İlişki yok hayır ne desteği bulacam burdan sankiSiz başkasına ilgi duyuyorsunuz ya da onunla ilişkidesiniz destek bulmaya mı çalışıyorsunuz.Vicdanınızı rahatlatmak için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki yok hayır ne desteği bulacam burdan sankiSiz başkasına ilgi duyuyorsunuz ya da onunla ilişkidesiniz destek bulmaya mı çalışıyorsunuz.Vicdanınızı rahatlatmak için.
Evliliğinizde sorun varmış zaten, bir ara eşiniz boşanmak istemiş hatta.O da olabilir onun zaten samimi olduğu bı kankasi var kızın yaşı büyük ama beraber hep sigara içerler muhabbet var yani benden önce tanıdıklar iş yerinden bütün gün başkalarıyla sohbet muhabbet eve gelince yorgun ben de aliniyorum üzülüyorum az bı suratimiza bak
Boşan bence.Yukarıda da dedim.Aldatmanın ilk evrelerindesin.Şu an sadece ilgi aşamasında.Yarın daha ilerisi olur.O adam olmaz başkası olur.Aynaya bakınca kendinden utanacağın şeyi yapma bence.Umarım yanlış karar vermezsinİlişki yok hayır ne desteği bulacam burdan sanki
Eşiniz 1 sene önce size boşanmak istediğini ve sizi sevmediğini söylemişti…Merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım birine donustum
Evliliğinizde sorun varmış zaten, bir ara eşiniz boşanmak istemiş hatta.
Onda da bitmiş bazı şeyler.
Çocuğuyla ilgili deseniz, o da sıfır. Neyi düzeltmek istiyorsunuz?
Düzeltecek bir sey kalmamış ort
Bunu nerden biliyorsunuzEşiniz 1 sene önce size boşanmak istediğini ve sizi sevmediğini söylemişti…
Eski konularinizda yazıyor.Bunu nerden biliyorsunuz
Evliliği kafada bitirmişsin.Bitmemiş olsa bir yıldır olmayan şimdi olmaz.Boşver hayatına temiz biz bir şekilde bak.İnsanı aldatmak kirletir.Temiz kal diye.Çocuğunun yüzüne utanarak bakacağın birşey yapma diye yazıyoruz.Kimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
Gelmeyek mi NiloşLinççiler birazdan gelir
Evliyken başkasına ilgi duyulmaz, boşan!Kimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
Kızım sende alemsin deminden beri ne diyorum boyle yaparak evliligini kurtaramazsin diye ya bu ilgi baṣkasini begenme falan işini birakirsin yada evliligin zaten biter.Bunlar sana bagli ve kocana.Kocani al karşina konuş en içten halinle piskologa gidelim de çoçugumuz için ailemizi yeniden kuralim filan soyle belki adaminda icinde birşeyler kipirdar.Boyle boş oturarak evlilik kurtarilmaz.Madem ayrilmak istemiyorsun gerekeni yap olmuyorsada olmuyordur zorlama seni istemeyen adami sende isteme.Dahada ne diyeyimki.Kimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
Ne konustugunuzu kulaginiz duyuyor mu. Sizin yerinize ben utandım. Tovbe tovbe.İlgi duyuyorum derken eşimi seviyorum ben aslnda ayrilmka ya da diğeri ile evlenmek hayalim yok
Sen düzeltmeyeceksin eşin düzeltecek. Çabası var mı?Bisi yapmadım ben eşimi evliliğimi nasıl düzeltirim diyorum
Evliliğinizin kurtarılacak bir tarafı kalmamış çünkü.Kimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
Sanki asıl sorun kadının bi başkasına ilgi duyması.. O başkasına ilgi duyguğu için evlilik çatırdadı. Bunu anlamıyor konu sahibi.. Kocasının umrunda değil adamın yüzünden saçma sapan şeyler yaşıyor. Bizde diyeceğiz ki adama ilgi duyma evliliğini düzelt. E düzelt? Sorun sendeyse düzelt. Ama asıl sorun koca kişisi..Evliliğinizin kurtarılacak bir tarafı kalmamış çünkü.
Bu birine duyduğunuz ilgiden bağımsız zaten.
Esinizde aynı şekilde kopmuş sizden ne kurtaracak sizi?
Biz kurtarin evliliğinizi desek ne olacak anlamadım.
Konu sahibinin yorumlarından ben başka şey anlamaya başladım.İnşallah ben yanılıyorumdur linçlenmeye razıyım.Sanki asıl sorun kadının bi başkasına ilgi duyması.. O başkasına ilgi duyguğu için evlilik çatırdadı. Bunu anlamıyor konu sahibi.. Kocasının umrunda değil adamın yüzünden saçma sapan şeyler yaşıyor. Bizde diyeceğiz ki adama ilgi duyma evliliğini düzelt. E düzelt? Sorun sendeyse düzelt. Ama asıl sorun koca kişisi..
Peki ne denmesini bekliyorsunuz adam zaten bir sene önce sizden boşanmak istediğini söylemiş siz diretmişsiniz. E şuan da başkasına ilgi duyduğunuzu (hoşlandığınızı ) söylüyorsunuz yani duygusal olarak aldatıyorsunuz. Burda ki insanlar size boşan demiyecekte ne diyecek ayakta alkışlanmayı beklemiyorsunuz herhaldeKimse de demiyoki ilgi duyduğun adamı unut evliliğini kurtar herkes bosan da boşan
Peki ne denmesini bekliyorsunuz adam zaten bir sene önce sizden boşanmak istediğini söylemiş siz diretmişsiniz. E şuan da başkasına ilgi duyduğunuzu (hoşlandığınızı ) söylüyorsunuz yani duygusal olarak aldatıyorsunuz. Burda ki insanlar size boşan demiyecekte ne diyecek ayakta alkışlanmayı beklemiyorsunuz herhalde
Asıl sorunu son paragrafa tatlı tatlı normal bir şeymiş sokuşturmanizMerhaba 5 yıllık evliyim ve 1 tane çocuğumuz var eşimle severek evlendik en azından ben öyle biliyorum ben seviyorum gerçekten ama baslarda az olan tartışmalar çocuktan sonra çok arttı bende çalışan biriyim haliyle iş güç çocuk ev çok yoruyor. Ve son zamanlara bayadir öyle asldan çocuğa da ilgi göstermiyor hadi. Ben biraktim ama çocukla ilgilenmeyince daha çok tartışıyoruz mesela ona TV açmayı seviyo ben izin vermeyince kziiyo sofra da bile bilgisayar açık olur saatlerce dizi film tlfndan oyun oynar bizimle konuşmaz çocuk bazen erken yatar mesela onu hiç görmez bunlar beni geriyo daha çok tartışıyoruz bu sefer ne yapacağım bilmiyorum psikolog a gitti sorunları. Var azıcık üstüne gitmiim diyorum ama bende bu yere kadar dayanabiliyorum ve belki suçluyum ama başkasına da ilgi duymaya başladım yani dikkatimi ceken biri var hiç ummadığım birine donustum