- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinkisi sadakatsiz volkana benzedi ikisinide ayni anda seviyorum filanYok benimkisi daha fazlası baya baya ilgi ama eşimi de seviyorum birazda onları çok benzetiyorum hareket giyim tarzı davranis aynı hep yani bekarken bana öyle davranıyodu
Merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım
Yok benimkisi daha fazlası baya baya ilgi ama eşimi de seviyorum birazda onları çok benzetiyorum hareket giyim tarzı davranis aynı hep yani bekarken bana öyle davranıyoduBoşanmayı düşünün.Yarın bu ilgi başka birşeye veya ilişkiye dönüşebilir.O adamla olmaz başkasıyla olur.Ayrıca evlenmek için boşanın demoyoruz.Sadakat için.Şu anda aldatma çizgisinin ilk evrelerindesiniz.Duygusal boyuttasınız.Böyle devam ederse tenselede dönüşür.Evli ama bekar olsa da bişi fark etmezdi i ayrı benim hayatımın dışında biri evlenmem onla yani
Evliyken başkasına ilgi duyduğunuz için gömerler buradaBeni mi linc edecekler
YaniEvliyken başkasına ilgi duyduğunuz için gömerler burada
Ben planlı yapmadım bunu yani 1 yıldır gordgun kişi birden bişi oluyo başka görmeye basliyosun normal bişi oldgunu ya da savunulcak tarafı yok biliyorum ama ne yapabilirimEvliyken başkasına ilgi duyduğunuz için gömerler burada
Eşinizin ilgisizliğinden kaynaklı olabilir doğum sonrası eşimin ilgisiz kaldığı dönemde bana da olmuştu ama o dönem ben ayrılmak istemiştim o ayrılmamak için direnmişti ben ayrılıp yoluma bakacaktım kismenin ilgisizliği ile uğraşamamBen planlı yapmadım bunu yani 1 yıldır gordgun kişi birden bişi oluyo başka görmeye basliyosun normal bişi oldgunu ya da savunulcak tarafı yok biliyorum ama ne yapabilirim
Aldatmanın ilk evresindesiniz.Boşanın.Duygusal boyutta şu anda yarın tensele dönüşecek.Evlenmek için boşanın demiyoruz aldatmamak için boşanın.O adam olmaz başkası olur ama gerisi gelir.Akla ikinci biri düştümü o evlilok bitmiştir.Kendinizden utanacağınız şeyler yapmamk için boşanın benceBen planlı yapmadım bunu yani 1 yıldır gordgun kişi birden bişi oluyo başka görmeye basliyosun normal bişi oldgunu ya da savunulcak tarafı yok biliyorum ama ne yapabilirim
Yani benim burda derdim zaten eşim ile arayı duzeltme diğeri çok da önemli birşey degilki ama herkes ona takılmışEşinizin ilgisizliğinden kaynaklı olabilir doğum sonrası eşimin ilgisiz kaldığı dönemde bana da olmuştu ama o dönem ben ayrılmak istemiştim o ayrılmamak için direnmişti ben ayrılıp yoluma bakacaktım kismenin ilgisizliği ile uğraşamam
Nasıl önemli değil.Aranıza düzelttikten sonra ilgi devam ederse nolucak.Yani benim burda derdim zaten eşim ile arayı duzeltme diğeri çok da önemli birşey degilki ama herkes ona takılmış
Siz istiyorsunuz da eşiniz pek istemiyor gibi baksanıza.. Zorla mı baba yaptınız? Çocukla zaman geçirmemek için tv açmak, yemekte sizle ilgilenmeyip dizi, film izlemesi.. Çocuk olduktan sonra sanırım onda çoğu şey bitmiş. Çocuk konusu çok ciddi ya aslında enine boyuna düşünmeden çocuk sahibi olmamak gerekli..Yani benim burda derdim zaten eşim ile arayı duzeltme diğeri çok da önemli birşey degilki ama herkes ona takılmış
Merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım birine donust
O da yapiyo belki guvenmiyom belki ondan bize ilgisiz evlikten bıkmış gibi hepEsinle zaten aran bozuk bir de gözün dısarı kaymıs.. tersini düsünelim bir de aynı seyi esin yapsa ne yapardın acaba?
Laçka bir evlilik bosanın öyle gözleriniz dısarıda olsunO da yapiyo belki guvenmiyom belki ondan bize ilgisiz evlikten bıkmış gibi hep
O da olabilir onun zaten samimi olduğu bı kankasi var kızın yaşı büyük ama beraber hep sigara içerler muhabbet var yani benden önce tanıdıklar iş yerinden bütün gün başkalarıyla sohbet muhabbet eve gelince yorgun ben de aliniyorum üzülüyorum az bı suratimiza bakEşinizin psikojisi bir tek size bozuktur kesin. Böyle evlilik,babalik mi olur? Ergen gibi sürekli bilgisayar elinde. Böyle bir eş sevilmez ki sizde soğumuş başka evli bir adam ilgi duymaya başlamışsınız. Eşinizin de başka birilerine ilgii duyma daha ileri gitmiş olma ihtimali nedir sizce?
O da yapiyo belki guvenmiyom belki ondan bize ilgisiz evlikten bıkmış gibi hep
Bisi yapmadım ben eşimi evliliğimi nasıl düzeltirim diyorumYa konu sahibi duygusal boşlukta.. kötü bir şey yaptığını sanmıyorum. İçsel bir şey bence.. Eşi çok ilgisiz adamın umrunda değil eşi ve çocuğu.. Ve konu sahibi bu noktaya geldiğin için eşinden boşanman lazım. Eğer o adam gibi kocalık yapsaydı sen böyle duygulara kapılmazdın. Bu adam düzelmez..
Eşiniz konusunda ne deseniz haklisiniz dedigim gibi dogru davranmiyor çoçuguna ve size gereken ilgiyi vermiyor hatali zaten.O hata yapiyorda siz neden yapiyorsunuz bu önemli bir konu yani öyle dersen herkesde ona dikkat eder nasilki ihanet erkek yaparkende igrençse kadin içinda ayni şey geçerli bu hoṣlantinin sonunun nereye gidecegini bilemezsiniz konrtolden çika bilir.Bu eşinizin yaptigi butun sorunlar çozüle bilir duzeltirsiniz birlikde.Ama eṣin baṣka evli bir adama ilgi duydugunu ogrenirse artik istesende o evliligi kurtaramazsin biz seni uyariyoruz sadece.Düşun bence eşin aynisini yapsa aff edermisin?Artik o eski guven olmaz.Yani benim burda derdim zaten eşim ile arayı duzeltme diğeri çok da önemli birşey degilki ama herkes ona takılmış