Eşimle çok fena tartıştık, yardım lütfen

Tartısmanız yıne bar yüzünden mı cıktı?

Ayrı odalarda takılmak kötü olmuş,oda sana kızgın galıba.:1no2:

Güven eksikliğiniz vardı madem,keşke nişan süresini biraz daha uzatsaydınız.
Eşinizin mesleği gereği sık sık seyahat ettiğini bile bile evlendiniz neden huzursuzluk yaratıyorsunuz ki ?
Nişanlı olduğunuz dönemdeki aynı hatayı tekrarladıysa ne yapacağınızı siz daha iyi bilirsiniz ancak ortada birşey olmadan tartışma çıkarıyorsanız evliliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerlemez.
Evlendiğinize göre bu güven problebini aşmanız lazım,yoksa mutlu olamazsınız.
Fevri çıkışlar yapıyorsunuz sanırım.

hayır bar yüzünden çıkmadı ben ona bağladım :kızgın:
hastayım hastaneye kan testi sonucumu almaya gittik, telefon geldi ona konusurken mini etekli bir kızı süzdü bastan ayaga :çok üzgünüm: delirdimmmmmmm....
farkında degilim diyor yemin ediyor ama benim hafızaya islendi ya bar mevzusu...

Olmuşla ölmüşe çare olmaz.Eskide kalmış bir hata için bu kadar tepki gösterirken,gelecekte yaşayacaklarınızı etkilediğinin farkında mısın?
Haaaa ben kesinlikle kaldıramam diyorsan ayrı.Ama eşinden ne beklediğini anlayamadım,geçmişin ''delete'' tuşu yok ve artık evlenmişsiniz.
Bundan sonra alert davranırsın,hata yaparsa konuşursun,şu an yaptığın gibi geçmiş zaman için değil..
Umarım bir daha böyle bir hata yapmaz:1no2:

Güven eksikliğiniz vardı madem,keşke nişan süresini biraz daha uzatsaydınız.
Eşinizin mesleği gereği sık sık seyahat ettiğini bile bile evlendiniz neden huzursuzluk yaratıyorsunuz ki ?
Nişanlı olduğunuz dönemdeki aynı hatayı tekrarladıysa ne yapacağınızı siz daha iyi bilirsiniz ancak ortada birşey olmadan tartışma çıkarıyorsanız evliliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerlemez.
Evlendiğinize göre bu güven problebini aşmanız lazım,yoksa mutlu olamazsınız.
Fevri çıkışlar yapıyorsunuz sanırım.

ama ben bunları evlenince öğrendim, nisanlılık süresince değil :1no2:
bir kere yapan birdaha yapar mantıgı güdüyorum :kızgın:
o seyahatteyken uyuyamıyorum huzursuz oluyorum o gelincede acısını çıkarıyorum...

Güvenın cok sarsılmış belli,ama madem bar olayını öğrendın başta tepkını koysaydın restını cekseydın... artık olmuş bitmiş,gerıye yönelık yapılacak bişey yok ki..Kıskanc bı yapın var galıba,ama erkeklerın bakmasını engelleyemezsın,alışman mı gerek demelıyım bılmıyorum ama bukadar olayları büyütme,ıkınızde mutsuz olursunuz yoksa... :teselli:

Güvenın cok sarsılmış belli,ama madem bar olayını öğrendın başta tepkını koysaydın restını cekseydın... artık olmuş bitmiş,gerıye yönelık yapılacak bişey yok ki..Kıskanc bı yapın var galıba,ama erkeklerın bakmasını engelleyemezsın,alışman mı gerek demelıyım bılmıyorum ama bukadar olayları büyütme,ıkınızde mutsuz olursunuz yoksa... :teselli:

inanılmaz seviyorum onu ve dediginiz gibi asırı kıskançlık içerisindeyim.
"kendine güven artık" dedi, bununlada ilgili olabilrmi acaba...
özeleştiri yapmak istiyorum ama kızgınlığım bunun önüne geçiyor...

çevremde yardım alabilecegim, danışabilecigim kimse de yokkk...
sıkı bir tavsiyeye ihtiyacım var, üstelik cumartesi doğum günü senağlama

kısmen kendımı okudum yazdıklarınızda cok zor bı durum anlayabılıyorum,benım esım iş seyahatı yapmıyo ama cok sosyaldir haftanın ıkı gunu havuza uc gunude spora gıder bende boyle evde boş boş oturup kuruyorum bazen ama bıseylerle meşgul oldugumda hayatın merkezının o olmadıgını anlıyorum onada rahat nefes aldırıyorum calısıyomusun bılmıyorum ama calısmıyosan kurslara gıt bıseylerle meşgul ol ben calısmadıgım ıcın evlılıgıme zarar verıyorum güvensizlık yaparak,bırde erkege kıskandıgını cok bellı etmıceksın buda evlılıge vurulan bı darbe olur dıye dusunuyorum yapmasalarda o karpuz kabugunu akıllarına getırıyoruz Allah yardımcın olsun cnm (benımde)

sana akıl vermek isterdim canım ama bende olsam aynını yapardım...hem arkamdan iş çevirmiş olsun hemde evlendikten sonra foyaları çıksın...o affettirmeli diye düşünür tınmazdım...ama belliki sen vicdan yapmışın...nediyeyimki takıldığı odaya git yanağına bi öpücük kondur seni çok seviyorum bi seni paylaşamam bu hayatta nolur bi daha böyle şeyler yapmayacağına söz ver bana de...valla benimkinde hep işe yarar bu...çünkü kendilerini hep bişey sanarlar...doğum günündede birbirinize tüm yaşanmışlıkları unutturursunuz olur biter...çok mu iyimserim ne..

