zSohbet konusu acalim
Kocasi hirpalamis
Ama cik siviyirmis o yuzden olmaz diyememis
Kocam hem dover hem sever banyosu
Sen anlamazsin
Ben hamileyim ya unuttum tabi böyle şeyleri ah ah nerde o eski dayaklar şimdi rüzgarı değmiyor adamın
Seni hırpalayan sana böcekmissin gibi davranan birini seviyorsun??Sevıyorum cunkı
Yok artık, dayak yemek içten içe hoşunuza mı gidiyor? Yönteme gel abi ya... Boşa gitsin, biraz kendinize saygınız olsun hanımlar...Ya bosan diyenlere bakma sen canım i adama aşıksın veya seviyorsun boşanırsan bugün yasadigin acının kaç katini yaşarsın neyse bence cinselliğe dur demek olayları dahada büyütür çünkü ikinizde daha çok stresli olursunuz 1 hafta çok uzun bir süre boyle yapma su şekilde yapabilir sin o seni hirpaladiginda hic direnme kendini ona bırak tepkisiz kal ko tamamen sen hakli ol sonra 3 gün boyunca asla konuşma dayanabilirsen 3. Günün sonunda seni öperse karşılık verirsin ama 3 gün içinde öperse konusmadan tiksiniyormus gibi yap kafani salla duvar gibi ol ben böyle bir yöntem buldum
Ya bosan diyenlere bakma sen canım i adama aşıksın veya seviyorsun boşanırsan bugün yasadigin acının kaç katini yaşarsın neyse bence cinselliğe dur demek olayları dahada büyütür çünkü ikinizde daha çok stresli olursunuz 1 hafta çok uzun bir süre boyle yapma su şekilde yapabilir sin o seni hirpaladiginda hic direnme kendini ona bırak tepkisiz kal ko tamamen sen hakli ol sonra 3 gün boyunca asla konuşma dayanabilirsen 3. Günün sonunda seni öperse karşılık verirsin ama 3 gün içinde öperse konusmadan tiksiniyormus gibi yap kafani salla duvar gibi ol ben böyle bir yöntem buldum
Vay beee taktiğe gelllYa bosan diyenlere bakma sen canım i adama aşıksın veya seviyorsun boşanırsan bugün yasadigin acının kaç katini yaşarsın neyse bence cinselliğe dur demek olayları dahada büyütür çünkü ikinizde daha çok stresli olursunuz 1 hafta çok uzun bir süre boyle yapma su şekilde yapabilir sin o seni hirpaladiginda hic direnme kendini ona bırak tepkisiz kal ko tamamen sen hakli ol sonra 3 gün boyunca asla konuşma dayanabilirsen 3. Günün sonunda seni öperse karşılık verirsin ama 3 gün içinde öperse konusmadan tiksiniyormus gibi yap kafani salla duvar gibi ol ben böyle bir yöntem buldum
Gerçekten dünyanın en yüce en derin aşkını yaşıyorsunuz (!)Sevıyorum cunkı
Tabi çok dayak yemek beyne zarar veriyordur elbet.Ya bosan diyenlere bakma sen canım i adama aşıksın veya seviyorsun boşanırsan bugün yasadigin acının kaç katini yaşarsın neyse bence cinselliğe dur demek olayları dahada büyütür çünkü ikinizde daha çok stresli olursunuz 1 hafta çok uzun bir süre boyle yapma su şekilde yapabilir sin o seni hirpaladiginda hic direnme kendini ona bırak tepkisiz kal ko tamamen sen hakli ol sonra 3 gün boyunca asla konuşma dayanabilirsen 3. Günün sonunda seni öperse karşılık verirsin ama 3 gün içinde öperse konusmadan tiksiniyormus gibi yap kafani salla duvar gibi ol ben böyle bir yöntem buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?