Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana senin günün yiyici kadın dışarıda çok dedi. Kime yedirsen mutlu olur falan dedi ya sinirler çok şey söyleşide çoğunu hatırlamıyorum bile o da öyle söyledi istemiyorum falan diyor bıktım diyor bir daha bir kadını almam evlenmem başıma bela etmem falan diyor. Hepsine cevabı verildi tabi ama anladığım kadarıyla benden boşandıktan sonra bu evde rahat bir şekilde yaşayacağını düşünüyor. Ev kayınbabamın. Ablası eşime karın yoksa evinde yok dediBu adamın hayatında biri var hayatında yoksa bile aklında biri var senle duygusal bağı kalmamış
Allah onun belasını versin hayatımı mahvetti pislikBu adama katlanacgnza özel ders, özel okul baska sehir vs. Başka alternatifler arayın. Bu nedir allah aşkına
Bak sen gidersen üç gün ailesiyle kötü olur 4. Gün emin ol düğün dernek kurulur yeniden biraz kendini sev o evde durma bukadar hakarete rağmen gerçekten niye bunu kendine yapıyorsun yaşın çok genç git ailenin lafını çek.Hayatini kur çalış ama bu adamın evinde durmaBana senin günün yiyici kadın dışarıda çok dedi. Kime yedirsen mutlu olur falan dedi ya sinirler çok şey söyleşide çoğunu hatırlamıyorum bile o da öyle söyledi istemiyorum falan diyor bıktım diyor bir daha bir kadını almam evlenmem başıma bela etmem falan diyor. Hepsine cevabı verildi tabi ama anladığım kadarıyla benden boşandıktan sonra bu evde rahat bir şekilde yaşayacağını düşünüyor. Ev kayınbabamın. Ablası eşime karın yoksa evinde yok dedi
Çok haklısın. Ama ablası benim için kardeşini karşısına aldı. Şimdi gidersem onu bırakıp üzerim. Eğer bu olaydan sonra düzelmezse sadece onu kullanacam işimi görecem. İşim olduğu gibi bırakacak bu haysiyetsiziBak sen gidersen üç gün ailesiyle kötü olur 4. Gün emin ol düğün dernek kurulur yeniden biraz kendini sev o evde durma bukadar hakarete rağmen gerçekten niye bunu kendine yapıyorsun yaşın çok genç git ailenin lafını çek.Hayatini kur çalış ama bu adamın evinde durma
Eşim görümceme ben onun için her şeyi yaptım yıllardır borca girdim harca girdim her istediğini aldım yinede mutlu olmadı vs tarzında şeyler söyledi bu saatten sonra hiçbir şey yapmayacak böyle kabul ediyorsa etsin dedi. Görümceme de bağırıp çağırdı onun tarafında olmadığı için. Görümcem sen evinden gitme o köpek gibi gidiyorsa gitsin dedi
Zaten bunun kendisi söylüyor. Kimin ne dediği umrunda değil. Bir insan kendini değiştirmek istemezse istediğin kadar alma dayatma yap.Ailesi nasıl insanlar bilemem ama normal bir aileyse inanın kimse kardeşi boşansın istemez. Koskoca adama bugün kızarlar, yarın küserler, en fazla hırpalarlar ama değişmek istemeyen kişiye ailede fayda etmiyor. Eninde sonunda kan bağları var sonuçta evlat/kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz. Sokma akıl ancak bu kadar, yaptığında sorun bulmuyor eşiniz.
1 ay unutmam sonra unuturum önüme bakarım pişman olmayı da göze aldım dediAilesi nasıl insanlar bilemem ama normal bir aileyse inanın kimse kardeşi boşansın istemez. Koskoca adama bugün kızarlar, yarın küserler, en fazla hırpalarlar ama değişmek istemeyen kişiye ailede fayda etmiyor. Eninde sonunda kan bağları var sonuçta evlat/kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz. Sokma akıl ancak bu kadar, yaptığında sorun bulmuyor eşiniz.
