• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok büyük kavga ettik ne yapmalıyım

Ben şok içinde buraya yazdım çünkü daha önce bu kadar büyük kavga etmedik ve bu büyük kavga herşeyi değiştirdi beni yargılayan insanlar olmuş ben yargılayın diye yazmadım biz çok mutlu bir çifttik ilerde böyle olacağını bilemezdim bende şok geçirdim her neyse boşanacağım daha fazla yazmanıza gerek yok konu silinmediği için silemiyorum.

Hizmetlik bişi yok ya ben eşimin kardeşini seve seve ağırlarım alır gezdiririm bu olaydan kavga üretmek aklıma gelmez
Kavga üretmiş mi oldum ben hizmetlik bişi yok derken yemeği ben yapıyorum temizliği ben yapıyorum ve bana sorulmuyor? Sizin neden boşandığınızı anladım bu dar düşünceden

Kavga üretmiş mi oldum ben hizmetlik bişi yok derken yemeği ben yapıyorum temizliği ben yapıyorum ve bana sorulmuyor? Sizin neden boşandığınızı anladım bu dar düşünceden
Keşke sende boşansan valla senin için şu an laf sokmaya çalıştığın şey daha hayırlı 3. Sayfa haberi olmaktansa
ben bir de sesini bir gün bile yükseltmemiş kuzu gibi herifi boşadım sen bunu bile boşamıyosan kimsenin evliliğine hayat tarzına rahatsız olup olmayacağı şeye yaptığın yorumu kim dikkate alır ki ayrıca yemek zaten yapıyosun temizlik de yapıyosun bi çocuk iki gün kaldı diye size yük geliyosa siz en başta eşi sevmiyorsunuzdur zaten sevilcek bi kocanız da yok o konuda hak veriyorum o yüzden

Keşke sende boşansan valla senin için şu an laf sokmaya çalıştığın şey daha hayırlı 3. Sayfa haberi olmaktansa
ben bir de sesini bir gün bile yükseltmemiş kuzu gibi herifi boşadım sen bunu bile boşamıyosan kimsenin evliliğine hayat tarzına rahatsız olup olmayacağı şeye yaptığın yorumu kim dikkate alır ki ayrıca yemek zaten yapıyosun temizlik de yapıyosun bi çocuk iki gün kaldı diye size yük geliyosa siz en başta eşi sevmiyorsunuzdur zaten sevilcek bi kocanız da yok o konuda hak veriyorum o yüzden
Ben sizi erkek sandım ondan böyle ben rahatsız olmam diyor diye düşündüm. Ayrıca laf sokmak için dememiştim onu sizi erkek sanıp düşüncesizce hareket ettiğinizden boşanmanız makul geldi gibisinden dedim. Ayy pardon ya

zamanında herşeyine evet dediğin için şimdi en ufak bir hayırına ( ki bu senin konfor alanın evin ! ) böyle tepkiler alman çok normal. çünkü onun standartlarını bozdun.

ama suna emin ol karısına en ufak şiddet gösteren biri bak adam demiyorum , yarın kedini köpeğini çocuğuna da yapar.

Ayy çocuğunun olmaması büyük şans kolay kurtulursun,net söylüyorum boşan,ilk yıldan bunları yapan 2.yilda öldürür seni . Boşanmak ölmekten daha kötü değil emin ol

Ben sizi erkek sandım ondan böyle ben rahatsız olmam diyor diye düşündüm. Ayrıca laf sokmak için dememiştim onu sizi erkek sanıp düşüncesizce hareket ettiğinizden boşanmanız makul geldi gibisinden dedim. Ayy pardon ya
Hayır erkek değilim yanlış anlaşılmalar olabilir önemli değil tabii ki sizin konu için demiyorum sizin konu bambaşka ama biz kimsesiz biriyle evlenmiyoruz eşimizin kardeşi de iki gün gelebilir diye düşünüyorum bu kadar yabani olmaya gerek yok şu olur çocuk büyük olur yaşıtınız ya da yaşınıza yakın o zaman rahatsız olursunuz hak veririm ama çocuk yani evde bi köşede eşim yokken oynasın pc le falan benim ilkokula giden küçük kaynım bazen okul çıkışı kaçar bana gelirdi eşim yokken ve ben bundan rahatsız olmazdım ama şu var eş ailem iyiydi sorunsuz kendini bilen insanlardı ben eşimden bir parça diye kendi çocuğum gibi sever özlerdim onu da bence sizin ilişkinizde eş ailesiyle ilişkinizde halı altına süpürdüğünüz çok şey var böyle çıkıyor ortaya

Eşimin erkek kardeşi var 16 yaşinda eşimde nöbetli çalışan bir insan geçen kardeşim gelmek istiyo dedi tamam dedim izin alcak mısın diye sordum Çünkü gece evde olmayacak o da hayır alamam dedi bende e kardeşin nolcak benle mi kalıcak dedim ben rahat edemem yalnız dedim buradan kavga çıktı sem benim kardeşimi istemiyosuna getirdi bas bas bağırdı beni evden kovdu babanın evine bırakıcam dedi vs çocuğumuz yok bu arada bir senelik evliyiz neyse bende bu seferlik neyse tamam dedim ama bir dahaki gelmesinde annenle gelsin yani daha rahat ederiz dediö. Birde buna kızdı sen ne demek istiyosn dedi benimbkardeşim yalnız gelemez mi dedi cart curt aşıro büyük kavga ettik öyle sinirdem gözü döndü ki bıçağa sarıldı korkudan altıma yapıcaktım daha önceki kavgamız fa fa başka konudan boğazıma sarılmıştı neyse ben oldukça uysal konuştum rahat edemem dedim sadece babası bile demiş işe abinle git evde kalman uygun olmaz diye ben suçlu oldum ama herneyse ne yapmalıyıö bilmiyorum korkuyorum evliliğin ilerisinden de korkuyorum başıma birşey gelmesinden de ne yapmalıyım çok çaresizim ne olur biriey diyin
Keske babanızın evine bıraksaydı. Can güvenliginiz yerinde olurdu azından.

Bence çok büyük hareketler bıçak gırtlağa sarılmak falan.Nasil unutulur yutulur bilemem.Sizin konumunuz ne ki o evde .Gelene gidene söz hakkınız yok .Sakin güzelce oturup konuşma yok.Ben her evlilikte olur böyle dersem tüm bekarlar göbek atmalı iyiki bekarlar.Evlenmeden hiçmi bu öfke nöbeti halini şiddet eğilimini görmediniz? .Ben size şunu yapın diyemem .Ben olsam böyle birini sevmeye onunla geçinmeye aile kurmaya gönüllü olmam.Zararin neresinden dönersek kârdır.Gerisi elaleme dedikodu malzemesi size bakıp benim evliligim böyle değil derler bir taraftan da içten içe çek kızım derler ha bide biz neler yaşadık uyum süreci diye saçmalarlar oda yetmez hatayı size yüklerler.Bıçak ve şiddetin dozu artmayacak mı sanmam ne var canım onun kardesi sende kocanı kışkırtma ya bağlarlar.Sıkıldım iyi düşünün bu toksik evliliğe milletin lafı yada sizin toz pembe hayaller için devam etmeye değermi? Yoksa bu kereden birşey olmaz mı demeli .

Madem çok mutlu bir evliliğiniz vardı daha önce hiç kavga etmediyseniz bu adam niye size durduk yere bıçak çekti? Çok saçma değil mi yani bir tutarsızlık var bu hikayede

Back
X