• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok sık tartısiyoruz

Kimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
Evliligini kurtar ben diyim peki nasil kurtulcak bu evlilik siz soyleyin. Adam cocugunu bile onemsemiyor. Illa herseyi denedim olmadi demek istiyorsaniz cift terapisine gidin. Ilgi duydugunuz erkekte evliymis zaten onu unutun ayrilin yeni bir hayat kurun kendinize.

Çok doğru dediniz. Şaka gibiler gerçekten. Eşini aldat ama masum rolü yap evliliğimi kurtarmak istiyorum de falan hadi ordan. Ortada bir evlilik bile yok kağıt üstünde var.
Gerçekten bu konunun sadece linç yemek için açıldığını düşünüyorum. Yani hem eşimi seviyorum hem de başkasından hoşlanıyorum çok dengesiz cümleler

Gerçekten bu konunun sadece linç yemek için açıldığını düşünüyorum. Yani hem eşimi seviyorum hem de başkasından hoşlanıyorum çok dengesiz cümleler

Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu tarz insan mutsuz ise evliliğini bitirir önceliği bu olur ne adam seviyor ne kendi. Aşık insanın gözü başkasına kaymaz.

Merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım birine donustum
Eşiniz evde hiçbir sorumluluğunu yerine getirmediği için çocuğunuz haline gelmiş. Evdeki tek yetişkin sizsiniz, adam çocuk gibi tv-bilgisayar-telefon taklıyor... Bu durumda seksüel çekimin bitmesi çok normal, çünkü kocanıza da ebeveynlik yapıyorsunuz.
Başkasına aşık olmadan lütfen bitirin bu evliliği. Çünkü o da olacak yakında...

Merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım birine donustum
Kötü giden bir evliliğe 2. çocuk yapmak için uğraşmışsınız. Eşiniz sizin değişmenizi istemiş, yok saymış, boşanmak istemiş ama siz yok ben seviyorum boşanmam demişsiniz. Şimdi de siz başkasına ilgi duyduğunuzu söylüyorsunuz. 🙄
Yakında ‘hamileyim, eşim beni aldatıyor’ diye başlık açarsınız.

burdaki linçlere hiç katılmıyorum. kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. hem işte hem evde çalışan bir anne. evde görüşmüyor duyulmuyor. sofrada bile bilgisayar açacak kadar ilgisiz bir baba. kadın göremediği ilgi sonucu hoşlantıya giriyor kaldı ki sonunu getirmemiş bir hoşlantı. hiç yaşamadım ama yaşayanı gayet anlarım psikoloğa git o da anlar ama linççiler anlamaz sütte leke var onlarda yok

Öncelikle şunu söyleyeyim eşinizin davranısları normal değil evet. Bunu eşinizi karşınıza alip konuşun ve çozüm arayın. Başkasına ilgi duyma meselesine gelince lütfen bu hataya düsmeyin ve aldatmayın. Unutmayın ki o sizin çocuğunuzun babası. Sizde onun çocugunun annesisiniz. Evladım dediğiniz insanın babasını aldatmış olacaksınız ve bu çok ağir bir yük vicdan olarakta çok ağır. Kaldı ki yorumlardan okuduğum kadarıyla eşiniz sizlere bosanmak istediğini söylemis ancak kabul etmemişsiniz. Aldatırsanız karsınızdakini aptal yerine koymuş olacaksınız. Onun böyle birşey yaptığını düşünün sizi aptal yerien koyduğunu. Alın karşınıza konuşun ve olmuyorsa karşılıklı olarak bitirin. Aldatırsanız herseyden once kendi karakterinize hakaret edeceksiniz bunu unutmayın.

Merhaba durumunuzu meraj ettim. Bir gelisme varmı ? Ilgi duydugunuz adamı unutmussunuzdur umarjm. Eşinizle konustunuzmu ? Elimden gelen yardımi yapmaya hazırım. Cevaplarsaniz sevinirim.

Kimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
kusura bakmayın ama çok yapışıksınız
adam sevmiyorum nefret ediyorum demiş hala evliliği nasıl kurtarsam derdindesiniz

zorla sevsin diye taktik mi verelim ne yapalım istiyorsunuz
taktik vs ile olmaz bu işler

Bu devirde psikoloğa gitmeyen mı var allasen... bıktım bu heriflerin önce kendileri giderler sonra da delirttikleri eşleri. Büyüyünce de çocukları 😔 neyse ne alaka ben buraya içimi döktüm heralde eş geçin🤣

Back
X