- 30 Aralık 2009
- 23.889
- 96.151
- 1.123
Bi yerlerde öldürülme de.Sevıyorum cunkı
Sevıyorum cunkı
Böyle yapiyosun diye aldatacaksa yol ver...herkesin kisiligi farkli evlilik bitirmek kolay degil bazı nedenlere bağlı net kararlar almak lazim ancak adamda degişme düzelme ısigi yoksa size ettigi eziyeti çekmeyinarkadaslar ne zaman esımle tartısaam kavga etsem bana el kaldırıyor itip kakıyor bogazıma sarılıyor bu bır yıllık evlılıgımızın her kavgasında boyle oldu. Son kavgalarımzda o bana el kaldırdıkca bende onu ıtıp kakmaya basladım. Tam anlamıyla dovuyor dıyemem ama hırpalıyor. Her defasında bana el kaldırma dememe ragmen hala devam edıyor. Ve cok bunaldım artık en son 2 gun oncekı tartısmamızde gene benı hırpaladı bırde uzerıne hastayım soguk algınlıgı. Suan hala agrısını cekıyorm oturup kalkarken kasıkların kopuyor. Yaklasık bır haftadır brlkde olmuyorm. Bır surede bırlkde olmayı dusunmuyorm. Brlkte olmak ıstedıgınde de ıstemedıgımı el kaldırdıgı ıcın ıstemedıgımı soyleyecegm. Sızce ne kadar etklı olur. Bırde benden bebek ıstıyordu onuda ıstemedıgımı soyledım. Benı ıtıp kakdıgı ıcın ıstemıyorum dedım. Sızce tepkısı ne olur. Aldatır mı dıyede dusunmuyor degılm ?
Gözü eger dısardaysa zaten sen hergünde beraber olsan cok mutluda etsen varsa içinde adam aldatır.sen aldatırmı dıye merak edecegıne adamı boda sımdılık sadece hırpalıyor ileride dövecek sövecek hakaretarkadaslar ne zaman esımle tartısaam kavga etsem bana el kaldırıyor itip kakıyor bogazıma sarılıyor bu bır yıllık evlılıgımızın her kavgasında boyle oldu. Son kavgalarımzda o bana el kaldırdıkca bende onu ıtıp kakmaya basladım. Tam anlamıyla dovuyor dıyemem ama hırpalıyor. Her defasında bana el kaldırma dememe ragmen hala devam edıyor. Ve cok bunaldım artık en son 2 gun oncekı tartısmamızde gene benı hırpaladı bırde uzerıne hastayım soguk algınlıgı. Suan hala agrısını cekıyorm oturup kalkarken kasıkların kopuyor. Yaklasık bır haftadır brlkde olmuyorm. Bır surede bırlkde olmayı dusunmuyorm. Brlkte olmak ıstedıgınde de ıstemedıgımı el kaldırdıgı ıcın ıstemedıgımı soyleyecegm. Sızce ne kadar etklı olur. Bırde benden bebek ıstıyordu onuda ıstemedıgımı soyledım. Benı ıtıp kakdıgı ıcın ıstemıyorum dedım. Sızce tepkısı ne olur. Aldatır mı dıyede dusunmuyor degılm ?
seviyorsan git seviş benceSevıyorum cunkı
Tatlım eşimle hirpalastigim dönemler de bende onu hirpaladigim için sorun görmedim elbette kotu şeyler fakat yaşanıyor ve su anda ara-sira ses yukseltsede eğer sabırlı olursam 1 dk sonra gelip öpüp özür diliyor ve ben bu adama çok aşığım aynen oda bana buyuzden zaten vahsilesti iliskimiz bazı dönemle rde sebebi ise bebek yüzünden birbirimizi ozlememiz siz evlimisiniz peki onu merak ettimTabi çok dayak yemek beyne zarar veriyordur elbet.
Boşa gitsin lafa bak oldu tatlım başkaYok artık, dayak yemek içten içe hoşunuza mı gidiyor? Yönteme gel abi ya... Boşa gitsin, biraz kendinize saygınız olsun hanımlar...
Hımm 2.günün akşamında öpmese ama ne bileyim tatli bir söz söylese olur mu, o zaman karşılık versin mi?
Dalga mı geçiyorsunuz allahaskina, saka değil mi bu?? Kadına karşı şiddet konusunda çok amaa çok hassas olduğum için espriyi anlamamış olabilirim. Ama eğer ciddiyseniz lütfen kendi yaptığınız bir hatayı cok iyi bir şeymiş gibi tavsiye etmeyin. Hep söylerim dört duvar ardında ne yaşandığını bilemeyiz.Bazen hayat bizi istemedigimiz şeyler yaşamaya mecbur bırakabilir. Şiddet vardır, ama ayrilamazsiniz şartlar müsaade etmez, eyvallah. Ama şiddetin her türlüsünün insan onurunu zedeleyici bir şey olduğunu bilin. Lütfen şiddeti NORMALLEŞTİRMEYİN!!! Sizi analarıniz adamın birisinden dayak yiyin diye doğurmadı. Kendinize saygınızı yitirmeyin.
Haklisiniz fakat bazı zor dönemler de oldu bunlar evlenip bebek doğurursanız anlarsanız onun haricinde liseli aşıklar gibiyiz ki bende canımın acısını çıkardım bende onu hırpaladım O yüzden sorun görmüyorum çünkü bu adam beni çok seviyor ve bana çok iyi bakıyor hamileligimin son 1 ayı çok kotu geçti ve esim allah razi olsun ondan bana çok iyi baktı yatalak kalmıştım her türlü temizligimi büyük bir titizlikle yaptı o kadar nazima rağmen ve o cirkinligimle beni sevdi okşadı ve ben kendimi O zaman bilr prenses olduğumu sandım ki o donem annem bakamadi bana nazima katlanamadı ve daha nice fedakarlıklar bazı dönemde karşılıklı hatalar olur ama ben 10 günümün 9 unda mutlu 1 inde mutsuzum eğer ondan ayrılsam 10 bundada mutsuz olurum ona çok aşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?