kızlar bu gibi şeyler,oluyor,olacak.Kimi erkeklerin libidoları yüksek malesef,bu farkedemedikleri dürtülerle sosyal hayatta da belirgin olabiliyor malesef.Ha gözümle gördüm dersin,o zaman başka derim,ama yok yere hem eşini,hem kendini ve aileni huzursuz etme.Kendin söylüyorsun,nişanlılıkta da şartlarınız belliymiş,eşini de seviyorsun,bu gibi şeyleri görmezden gelip gülüp geçmeni tavsiye ederim.Ben başedemediğim konuları dalgaya alarak ve konuşmalarımıza açıkça ekleyip aramızda mevzu yaparak geçiştiriyorum.Yani herkesin bir tarzı vardır muhakkak ama böyle gelip geçici bakışlar,ufak şeyleri görmezden gel,sevdiğin eşine ve evine sahip çık canım:teselli:

allalla kendinize güvensizliğinizle nealakası varmış pardon da! :oklava: herşeyi büyütüyo musunuz bilemiyorum ya da paranoyaya mı bağladınız ama,ben burda anlattıklarınıza bakınca güvensizliğe dair bişey göremiyorum.Ne demek o öyle,ben sokakta kızları süzeyim,başka şehirlerde senden habersiz barlarda sürteyim ama sen ''yok yok yapmaz bişey,beni sever o'' de diyo heralde?Pek bi çakalmış eşiniz maşallah.Neye dayanarak bi de tavır alıyo merak ettim doğrusu,doğum günüm de yaklaştı boşuboşuna ben özür dilemiş olmayayım nasılsa aramız düzelir diyo heralde beyfendi tepem attı akşam akşam he en iyisi daha fazla konuşmayayım ben :kızgın:

kullanmadıgı telefonu karıstırdım :utangac:
video var bar görüntüleri kötükedihüso
işlendi beynime :oklava:

ah canım yaaa,ne gerek var,işi irdeledin mi işte daha da paranoyak oluyor insan.Deşme kalsın..Kötü görüntüler varmıydı yoksa?

ya burda ne çok eşinden şikayteçi var...en sonunda bekar sayıları çoğalacak,evlenmeye korkanlar yüzünden..inşallah iç savaşsız bi şekilde halldersin bu durumu..insanın düşünmekten kendıni bitirmesi kahredici bişi...

canım,öncelikle durumuna çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum...kıskançlık kontrol edilebilen bir duygu değil oyüzden seni anlayabiliyorum..ama bunu eşine belli ettiğin sürece evliliğinizde çekilmez duruma gelir..bir süre sonra önce saygınızı,sonrada sevginizi yitirirsiniz..
ben eşimi kıskanmıyorum,çünkü ona çok güveniyorum..bunu da ona hissettiriyorum ama daha önemlisi kendime de çok güveniyorum,özgüvenim fazla...ve kendisi de eğer birgün beni aldatırsa arkama bile bakmadan onu terk edeceğimi bilir..
sende eşine ağırlığını hissettirmelisin..eğer seni aldatırsa bir daha asla seni göremeyeceğini bilmeli..seni kaybetme duygusunu ona yaşatmalısın ve ona asla geçmişteki ilişkilerini sormamalısın..herkezin geçmişte yaşanmışlıkları vardır mutlaka..onu ısıtıp ısıtıp önüne koymamalısın..

canım ben eşime herzaman şunu derim..sana yapılmasını istemediğin birşeyi sakın başkasına yapma...özellikle de bana hiç yapma..ben senin ne iş arkadaşınım ne de askerlik arkadaşınım..benimle hayatı paylaşıyorsan belli şeylere dikkat etmelisin..bunlar nedir mesela;
senin durumuna da uygun olsun
benim yanımdayken asla bir kadına bakma..bunu kendime hakaret olarak kabul ederim ve bende sana aynı duyguyu yaşatırım.. eşim bilir ki ben ona gerçekten bunu yaşatırım...tabi aldatırsa aldatırım anlamına gelmez bu aman yanlış anlaşılmasın..

yatakları ayırmanız çok kötü olmuş..ben yatakları ayırmak taraftarı değilim açıkcası..yataklar ayrılınca sanki araya daha çok soğukluk giriyormuş gibime geliyor..ayrıca barışma süreleri de uzuyor..
inşallah en kısa sürede barışırsınız...

Back
X