Eşimle çok fena tartıştık, yardım lütfen

bu kadar belli etme kıskandığını,zamanla uzaklaştırırsın kendinden be güzelim,akşam git yanına konuş herşeyi paylaşırım ama seni paylaşamam de,ölümder beter de,biraz cilve yap barışın,yuvana sahip çık,,

erkekler ne yazıkki bakarlar engelleyemezsin,sen kainat güzelide olsan bakar,belki senin yanında yapmaz ama sen yokken yine yapar,niyeti bozuksa...sürekli kontrol altında tutman imkansız...niyeti bozuk olmasın...ama çok fazlada serbest bırakma,sen dikkatli ol ama ona belli etme,herşeye hemen tepki verme,

kaç ay daha sürdüreceksiniz bar mevzusunu?
ya da 6 aylık evlilikte etekli bir kadına baktğını iddia ettiğiniz için oda yatak ayırıyorsanız 6 yıllık halinizi düşünemiyorum ben sizin.
bir konu temcit pilavı gibi sürekli ortaya çıkarılmaz ki.
edersin kavganı, dökersin eteğindeki taşları biter gider...
nedir bu böyle sürekli yani..

benım sevgılımde pazarlama ya bakıyo ve sehır dısında ... bende dayanamam cok kıskanırım sanıordum ama ıyı yanı sımdılık :) guvenıyorumm

sende bır daha yapar dıye tedırgınsın ama bencee dusunme gecmısı

ama ben bunları evlenince öğrendim, nisanlılık süresince değil :1no2:
bir kere yapan birdaha yapar mantıgı güdüyorum :kızgın:
o seyahatteyken uyuyamıyorum huzursuz oluyorum o gelincede acısını çıkarıyorum...

canım erkekler evlerinde huzur ister, sen geldiğinde acısını çıkarıyorum diyorsun, bu demek oluyor ki evde yine huzursuzluk başlıyor.. Kİ bu erkeği dışarıya iten sebeplerden biridir. Nişanlılık döneminde yapılan şeyler içinona böyle davranman hata..afedersin ama senin vki eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi birşey oluyor..Sana tavsiyem o olayı unut, eşin seyahatten döndüğünde ona daha sıcak davran ki o seyahatte bile seni düşünsün bir an önce eve gelmek istesin, ama kavga edeceğini bildiği eve gelmek istemez, daha sakin sıcak davran..

güzelim eşin her seyahate çıktığında ne yapıyor dersen sen kafayı yersin..böyle hayat geçmez
ya deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
sen ya eşine güveneceksin yada ayrılacaksın
hayatın boyunca kafanda acabalarla yaşayamazsın ki
şmdi kızı süzdü diyorsun da,dakikalarca mı baktı ,yoksa birkaç saniyelik bir bakışmıydı
dakikalarca baktı ise ben iyi düşünmezdim ama bir bakıp kafasını çevirdi ise de sorun yapmazdım

temel sağlam değilki maalesef tuğlalarda oturmuyor işte bana göre eşiniz yada sevgilinizin hatasını ya affedecek bıçak gibi kesip aklınızdan sileceksiniz yada her öğün tabak tabak önüne sunup çekilmez bir hale getireceksiniz kendiniz için en sağlıklı kararı yine kendiniz verirsiniz kanaatimce psikolojik yardıma ihtiyacınız var

ya allah aşkına yapmayın. sonuçta eğlenmeye gitmiş seni aldatmamış ya. mini etekliyi süzmek tüm erkeklerin yaptığı bişey ben o anda kızarım ama uzatmam sonuçta siz evlisiniz ve o senin baktığı kızın değil. mini etekli görünce ben bile bakıyorum yalan değil açıyorlar bakıcaz bizde. eşlerimizle uyum içinde yaşamayı öğrenmeliyiz. onları kendi istediğimiz şekle sokamayız.

