinde bu haddi nerden buluyorsun ? Hadsiz
Ne doğrusu ? Bu insanlar nasıl insan ya? Kendinize gelin kendinize . Klavyede tanımadığınız insana gösterilen tepkiye bak ? Allah sizi ıslah etsinDoğruları söyledim
Amin sizide etsin de takipçi kasacağım diye tacize göz yummayınNe doğrusu ? Bu insanlar nasıl insan ya? Kendinize gelin kendinize . Klavyede tanımadığınız insana gösterilen tepkiye bak ? Allah sizi ıslah etsin
Ben bile görmemişim siz nasıl birşeysiniz? Düşman gibi birseysiniz ben bu konuya bakmıyorum artık kendiniz devam edin
Allahım şu lafa bak şu lafa benim takipçim sana dert olmuş sanki . Ben haysiyetli ve gururlu bir insanım. . Kendinle karıştırma istersenAmin sizide etsin de takipçi kasacağım diye tacize göz yummayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?