Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

Hıhı o da karım benimle yatmıyor diye hidayete erip uysal naif koca olacak. Böyle bir adama bu şekilde yasak koyarsan şiddetin dozunu daha da arttırır. Ha bir de çocuk yap böyle adama hediye olsun. O masumu da böyle bir hayata ortak et. Dayak yeme çekme bu adamı diyecegim ama dinleyeceğini sanmam.

Yaşımla ne alakası var bu durumun? Yahu sadece 1 senelik bir evlilik! Canım cicim aylarında olması gereken bir karı koca ve kadın dayak yiyor? Bak bak sende hırpalıyormuşsun aynı şey mi? Aşk aşk deyip durmayın allah aşkına, kuru aşk karında doyurmuyor Saadet'te getirmiyor!
İşte bu kafa yapısındaki kadınlar yüzünden toplumumuz bu halde!! Suçlusunuz sizde en az kocanız kadar! Onu savunduğunuz için...

Kocamdır erimdir ister sever ister döver mantığı bu! Suçlusunuz siz çünkü sizde sizin gibi kız çocukları yetiştireceksiniz...
Erkek egemen ataerkil topluma çanak tutan, kendi öz gururunu ve öz saygısını başkalarının ayakları altında ezdiren...Bile isteye hemde!

El kaldiriyorsa aldatirda. Ben olsam evliligi surdurmezdim. Sonu belli bu filmin.

Evli değilsin anlaşılan yasinida söylemedi yine gore yine uçmuşsun sen klasik laflar ediyorsun ne ataerkili ya benim esim yemek temizlik her türlü şunu yapıyor benden daha iyi yapıyor kendisi bana öğretti sen hayal alemindesin evlendiğin takdirde mutsuz olursun sen deyim ben sana boyle bir hayat yok .. hep mutluluk olsa hayat zaten cennet olurdu..ama en mutlu olduğum yerde esimin yanı

bu adam seni kaybetmekten korkmuyor ki, dayak atıyor.
dayak atan biri aldatır da hatta yuksek ihtimal aldatıyordur da çünkü seni sevmiyor .
insan sevdiğine vuramaz. ee sevmediğine göre aldatırda. geçmiş olsun

Yahu yaşımla ne alakası var, bekar olmamla ne alakası var?Taktınız buna. Benim kafa yapım bu yönde, yaşım ilerleyince de değişmeyecek evlenince de.
Ama çok merak ettin söyleyeyim 26 yaşına bastım, hayatıma türlü türlü adamlar girdi ama asla ve asla zarar gördüğüm ortamda durmadım.Anacığım beni el oğlundan dayak yiyeyim diye doğurmadı.
Mecazi anlamda "kalbimi kıranın kafasını kırarım" bu kadar net!
Ben kadınım ve hiç bir erkek kadın olduğum için bana zarar verebilecek gücü kendinde göremez.

Kendi dayak yiyip oturan kadinlar genelde herkesin ileride fikrinin degisip dayak yemeyi normallestirecegini ve kabul edecegini dusunuyor, umuyor.

O yuzden yasiniz da evli olup olmadiginiz da onun icin onemli. Cunku yasiniz ilerleyip evlenirseniz fikriniz degisir. Diger bir deyisle "sizi de goruruz".

Belli ki öfke kontrolü saglayamiyor esiniz ve sonucunda sizi kaybetmedigini görünce devam ediyor her defasında.
Inanın bu hep böyle devam eder. Yıllar gecsede asla değişmeyecek. Hatta ilerleyecek bu durumu.
Sizi iyi olduğunuzda her şey güllük gülistanlık olur, sesiniz çıktığı anda yeniden şiddete başvurur.

Kesinlikle cinsel ceza hiçbir ise yaramaz, aksine bu özel zamanınızı kötü etiketliyeceksiniz. Bu yapışmış etiketi çıkarmakta imkansız.

Elbetteki böyle durumlarda yatağı bu şekilde paylaşmak doğru olmaz. Herşey unutmuş gibi. Ancak bu ceza / ödül sistemiyle olmaz.

Ya terapiye gidecek bu çirkin hali üstünden atacak ya da sizi kaybedeceğini bilecek. Bu kadar net olun ona karşı.
Sevginizi kendinize bahane yapmayın.
Böyle bir ortamda ne yaşayabilirsiniz ne de bir çocuğun günahına girmeye hakkınız var.

Enteresan bir durum.

Eşin seni hırpalıyor, kısaca sevmiyor!
Seven erkek eşini hırpalamaz, canını incitmez.

Ve sen seviyorum diyorsun?
İyi güzel, biz ne yapabiliriz buradan??

Ne kadar iğrenç benzetmeler yapılıyor,bunları yaparken de konu sahibini siz hırpalıyorsunuz;böyle mi anlatacak,uyandıracaksınız?Gerçekten karşınızda ki insana bir şey anlatmaya çalışırken seviye bu mu olmalı?
Konu sahibi mutlaka eşinize konuşup bir destek almasını sağlamalısınız, çünkü devamında dozu artacak bu gidişle de şiddetle kısa zamanda tanışacaksınız.Size tavsiyem bunu kabul etmezse mutlaka evden ayrılıp boşanacağınızı söyleyin. En son çözüm; devam ettiği takdir de de boşanmanız.Çünkü sonuç sizin ceza sisteminizle çözülmeyecek kadar ciddi.

+1

Bebek salın yapma sana sadece bunu söylüyüm hamileykende aynı olluyorlar

hee aldatır tabii her gün birlikte ol
asla boş bırakma erini böyle kafada birine başka nasıl yorum yapılır bılemedım gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…