Bu evde durmamam onun işine gelir biliyor musunuz. Bu evde rahat rahat takılmak istiyor.Bak sen gidersen üç gün ailesiyle kötü olur 4. Gün emin ol düğün dernek kurulur yeniden biraz kendini sev o evde durma bukadar hakarete rağmen gerçekten niye bunu kendine yapıyorsun yaşın çok genç git ailenin lafını çek.Hayatini kur çalış ama bu adamın evinde durma
Seni üzmek istemiyorum ama gerçekten şuan ablası için kalmak hangi seviye ? Neyse hayat sizin inşallah istediğiniz gibi olurÇok haklısın. Ama ablası benim için kardeşini karşısına aldı. Şimdi gidersem onu bırakıp üzerim. Eğer bu olaydan sonra düzelmezse sadece onu kullanacam işimi görecem. İşim olduğu gibi bırakacak bu haysiyetsizi
Gitmeni istiyor yani daha ne söylesin ki sevgisi saygısı bitmiş ya bilmiyorum ama basıma böyle birşey gelse iki çocuğum var ona rağmen alır cocuklarimi giderim ben o gitsin benim çocuklarımın hakkı bilmem ne savaşlarına da girmem öyle bir giderim ki nereye gittigimi bile anlayamaz.gercekten şuan üzülüyor olabilirsin ama lütfen artık kendini küçük düşürmeBu evde durmamam onun işine gelir biliyor musunuz. Bu evde rahat rahat takılmak istiyor.
İstediği olsun istemiyorum. O defolup gitsin istiyorum. Eve gelmezse gelmesin. Yemek yapmayacam onun eşyalarını yıkamayacak bu evde tek başıma yaşıyormuşum gibi yaşayacamSeni üzmek istemiyorum ama gerçekten şuan ablası için kalmak hangi seviye ? Neyse hayat sizin inşallah istediğiniz gibi olur![]()
bilmiyorumGitmeni istiyor yani daha ne söylesin ki sevgisi saygısı bitmiş ya bilmiyorum ama basıma böyle birşey gelse iki çocuğum var ona rağmen alır cocuklarimi giderim ben o gitsin benim çocuklarımın hakkı bilmem ne savaşlarına da girmem öyle bir giderim ki nereye gittigimi bile anlayamaz.gercekten şuan üzülüyor olabilirsin ama lütfen artık kendini küçük düşürme
Bu kadar diretmesinin sebebi sizce gerçekten kahveye gitmek istemesi mi? Sizi üzmek istemiyorum ama kahveyi bile size tercih ediyorsa salın gitsin nerede otlanıyorsa otlansın.Zaten bunun kendisi söylüyor. Kimin ne dediği umrunda değil. Bir insan kendini değiştirmek istemezse istediğin kadar alma dayatma yap.
Belkide gidemeyeceğimi düşünüyor ondan böyleGitmeni istiyor yani daha ne söylesin ki sevgisi saygısı bitmiş ya bilmiyorum ama basıma böyle birşey gelse iki çocuğum var ona rağmen alır cocuklarimi giderim ben o gitsin benim çocuklarımın hakkı bilmem ne savaşlarına da girmem öyle bir giderim ki nereye gittigimi bile anlayamaz.gercekten şuan üzülüyor olabilirsin ama lütfen artık kendini küçük düşürme
6 ay kışın hiç çıkmadım diyor. Yaz geldi çıkmaya başladım hep sorun yaratıyor diyor. Gerçek asla öyle değil. Geldiği gittiği saati bilse bir şey demezdimBu kadar diretmesinin sebebi sizce gerçekten kahveye gitmek istemesi mi? Sizi üzmek istemiyorum ama kahveyi bile size tercih ediyorsa salın gitsin nerede otlanıyorsa otlansın.
1 hafta bekleyecem. Duruma göre bakacam sanırım. Düzelmezse babamla konuşacamBelkide gidemeyeceğimi düşünüyor ondan böyle
Bu yaşta kahveye bu düşkünlük... Hayret bir şey gerçekten. Ayrılma gibi bir durum yoksa siz onu kullanın, bir iş bulunca tekmeyi basarsınız.6 ay kışın hiç çıkmadım diyor. Yaz geldi çıkmaya başladım hep sorun yaratıyor diyor. Gerçek asla öyle değil. Geldiği gittiği saati bilse bir şey demezdim
Zaten son zamanlarda sadece kullanmaya bakıyordum beni o buna itti paramı toplayıp gizli birikim yapmaya karar verdim. Yaptığım birikimleri hep biliyor. Bundan sonra eve harcadım deyip altın alacam. O bunu hakediyorBu yaşta kahveye bu düşkünlük... Hayret bir şey gerçekten. Ayrılma gibi bir durum yoksa siz onu kullanın, bir iş bulunca tekmeyi basarsınız.