- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Tatlım eşimle hirpalastigim dönemler de bende onu hirpaladigim için sorun görmedim elbette kotu şeyler fakat yaşanıyor ve su anda ara-sira ses yukseltsede eğer sabırlı olursam 1 dk sonra gelip öpüp özür diliyor ve ben bu adama çok aşığım aynen oda bana buyuzden zaten vahsilesti iliskimiz bazı dönemle rde sebebi ise bebek yüzünden birbirimizi ozlememiz siz evlimisiniz peki onu merak ettim
Boşa gitsin lafa bak oldu tatlım başkata 10 günde 9 gün mutlu 1 gün mutsuz ki o mutsuz olduğumuz günde onsuz geçen günden daha iyidir olan bir adamı neden boşayım birbimize deliler gibi aşıkken süprizler yaparken ten uyumumuz varken e birde dünyalar tatlısı evladıma aşık olan bir adamımı boşayım sizin kafa uçmuş ben eşimden 2 gün ayrı kalsam yasam sevincim gidiyor ..evlimisiniz ve yas kaç
Evli değilsin anlaşılan yasinida söylemedi yine gore yine uçmuşsun sen klasik laflar ediyorsun ne ataerkili ya benim esim yemek temizlik her türlü şunu yapıyor benden daha iyi yapıyor kendisi bana öğretti sen hayal alemindesin evlendiğin takdirde mutsuz olursun sen deyim ben sana boyle bir hayat yok .. hep mutluluk olsa hayat zaten cennet olurdu..ama en mutlu olduğum yerde esimin yanıYaşımla ne alakası var bu durumun? Yahu sadece 1 senelik bir evlilik! Canım cicim aylarında olması gereken bir karı koca ve kadın dayak yiyor? Bak bak sende hırpalıyormuşsun aynı şey mi? Aşk aşk deyip durmayın allah aşkına, kuru aşk karında doyurmuyor Saadet'te getirmiyor!
İşte bu kafa yapısındaki kadınlar yüzünden toplumumuz bu halde!! Suçlusunuz sizde en az kocanız kadar! Onu savunduğunuz için...
Kocamdır erimdir ister sever ister döver mantığı bu! Suçlusunuz siz çünkü sizde sizin gibi kız çocukları yetiştireceksiniz...
Erkek egemen ataerkil topluma çanak tutan, kendi öz gururunu ve öz saygısını başkalarının ayakları altında ezdiren...Bile isteye hemde!
Bu mesele tamda ask meselesi tatlım aşık olmasa zaten boşanırdı çünkü aşkım gözü körIyi kardes hayirli olsun
Daha fazla sisirme ama
Bu konu ask mesk meselesi degil
Evli değilsin anlaşılan yasinida söylemedi yine gore yine uçmuşsun sen klasik laflar ediyorsun ne ataerkili ya benim esim yemek temizlik her türlü şunu yapıyor benden daha iyi yapıyor kendisi bana öğretti sen hayal alemindesin evlendiğin takdirde mutsuz olursun sen deyim ben sana boyle bir hayat yok .. hep mutluluk olsa hayat zaten cennet olurdu..ama en mutlu olduğum yerde esimin yanı
Kendi dayak yiyip oturan kadinlar genelde herkesin ileride fikrinin degisip dayak yemeyi normallestirecegini ve kabul edecegini dusunuyor, umuyor.Yahu yaşımla ne alakası var, bekar olmamla ne alakası var?Taktınız buna. Benim kafa yapım bu yönde, yaşım ilerleyince de değişmeyecek evlenince de.
Ama çok merak ettin söyleyeyim 26 yaşına bastım, hayatıma türlü türlü adamlar girdi ama asla ve asla zarar gördüğüm ortamda durmadım.Anacığım beni el oğlundan dayak yiyeyim diye doğurmadı.
Mecazi anlamda "kalbimi kıranın kafasını kırarım" bu kadar net!
Ben kadınım ve hiç bir erkek kadın olduğum için bana zarar verebilecek gücü kendinde göremez.
bundan daha mütiş bi cevab olamazdiCinki siviyirim
O zaman dayak o zaman renk
Bu mesele tamda ask meselesi tatlım aşık olmasa zaten boşanırdı çünkü aşkım gözü kör
+1Yaşımla ne alakası var bu durumun? Yahu sadece 1 senelik bir evlilik! Canım cicim aylarında olması gereken bir karı koca ve kadın dayak yiyor? Bak bak sende hırpalıyormuşsun aynı şey mi? Aşk aşk deyip durmayın allah aşkına, kuru aşk karında doyurmuyor Saadet'te getirmiyor!
İşte bu kafa yapısındaki kadınlar yüzünden toplumumuz bu halde!! Suçlusunuz sizde en az kocanız kadar! Onu savunduğunuz için...
Kocamdır erimdir ister sever ister döver mantığı bu! Suçlusunuz siz çünkü sizde sizin gibi kız çocukları yetiştireceksiniz...
Erkek egemen ataerkil topluma çanak tutan, kendi öz gururunu ve öz saygısını başkalarının ayakları altında ezdiren...Bile isteye hemde!
Tabi çok dayak yemek beyne zarar veriyordur elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?