neee bara gitti diye mi bu tantana... mni etekli birini süzdü diye mi???
Kusura bakmayın, ben kocamın boşaması lazım demekki...
Benim de iş gereği çok seyahatim olurdu.... Yurtdışı... Şirket de büyük olduğu için bayi toplantıları falan genelde hep Antalyada olur... Yemekten sonra mutlaka bayilerle yada çalışma arkadaşlarımızla bara iner bir iki bişeyler içer odalarımıza çıkarız... Bunda ne var anlamadım... Bardayken rsimler de çekiliriz...
Şimdi ben bunlarıı bekarken de yapıyoum, nişanlıyken de evliyken de....
Eşim de aynı şekilde pazarlama müdürü... ve oda iş seyahatlerine çıktığında gerek yanlız gerek müşterileriyle yemeğe yada içmeye giderler..
Bunda ne sorun gördünüz de her kavganzda bunu öne sürerek sorun çıkartıyorsunuz anlayamıyorum....
Mini etekli birini süzmüş.. Ben kadın halimle güzel bir bayan görünce baştan aşağı süzüyorm, erkekler de doğal olarak süzer.. haa kızmazmısın... Kızarsın bir iki tavır yaparsın ama geçer gider yani 15 dakka ya sürer ya sürmez..
Yatk aırmalar, farklı odalarda takılmalar falan.... Bence çok abartıyorsun...

bence gereğinden fazla abartmışsınız.
ben de kıskanç biriyim ama mini eteklileri beraber süzüyoruz madem giymiş baktırsın diye giymiş bi z de bakıp yorumda bulunuyoruz:)
öyle gizli saklı bakmaya çalışacağına beraber bakalım.zaten öyle belli etmeyenden korkacaksın.o yzüden boşver bırak baksın tabi yicek gibi bakmasın şööle bi kıyafete baksın geçsin:)
benim eşimde sık sık şehir dışına çıkıyor.satışçı da değil denetçi.hem de takım halinde çıkıyorlar düşün yani takımda bekar kızlar...vs.
ama ömür,acaba şimdi napıyor diyerek kendi kendini yiyerek de geçmez...ona güvenmeyi öğrenin yani güvenirken üstünden kontrolüde bırakmayın.çok fazla üstüne gidersen bunaltırsın adamı.
ben eskiden çok kıskançtım sonra benim yaptıklarımı eşim bana yapmaya başladı ben 2 günde çıldırdım.o oldu bi daha gereksiz kısknaçlık mı asla yapmam...
evliliğinin çok başındasın daha ve gereksiz yere evliliğinizi yıpratıp üzülmeyin.sonra telafi edilmeyecek yaralar oluşur ilişkinizde..

olayları abartarakıçınızdekını buyuturuznuz kıne donusur. herkes kıskanır ama dozajını ıyı ayarlamak gerekır bu asırı kıskançlıklar esınızı bunaltır sızden sogutur hele yatak ayırmalalar bunu iyice pekıstırır.
esınıze guvenın bır atasozu var ESSEGIN AKLINA KARPUZ KABUGU GETıRME
Esınıze essek demıyorum ama adamın aklına bagzı seylerıde sız boyle davranarak sokarsınız
daha 6 aylık ewlısınız ben 2 senelıgım tabıkı kavgalarımız oldu ewlendıgımız gece esımıe sunu dedım bebenden bosanmak ıstıyorsan yatagını ayır bende oyle
ne kadar tartıssakta yıne beraber uyuruz
esınızı gereksız seylerle bogmayın ewı terketmeye kalmıssınız çok çocukca bıraz daha saglam dudunun ofke ıle oturan zarrala kalkar

bir olay tartısılır...he tripte atılır ama bir gün iki gün...devamlı temcit pilavı gibi bu ne böle...mini etekli bi kızı süzmüs...bunada kızılır ama olay oda ayırmaya kadar gitmemeli...çok ama çok abartılmıs...

böyle kendi kendinizi güven problemi yüzünden yiyip bitireceğinize eşinizle konuşsanıza.......::delphin:

Back
X