Eşimle çözemediğimiz sorunlar

Evet. Hatta hava sıcak evde klimalı odada üçümüz yatıyoruz. Inanabiliyor musunuz? Şimdi bunları söylesem gönlümü dar etmiş oluyorum. Kaynımı seviyorum. Aynı yaltayız ama bunların normalleşmemesi lazım. Kim kaynıyla aynı odada yatıyor soruyorum size? Kardeşini sıcak odada yatırmaya gönlü el vermiyor diye aynı odada yatıyoruz.

Tabi ki söyledim. Aynı oda da neden yatalım dedim. Ya saçmalama kardeşin gibi falan diyor. Zaten her anlamda geniş bir insan. Eminim başkası yapsa konuşurlar
Ay bu nasıl bir saçmalık?

Genişlikte kacinci seviye?

Siz de bunu kabul mu ediyorsunuz?

O sizin kardeşiniz "gibi", kardeşiniz değil

Küçük yer diye çekiniyorsunuz da küçük yerde evde genç karısı beklerken gece yarısına kadar kahvede oturan adam daha çok konuşuluyordur.
çok zor o iş
tüm gençlerin kahveye gittiği bir yerde tuhaf değil ki
Okul okuduğum için gözüme batmadı belkide. Ama bu kadar kahveye gidemiyordu çünkü babasından korkuyordu
ben de şunu diyecektim

bu adamla 4 senedir birlikteydiniz
bu süre büyük oranda zaten sizin okul seneleriniz oluyor

o da mı üniversite okuyordu?
siz okulu o ilçede okumadınız herhalde?

başka başka yerlerde mi okudunuz? aynı yerde mi?

okul okuduysa üniversitede hiç mi başka hobisi olmadı kafa yapısı edinmedi bu adam?

aynı yerde okumadıysanız sizin neden ne kadar haberiniz var ki?

Yani soru sahibi genceciksin. Bence boşanmaman için hiçbir engel yok boşanmak için bir sürü sebebin var ama. Kendine bu hayatı niye reva görüyorsun?
Çocuk yok. Ne güzel de mesleğin var. Biraz bir şeylere sığınıyor gibisin ama yapma kendine bunu

Kesinlikle öyle. Haftanın 3 günü hadi 4 günü olsun her gün kahvede her gün ben yalnızım. Şimdi çalışsam bile bir uğraşın olsa bile eve geldiğimde eşim yine olmayacak. Görümcem zamanla düzelir diyor ama ben inanmıyorum
Bırak gelmesin eve sen de okulunu oku ise gir sonra bosanirsin ye iç gez evde bu salağı mi bekliyorsun bir de? Çocuk falan yapma sakın zaten bu herifle aynı yatağa bile girme koca denmez buna. Bak keyfine bu herif düzelmez. 4 senede anlamadın mı bunun ne mal oldugunu?

Boşuna gidiyorsun ailesine. Adamın özü bu. Annem babam beni istemez dediğin için tekrarliyorum evinde rahatına bak okulunu oku başka seçenek yok gibi şu anlık.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Daha önce de konu açmıştım. Eşimle evliliğimle ilgili problemlerle alakalı. Öncelikle evliliğimi bitirmedim. Bu sorunları kısmen çözüldü kısmen çözülmedi. Çözülmeyen problemlerden biride eşimin sorumsuz, duyarsız ve gamsız oluşu. Yakın zamanda bir tartışma yaşadık. Konu eve geç gelmesi, her gün kahveye gitmesi, işten sonra direkt eve gelmeyip kahveye gitmesi ve bana karşı toplum içinde olan davranışlarından ötürü tartıştık. Ailesi oğlumuz seni gezdiriyor mutlu etmek için uğraşıyor bir kusuru varsa görmezden gel onu zamanla düzelir falan diyor. Kızlar ben açıkçası onu komple serbest bıraktım aramadım nerdesin demedim sormadım bu şekilde devam ettiğinde hiçbir problem yok. Ya bir insan hiç mi kahveden sıkılmaz? Hiç mi bıkmaz. Hemde her gün 12 1 e kadar. Evliliğimizin başından beri öyle ve çözemiyoruz. Ben susuyorum ama içten içe zoruma gidiyor böyle davranması. Üzüldüğümde asla gönlümü gelip almıyor. Günlerce sürüyor küslük. Taktik yapıyorum ama sıkıldım artık. Kendim gibi olmak istiyorum. Bu şekilde nasıl devam edecek. Eşi böyle olan Kişiler ne yapıyor? 2 yıllık evliyim. Çocuk düşünmüyorum. Çünkü sorumluluğu komple bana kalacak. Bu arada eşimde istemiyor. Çünkü o da sorumluluk almak istemiyor. Gerçekten çok sıkıldım. Güzellikle söylüyorum olmuyor. Kavga ediyorum olmuyor. Susuyorum olmuyor. Görümcem bana onu kısıtladığım için tatlı geldiğini söyledi. Kısıtlamıyorum artık ama zıvanadan çıktı. Dünya umrunda değil. Evli olduğunun farkında değil. Benimle beraber kurduğu bir hayal yok. Geleceğinde sanki ben yokum gibi davranıyor. Bana hep gidecekmişim gözüyle bakıyor. Kendimi artık evime ait hissedemiyorum. Lütfen yardım edin
Kusura bakmayın ama sizin ne eşinizden ne de ailenizden biri gelip kurtarmıycak. Bunu yapacak kişi sizsiniz.
Bakın ben tarih öğretmeniyim atanamadım ama evde durmadım. Mesleğimle alakasız sayısız sektörde çalıştım sırf ihtiyaçlarımı karşılamak için. Siz matematik öğretmenisiniz hiçbir şey yapmasanız bile online özel ders verirsiniz. Benim öyle bi şansım bile yok. Kendinize acımayı bırakıp bi yerden başlayın. Yeniden okumak falan saçma şu an için aynı adama 4 yıl daha tahammül etmeyi mi düşünüyorsunuz.
Online ders siteleri var üye olup düşük fiyattan başlayın zamanla yükseltirsiniz. Hatta çevrenizde okul çağında çocuklar vardır. Aileler özel dersler için öğretmen arıyolar.
Benim kız kardeşim İngilizce öğretmenliğini bu sene bitirdi. İki senedir kuzenimin çocuklarına online ders veriyo. Yani yapmak isterseniz çok seçeneğiniz var. Yeter ki adım atın.

