İstekleri hiç bitmiyor, eşimin telefonu her gün türlü sebeplerle bin kez çalıyor
Sürekli bir acıtasyon, sen nasıl babasınlar, vicdana oynamalar
Bazen lanet olsun sırf sussun diye para veriyor
Eski eşi para babası olarak görüyorlar, işin kötüsü çocukları da böyle alıştırdı
Adamın parası olmasa, lanet yağdıran bin türlü mesaj geliyor
Ve bu mesajların odağı hep benim, paraları o... karına yediriyorsundan başlıyorlar ki ben çalışan bir kadınım
Malım mülküm , işim her şeyim var, her şeyim de evlilik öncesi yapılmış
O kadar çirkef , o kadar onursuz ki tarifi yok
Çocuğum olmuyor benim, kontrollerim sırasında bir umut ışığı yaktı doktor, eşim deli gibi sevindi ama ben o umudu denemeye cesaret edemedim. Adam gözünü kapasa başıma ekşiyecekler, hoş her şeyim belgeli, benden alabilecekleri bir şey yok, aldıkları paranın bir bölümü de benim cebimden çıkıyor ama yine de cesaret edemedim denemeye, benim o çirkefle bağı olan bir çocuğum olmamalı, kardeş olacaklar sonuçta. Yaşım 40 bu saatten sonra çocuk çok üzerinde durduğum bir şey değil, herkesin de şartları bir değil, çocuk sahibi olmak istemen çok doğal, yerinde olsam bir hayat sigortasından daha büyük bir garanti isterim. İnsanlar bu düşünceme çok hesaplı, çok acımasız gibi bakabilir ama öyle değil , bu tip insanların tarifi yok, her türlü pisliği yapabilecek kapasitedeler, erkeklere göre çocuk bakılır ki benim eşim öyle böyle bir adam değildir, sonsuz güvenirim ona ama Allah göstermesin ona bir şey olursa ben o pislikle uğraşamam, bu tür evliliklerde çocuk isteniyorsa kartlar açık oynanmalı, karın doyurmakla çocuk bakılmıyor, herkesin evladı canının içi , kimse çocuğu mağdur olsun istemez