Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

Kesinlikle çocuk yapmayın.
Seviyorsanız terapiste gidin yoksa ayrılın.
Aldatmaya gelene kadar...

Sizi hırpalıyor ve siz buna çözüm olarak cinselliği mi kullanıyorsunuz?

Bu caydırma politikasındansa daha köklü bir çözüm bulmanızı tavsiye ederim, boşanıp kurtulmak gibi.

Bence sevismezsen aldatır.

Aldattığını da kuma getirmeye kalkarsa karışmayız

Tecavuz kacinilmazsa zevk almayi bileceksin o zaman simdi hirpalayan adam ilerde hastanelik eder cocuk oluncada oh misss bu seferde cocugumun psikolojisi bozuldu fln yazarsin sakin bosanma bulmussun boyle adami

Smdi burda " cinsellikle cezalandirma" diyenler olucak ama hiiiiccc takmam onlari. Boyle bi adamla konusmam bile, birak sevismeyi.

Bu neyin kafası ya !!! Şu dayak yiyen şikayet eden ama kocalarını seven kadınlar ne kafası bu bana bi söyleyiverin.

Dayak yemeyi seviyo kadın belki, neyse yakında uçan tekmede gelir sevgi katlanır vuhuuu

Cezaya bak yahu şimdiki erkekler ölüp bitmiyor zaten seks diye bırakın bu işleri ama seviyorsan o başka sana iyi dayak yemeler ay pardon mutluluklar

Cezaya bak yahu şimdiki erkekler ölüp bitmiyor zaten seks diye bırakın bu işleri ama seviyorsan o başka sana iyi dayak yemeler ay pardon mutluluklar

Cok dayak atmiyomus bibiii
Azicik ucundan silkeliyomus
Birazcik hirpaliyomus
Uff olup geciyomus
Ama ya aldatirsa

Birazcik hirpaliyomus
Uff olup geciyomus
Ama ya aldatirsa
Kadın haklı ama siz kıskanıyorsunuz kocası o döverde severde kiskanç
Geçen kızdım kocama beni hiç dövmüyorsun yoksa sevmiyormusun diye

Birazcik hirpaliyomus
Uff olup geciyomus
Ama ya aldatirsa

Kadın haklı ama siz kıskanıyorsunuz kocası o döverde severde kiskanç
Geçen kızdım kocama beni hiç dövmüyorsun yoksa sevmiyormusun diye

Yine benzer bir konu yine üçümüz bir arada bu gecenin sonunda valizler elimizde aynı koğuşa atılmasak bari mune uyumuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…