Kon sahibi en son eşinin ailesinin evine gidiyordu, hâlâ gelmedi olay çıktı galiba
Ben en son 2000'lerin başında düzenli kahveye giden erkek görüyordum. Şimdi de gidenler var ama bu erkeklerin çoğu 50 yaş üstü, ilk defa burada duydum 20'lerinde bir erkeği kahveye gitmek istediğini. İnsanlar çoğu kez ailelerini yansıtıyor, ailesi de az çok böyledir. Bence konu sahibi canı yandığı için sinirlendi ve eşinin ailesine gitti ama hiç sanmıyorum ailesinin de bir şey yapabileceğini. Belirli bir yaştan sonra ancak kişi kendi değişmek isterse değişiyor, aileymiş eşmiş hikaye. Onlarda az çok kardeşlerini ve çocuklarını biliyorlardır, eğer bir art niyet yoksa kimse istemez kardeşi veya çocuğu boşansın. En iyi ihtimalle bu devirde masraf yapıp tekrar evlendirme, başına kalma mevzusu var. Yetişkin insana ne diyecekler bugün yapma derler kızarlar, bir hafta bekler sonra kaldığı yerden devam.

Daha 2 yıllık evlilik te olmaz ..olmamalı..hadi bizim 30 sene oldu ..elinde telefon TV kumandası yatiyo antropoz.. kızzz ben niye gaza geldim şimdi seni konuşurken bilemedim..🤣sinirlendim cokk...bı kere eve alma aklı başına gelsin... çocuk ta yapma sakın..

Kesinlikle öyle. Haftanın 3 günü hadi 4 günü olsun her gün kahvede her gün ben yalnızım. Şimdi çalışsam bile bir uğraşın olsa bile eve geldiğimde eşim yine olmayacak. Görümcem zamanla düzelir diyor ama ben inanmıyorum
Görümceniz nereden biliyor zamanla düzeleceğini? Ya düzelmezse? Benim babam da dünya iyisi bir insandı, yardımsever, cömert, baba olarak da bizi sever, bizi mutlu etmeye çalışırdı. Genel olarak mutlu bir çocukluk geçirdim. Babam da kahveye giderdi, hemen hemen her gün. Annem çok sakin ve uyumlu bir kadın, babamı olduğu gibi kabul etmişti. Yoksa ev zindan olurdu bizim için. Siz bütün sorumluluğu alıp kabul edebilecekseniz devam edin.

Babam avukat değil. Memur. Katip yani. Atanma sayılarımıza baksanız anlarsınız ümit olmadığını. Evet sonradan gördüğüm gerçekler maalesef. Eşimle evlenirken ailesi kafamı çok kurcalıyordu. Eşimde ailemle değil benimle evleniyorsun dedi. İnanmıştım
Baban hiçbir şey bilmiyor. 1980’lerde kalmış. Derdi boşanıp başlarına kalmaman muhtemelen. Boşanan boşanana ve kimsenin umrunda değil artık kim boşanmış, kim barışmış. Matematik öğretmeniyim demişsin. Özel ders veremez misin? Ssnin paranı kazanıp boşanman lazım.

