Eşimle çok sık tartısiyoruz

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım birine donustum

Benim anladığım erkeklerin son kullanma tarihi var, o tarih geçti mi daha eskisi gibi o aşık olunan adam olarak kalamıyorlar. Duyguları standarda, ilgileri sıfıra düşüyor. Tarihi geçti seninkinin de, evlilik iyi gitmiyorsa boşa sonra istediğin hayatı yaşarsın

Kim işyerinde bu ilgi duyduğunuz? Oda evlimi

Eşinize ilgi duymuyor ve bir başkasına ilgi duyuyorsanız; evlilik birliğiniz temelinden sarsılmış demektir. Öncelikle düzgün bir şekilde yollarınızı ayırın.

Son düzenleme:
Herşeyi anladim haklisinizda evli oldugunuz halde başkasina ilgi duymak neden?zaten boyle yaparak sizde bitiriyosunuz ilişkinizi yani eşiniz bunun aynisini duşunse ihanet olmazmiydi? Madem artik sevmiyorsunuz ayrilip saglikli şekilde başka bir ilişkiye başlayin böyle dogru degil.

Elimde olan bişi degilki sadece ilgi beğeni eşimi seviyorum ben adam da evli zaten onla da evlenmek istememm

Çocuk olduktan sonra ben anne oldum ama o baba olamiyo

Elimde olan bişi degilki sadece ilgi beğeni eşimi seviyorum ben adam da evli zaten onla da evlenmek istememm
Sonuç itibariyle kocasını gerçekten seven bir kadının bir erkeğe hiçbir şekilde ilgi duyması söz konusu olamaz. Yuvanızı yıkmak istemiyor olabilirsiniz ama bu düşünce biçimi de hiç sağlıklı değil.

Boşanabilirsiniz
Bu şekilde yürümez. İlerde daha çok sorun yaşamayın...
Psikolog arıyorum bunu düzeltmemiz lazim
Aslnda bakıyorum da
Eşiniz hata yapıyor diye szxr yapmak zorunda mısınız? Hala bir eş ve annesinz. Yapamıyorsanız boşanın öyle bakın yolunuza.
Aslnda eskisi gibi olalım istiyorum

Eşinizi gercekten seviyormusunuz bence onu bir kesinleşdirin.Seviyorsaniz başkasina ilgi duyamazsiniz begeni başka birşey mesela bir adam gordum evet yakişikli o kadar mesela aynisini bir kizada soylersin evet ne guzel bir kadın
ama ilgi duymak baṣka birşey.

Yok benimkisi daha fazlası baya baya ilgi ama eşimi de seviyorum birazda onları çok benzetiyorum hareket giyim tarzı davranis aynı hep yani bekarken bana öyle davranıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…