Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

Bizim burda baz aldığımız tek sorun sizin hirpalanmaniz. Gerisi önemli degil.

Ya bosan diyenlere bakma sen canım i adama aşıksın veya seviyorsun boşanırsan bugün yasadigin acının kaç katini yaşarsın neyse bence cinselliğe dur demek olayları dahada büyütür çünkü ikinizde daha çok stresli olursunuz 1 hafta çok uzun bir süre boyle yapma su şekilde yapabilir sin o seni hirpaladiginda hic direnme kendini ona bırak tepkisiz kal ko tamamen sen hakli ol sonra 3 gün boyunca asla konuşma dayanabilirsen 3. Günün sonunda seni öperse karşılık verirsin ama 3 gün içinde öperse konusmadan tiksiniyormus gibi yap kafani salla duvar gibi ol ben böyle bir yöntem buldum

Seni itip kakan yarın dövecek bir adamla sevişmek istesen tuhaf olurdu zaten

Ayyy kızım anacığın babacığın seni dayak yiyesin diye mi getirdi bu dünyaya, ah saf kızım, ah kör kızım

Yok artık, dayak yemek içten içe hoşunuza mı gidiyor? Yönteme gel abi ya... Boşa gitsin, biraz kendinize saygınız olsun hanımlar...

Hımm 2.günün akşamında öpmese ama ne bileyim tatli bir söz söylese olur mu, o zaman karşılık versin mi?

Dalga mı geçiyorsunuz allahaskina, saka değil mi bu?? Kadına karşı şiddet konusunda çok amaa çok hassas olduğum için espriyi anlamamış olabilirim. Ama eğer ciddiyseniz lütfen kendi yaptığınız bir hatayı cok iyi bir şeymiş gibi tavsiye etmeyin. Hep söylerim dört duvar ardında ne yaşandığını bilemeyiz.Bazen hayat bizi istemedigimiz şeyler yaşamaya mecbur bırakabilir. Şiddet vardır, ama ayrilamazsiniz şartlar müsaade etmez, eyvallah. Ama şiddetin her türlüsünün insan onurunu zedeleyici bir şey olduğunu bilin. Lütfen şiddeti NORMALLEŞTİRMEYİN!!! Sizi analarıniz adamın birisinden dayak yiyin diye doğurmadı. Kendinize saygınızı yitirmeyin.

dilerim en kisa,zamanda aklinizi basiniza toplarsiniz. Ne diyeyim...

şu erkek kıtlığında bir tane kapıp kocan yapmışsın tabi ki dövse de sövse de ayrılmayacaksın.
yalnız bu erkeklerin bir defosu var, aldatmak.
bunlar sadece evinin işini görsün diye evlenir. sonra hem evdekiyle hem dışarıdakilerle gününü gün eder.
bir tanıdığın telefonunda karısı "iç işleri müdürü" diye kayıtlı. aynı sizin gibi şiddet var, seviyorum ayrılamam diyor kadın. adam birçok kez boynuzladı. ama hala seviyormuş.

Kocan senden kuvvetli ama sen de tamamen güçsüz sayılmazsın ki. Yani o sana vurdu diyelim evet belki sen de onun sana vurduğu gibi vuramazsın ama tırnakların vardır herhalde, sen de ona vur ne biliyim elini tırmala vurursa yüzünü tırmala, saçını çek bi şey yap ama tepkisiz kalma. Bilsin ki sana vurduğunda karşılık veriyosun ve döverse ciddi rezillik çıkacak onu göze alabiliyosa yapsın. Benim şahsi görüşüm erkek seksle terbiye edilmez o bi ceza yöntemi olmamalı ayrıca kendini de cezalandırıyosun niye? Kavganı güzel güzel et burnundan getir gerekirse görünen yerine iz bırak ama akşama da seksini yap.

Vay beee taktiğe gelll

Ben kocamla hiç bagris cagris kavga etmedim oda bende etmem. Zaten tartisma basladimi azicik birsey dese agkamaya baskiyorum otomatikmen. En ufak darginligimda bile yuzunu gormek istemiyorum ki 1 yil boyunca beni itip kaksa birak hala seviyorum demeyi nefret eder hale gelirdim. Dayanamazdim 1 yil.
Basil bir akil verebilirizki ? Cinsel ceza bir yere kadar. Nekadar oyle devam edebilirsin ki? Hem sade ona degil kendinede ceza vermis oluyorsun. Tek tarafli bir ihtiyac degil o. Baska turlu tepki vermen gerek. Mesela boyle devam edersen itip kakacak beni bulamicaksin yakinda gibi en azindan blof yap.
Ama zaten cocuk dusunme. O ortamda buyumek zorunda kalacak cocuga yazik.

Tabi çok dayak yemek beyne zarar veriyordur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…