Kon sahibi en son eşinin ailesinin evine gidiyordu, hâlâ gelmedi olay çıktı galiba
Gittim. Kocam babanın evine git beğenmiyorsan dedi. Gidecektim görümcem izin vermedi beni eve götürdüler. Görümcem eşime karın yoksa evde yok dedi bu evden gitmesi gereken kişi sensin o değil dedi. Daha bir sürü şey.

Ben en son 2000'lerin başında düzenli kahveye giden erkek görüyordum. Şimdi de gidenler var ama bu erkeklerin çoğu 50 yaş üstü, ilk defa burada duydum 20'lerinde bir erkeği kahveye gitmek istediğini. İnsanlar çoğu kez ailelerini yansıtıyor, ailesi de az çok böyledir. Bence konu sahibi canı yandığı için sinirlendi ve eşinin ailesine gitti ama hiç sanmıyorum ailesinin de bir şey yapabileceğini. Belirli bir yaştan sonra ancak kişi kendi değişmek isterse değişiyor, aileymiş eşmiş hikaye. Onlarda az çok kardeşlerini ve çocuklarını biliyorlardır, eğer bir art niyet yoksa kimse istemez kardeşi veya çocuğu boşansın. En iyi ihtimalle bu devirde masraf yapıp tekrar evlendirme, başına kalma mevzusu var. Yetişkin insana ne diyecekler bugün yapma derler kızarlar, bir hafta bekler sonra kaldığı yerden devam.
Eşim görümceme ben onun için her şeyi yaptım yıllardır borca girdim harca girdim her istediğini aldım yinede mutlu olmadı vs tarzında şeyler söyledi bu saatten sonra hiçbir şey yapmayacak böyle kabul ediyorsa etsin dedi. Görümceme de bağırıp çağırdı onun tarafında olmadığı için. Görümcem sen evinden gitme o köpek gibi gidiyorsa gitsin dedi

Baban hiçbir şey bilmiyor. 1980’lerde kalmış. Derdi boşanıp başlarına kalmaman muhtemelen. Boşanan boşanana ve kimsenin umrunda değil artık kim boşanmış, kim barışmış. Matematik öğretmeniyim demişsin. Özel ders veremez misin? Ssnin paranı kazanıp boşanman lazım.
Cahil işte. Özel ders ilanı koydum ama henüz bulamadım

Görümceniz nereden biliyor zamanla düzeleceğini? Ya düzelmezse? Benim babam da dünya iyisi bir insandı, yardımsever, cömert, baba olarak da bizi sever, bizi mutlu etmeye çalışırdı. Genel olarak mutlu bir çocukluk geçirdim. Babam da kahveye giderdi, hemen hemen her gün. Annem çok sakin ve uyumlu bir kadın, babamı olduğu gibi kabul etmişti. Yoksa ev zindan olurdu bizim için. Siz bütün sorumluluğu alıp kabul edebilecekseniz devam edin.
onun eşi de böyleymiş güya. Evlilikler 5 yılda ancak oturuyor dedi. 5 yıl bu adamımı çekecek dedim. Bırak ne hali varsa görsün sen babanın evine gidip rahatını bozma diyor. O kadar ağır şeyler söyledi ki asla haketmiyorum

Daha 2 yıllık evlilik te olmaz ..olmamalı..hadi bizim 30 sene oldu ..elinde telefon TV kumandası yatiyo antropoz.. kızzz ben niye gaza geldim şimdi seni konuşurken bilemedim..🤣sinirlendim cokk...bı kere eve alma aklı başına gelsin... çocuk ta yapma sakın..
Bıkmış sıkılmış beyefendi . Diyor ki gitsin babasının evine 10 gün kafamı dinleyecem. Ablası da gidiyorsan sen git dedi o evinde kalacak dedi kıyameti kopardı

Bırak gelmesin eve sen de okulunu oku ise gir sonra bosanirsin ye iç gez evde bu salağı mi bekliyorsun bir de? Çocuk falan yapma sakın zaten bu herifle aynı yatağa bile girme koca denmez buna. Bak keyfine bu herif düzelmez. 4 senede anlamadın mı bunun ne mal oldugunu?

Boşuna gidiyorsun ailesine. Adamın özü bu. Annem babam beni istemez dediğin için tekrarliyorum evinde rahatına bak okulunu oku başka seçenek yok gibi şu anlık.
Görümcem de öyle söyledi. Boşanacağınız varsa zaten bir gün bu olur diyor. Sen evinde oyur keyfine bak o köpek gibi gezsin diyor. Hiçbir şeyini de yapma yatağınada alma dedi

Bu adamın hayatında biri var hayatında yoksa bile aklında biri var senle duygusal bağı kalmamış

Back
X