Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

anladığım kadarıyla kavgaların dozu artıyor ve sizi hırpalamaya başlıyor. başta kesinlikle söylemem gerekir ki size zarar veren biri, kötü ve zorba biridir. kendinize saygınız için seks yapmama dışında başka bir çözüm bulmanız. Bir sonraki kavganızda, 'hımmm şimdi vurduğum zaman bana vermeyecek!' diye düşüneceğini zannetmeyin. Seks ilişkide ödül ya da ceza değildir. Bu ilişkinizi daha çıkmaza sokar.
Sorunu kaynağından çözmeniz gerekli. kavgalarınızın nedeni nedir, nasıl başlıyor, sizin tavrınız nasıl, hangi durumlarda çileden çıkıyor ve çıkıyorsunuz. Önce bunlara bir çözüm bulun. Madem ne olursa olsun seviyorsunuz o zaman sorunu çözmeyi deneyin.

Psikolojik tedavi daha etkili olur.ona İkna edemez misin?
Böyle olursa değişmiş gibi yapıp ilk sevişmede çocuk sahibi olayım diye düşünür belki.

Şiddet görüyorsun ve seviyorsun. .
Tezatlık var bu durumda . .

aldatsa kaç yazar?

bence boşanın.

O hoo bu adam sana zorla da sahip olur zaten.... ama şunu da söylemeden geçemicem sen onunla sevişsende sevişmesende bu adam seni aldatır .. çünkü sana saygısı yok sevgiside olduğu şüpheli... sen hazırlıklı ol bence bir aldatıldım konusu açmaya

ayrıca bir not ... dayağı hiç bir kadın haketmez diyenlere kadın ilk dayaği haketmez ilk dayaktan sonra affedip yola devam edince sonrasında gelen her dayaği hak eder diyorum ve susyorum

bu karakterde bi adamsa kesin aldatır sonrasında da sen suçlusun sen ihtiyacımı gidermedin bende ihtiyacımı başkasından aldım der.

Cinsellik ne ara ödül/ ceza sistemine dönüştü?
Siz birini cinsellikle terbiye edebileceğinize inanıyor musunuz? Sadece bir süreliğine geciktirirsiniz. Çünkü tekrar edilmeyen davranışlar unutulur ödül ceza sisteminde. Uyarıcı yani sizin birlikte olmama kararınız ortadan kalkınca, adam sizi dövmeye devam edecektir.
Siz sadece bir davranışı ortadan kaldırmak istiyorsunuz, fakat bundan daha önemlisi bu değil burada. Bu davranışı yapmış olması ve de nedenleri. Nedeni belli işte, kişiliği bozuk. Dövmek de telafisi olabilecek bir şey değildir.
Bu durumda en mantıklısı boşamaktır.
Ek olarak bir süre birlikte olamadı diye, aldatabilecek potansiyeli olan biriyle evli kalmak da bile bile lades demenin dik alasıdır.

Seviyorsan sesini cikarma aynen devam edin sonucta seviyosun oda seni cok seviyor sevdigi icinde aiddet uyguluyor cok bambaska sevginiz varmis

Cinsellile terbiye edemezssin.
Seni hirpaladigi an git darp raporu al sikayet et ceksinler bir karakola!!!
Kimse hic bir canliya el kaldiramaz kaldirmamali.
Sokakta herhangi bir kediyi kopegi tekmeleyen gorsek ortaligi ayaga kaldiriyoruz.siz bir es siniz,insansiniz bu nasil bir saldirganliktir nasil vurabilir bu ne curret.

Tamam diyelimki iyi bir fikir..
Peki ne zamana kadar?
Sana söz verip yeniden hırpalayana kadar mı?

Gerçekten üzülüyorum bazı hemcinslerimin haline.. Şiddet görüyorsun be arkadaşım, bulduğun çözüm bu mudur?
Seviyorsan ve sevildiğine inanıyorsan (ki burdan öyle gözükmüyor) bir terapiste gidin, öfke kontrolü öğrensin.

Bizim sevgimiz pamuk ipliğine mi bağlı ben anlamadımki. Kocama olan sevgimi sorgulayacam bdv okurken.Ufacık bir söz söylese kırılıyorum, dayak yesem "seviyorum" diye haykıramam herhalde, sevgi mi kalır Allah aşkınaaa

Yazıktır günahtır nedir bu vicdansızlık. Nasıl oluyorda kendisinden daha zayıf birini hırpalayabilir bi insan. Gerçekten çok kırıcı. Örneğin yazsanızki kavga ettik beni dövdü tokat attı vurdu falan deseniz yine şiddete karşıyım tepkisi vericektim ama biyandan eşinizin sinirsel problemi olduğunuda düşünürdüm affedilmez olsada bi anlık gaflet birkaç defa olursa alışkanlık haline getirmiş diyecektim. Ancak hırpalamanın artı bir üzücü yanı var dövmek sinirlerine hakim olamamak öfke komtrolünün bulunmaması ancak hırpalamak başka. Çünkü vurmuyor yani kendini komtrol edebiliyor aslında ama yapmıyor..asıl kırıcı olan yanıda burda başlıyor işte. Nasıl kıyıyor? O mu büyüttü sizi o mu yetiştirdi ne hakkı var diyorum içiöden.Allah eşinize merhamet versin. Üstelik rahatsızmışsınız gerçekten anlayamıorum.
Bu uzak durma işi maalesef işe yaramıyor aksine daha sinirli oluyorlar gördüğüm bu etrafımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…