Eşimle cinsel anlamda yakınlaşmama kararım ?

Boyle bir adam aldatsa ne aldatmasa ne?
Cinsellikle cezalandirmak komik kusura bakmayin.
Bosanacaginiz yerde aldatir mi korkusundasiniz.

Eşiniz sizi doverken e şey pardon sizin tabirinizle hirpalarken nasil hala sevebiliyosunuz biraz anlatsaniza..he bi de tek derdiniz sizi dövmesi değilde sevismezsem ya aldatirsa kafasi allahim ya hemcinslerimin bazen hangi boyutta yasadiklarini cozemiyorum

Böyle yapiyosun diye aldatacaksa yol ver...herkesin kisiligi farkli evlilik bitirmek kolay degil bazı nedenlere bağlı net kararlar almak lazim ancak adamda degişme düzelme ısigi yoksa size ettigi eziyeti çekmeyin
Adam düzelmeye yatkinsa o zamana kadarda çocuk istemeyin zaman tanıyim buna bagli birbirinize düzgunce konusmaniz lazim..öfke kontrolu sağlamayı ögrenemiycekse malesef çocukta olsa hirpaliycak sizi

Gözü eger dısardaysa zaten sen hergünde beraber olsan cok mutluda etsen varsa içinde adam aldatır.sen aldatırmı dıye merak edecegıne adamı boda sımdılık sadece hırpalıyor ileride dövecek sövecek hakaret

dayak yiyosun resmen, cinsel olarak reddetmeden daha ciddi tepkiler koyman lazım

Sevıyorum cunkı
seviyorsan git seviş bence düşünsene bi adama ceza verdin diyelim, sen napcan o zaman. karşında çok sevdiğin kocacın duruyo, ama cezalı olduğu için ona dokunamıyosun. nasıl dayancaksın yazık ya bence sana cesa olur bu. erkek bu severde döverde. o yüzden ceza yok. kavga sonrası ödüle devam
hem hırplamak çok az kalmış.bunun için ceza verilirmi hiç tekme tokat dalarsa bi taraflarını kırarsa, belki o zaman düşünebilirsin

Tabi çok dayak yemek beyne zarar veriyordur elbet.
Tatlım eşimle hirpalastigim dönemler de bende onu hirpaladigim için sorun görmedim elbette kotu şeyler fakat yaşanıyor ve su anda ara-sira ses yukseltsede eğer sabırlı olursam 1 dk sonra gelip öpüp özür diliyor ve ben bu adama çok aşığım aynen oda bana buyuzden zaten vahsilesti iliskimiz bazı dönemle rde sebebi ise bebek yüzünden birbirimizi ozlememiz siz evlimisiniz peki onu merak ettim
Yok artık, dayak yemek içten içe hoşunuza mı gidiyor? Yönteme gel abi ya... Boşa gitsin, biraz kendinize saygınız olsun hanımlar...
Boşa gitsin lafa bak oldu tatlım başka ta 10 günde 9 gün mutlu 1 gün mutsuz ki o mutsuz olduğumuz günde onsuz geçen günden daha iyidir olan bir adamı neden boşayım birbimize deliler gibi aşıkken süprizler yaparken ten uyumumuz varken e birde dünyalar tatlısı evladıma aşık olan bir adamımı boşayım sizin kafa uçmuş ben eşimden 2 gün ayrı kalsam yasam sevincim gidiyor ..evlimisiniz ve yas kaç

Haklisiniz fakat bazı zor dönemler de oldu bunlar evlenip bebek doğurursanız anlarsanız onun haricinde liseli aşıklar gibiyiz ki bende canımın acısını çıkardım bende onu hırpaladım O yüzden sorun görmüyorum çünkü bu adam beni çok seviyor ve bana çok iyi bakıyor hamileligimin son 1 ayı çok kotu geçti ve esim allah razi olsun ondan bana çok iyi baktı yatalak kalmıştım her türlü temizligimi büyük bir titizlikle yaptı o kadar nazima rağmen ve o cirkinligimle beni sevdi okşadı ve ben kendimi O zaman bilr prenses olduğumu sandım ki o donem annem bakamadi bana nazima katlanamadı ve daha nice fedakarlıklar bazı dönemde karşılıklı hatalar olur ama ben 10 günümün 9 unda mutlu 1 inde mutsuzum eğer ondan ayrılsam 10 bundada mutsuz olurum ona çok aşığım

Boşanın yada boşanmayın diyemeyeceğim sizin kararınız,fakat 1 yıllık evlilikte hırpalama gürleme çabuk gelişmiş !
Cinsel anlamda ceza vermeniz onu yola sokacağınız anlamına gelmez ,hatta ters bile tepebilir.
Acaba aldatırmıdan önce hırpalamalarına nasıl son verebilirim diye düşünmeniz lazım,
YANİ nedeni ne olabilir ?çok mu sivrisiniz mesela neden devamlı tartışma içindesiniz hatalarınızı sizde kendi açınızdan düşünüp değerlendirdiniz mi.Belki bu şekilde bakarak varsa hatalarınız törpüleyip düzeltebilirsiniz,ondaki hatalarıda hatırlatıp hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz.

Iyi kardes hayirli olsun
Daha fazla sisirme ama
Bu konu ask mesk meselesi degil

Bence bir pisikiyatr a gorun sen normal degil dusuncelerin

bu kadın normal değil. allah rızası için sen üreme bacım ya. sizin evliliğinizden doğacak çocuktan ne size hayır gelir ne bize.

Ay bi de birlikte ol bu adamla
Aferin
Yedigin dayaklar icin adami odullendirmis olursun. Bi de madalya tak
Allahim neden boyle insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…